лошите случки са добри уроци, кофти, но факт.
направил си лошо впечатление, като си досаждал 100 пъти, така че аз те съветвам просто да й се извиниш, но без много драматизми, за да излезеш с чест и достойнство от ситуацията. кажи й: "извинявай, че прекалих с въпросите." или нещо в този дух, СЕМПЛО, много СЕМПЛО; не прави грешката пак да емоционалничиш като някак истерик, само се излагаш. забрави да й обясняваш: "оле, какъв идиот съм, мразя се, баси балъка и глупака дето съм, извинявай, обичам те". БЕЗ ТАКИВА. не се обиждай. нито пред нея, нито пред себе си!

и още нещо - ти явно никога не си имал шанс с нея, ако съдим по написаното. просто и ясно. така че нищо не си губил. и тя не те е харесвала, явно дори не те е забелязвала. сега просто си се изложил. ако искаш да оправиш евентуално това впечатление се отдръпни от нея. извини се, както ти казах, по най-семплия начин, и не й досаждай повече. въобще не й пиши или нещо такова. и без друго не е като да те е обичала. след време като се оправят нещата, може и пак да опиташ. разбира се, без да я задушаваш или разпитваш маниакално.
но на тоя етап не се надявай на нищо и не предприемай нищо.

и недей да говориш за самоубийства. никой не е умирал от любов. хората и по-сериозни проблеми имат и не са си теглили куршума. бъди силен, бъди достоен човек. не малодушен плужек.