.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: момиче

момиче

искам да ви попитам според вас как е. Има момиче от класа с което се сближихме от известно време аз я харесвах покрай коледа но тя си има приятел се пак и казах и нищо не стана продължихме да си пишем ии отскоро пак е така само че аз не я харесвам вече но тя каза че ми харесва устните искам да ме целуне в час забелязвам също че ме гледа доста често неска ми каза че я искушавам и има и др случки но това за най-важните за мен все още е с това момче но защо ми ги говори тея работи дали има някакви чувства към мен ? нали имаше нещо такова ти харесваш някои тои теб не ти спираш да го харесваш тогава тои започва дали има изобщо такова нещо ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Флиртаджийка. Може просто да се забавлява по този начин, може и да има симпатии към теб, но да не иска да прецаква нещата с другото момче. Ние няма как да знаем какво й се върти в главата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Флиртаджийка.
    Това най ме дразни. Имаш си приятел и в същото време се сваляш на всеки втори. Ами представи си ако е с теб, и прави същото. Тъпо ще ти е, нали ?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на notlike
    Отрежи я с финес, така както тя флиртува с теб. Не си струва, щом не я харесваш вече. Отделно, точно този тип "флиртаджийки" ти въртят номера зад гърба, а за да ги следиш, трябва да станеш разноглед. Е, може да се промени заради теб, знаеш ли. И все пак винаги приемай нещата такива, каквито са, а не такива, каквито си ги мечтаеш. Успех!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

мхм това е че нз какво да правя затова писах тук

Не я режи възползвай се

нз какво да правя вчера ми каза че би си легнала с мен ясно е че няма как да откажа но не искам просто да си легне само с мен без чувства и нищо др.....разбираме идеално казвам и доста неща както и тя на мен ...

Голям фен
    казала ти е че би легнала с теб и ти всеоще се чудиш дали има чуства? мисля че очите ти са замъглени от любов, за момиче което просто иска секс..

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    казала ти е че би легнала с теб и ти всеоще се чудиш дали има чуства? мисля че очите ти са замъглени от любов, за момиче което просто иска секс..
    малко не те разбрах че искам само секс ли ? не мисля така защото ми е споделяла много неща както и аз на нея но нз всичко е възможно ...

Голям фен
    имах в предвид че може би тя иска само секс.. това беше моето предположение...но не знам.. от колко време се познавате?

Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    имах в предвид че може би тя иска само секс.. това беше моето предположение...но не знам.. от колко време се познавате?
    ами в един клас сме вече 3-та година но се сближихме някъде ноември мин година

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ааам момата си има авер и иска да я опънеш, ти се дзвериш за некви чувства. Лягайте си там и за друго не я търси.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

На колко сте години, че никъде не видях да пише /прощавайте ако съм пропуснала/? Аз мисля, че и се прави секс повече отколкото може да си представи и тебе те приема като момче на повикване /звучи тъпо ама се случва/.

Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    На колко сте години, че никъде не видях да пише /прощавайте ако съм пропуснала/? Аз мисля, че и се прави секс повече отколкото може да си представи и тебе те приема като момче на повикване /звучи тъпо ама се случва/.
    на 17 сме добре има си приятел не може ли да прави с него на мен ми харесва момиче има и страхотен характер и не искам просто единия секс само...

Град
    В мислите на хората
    Като не искаш - запознай малкия с Мара с петте баджака. Девойката, дето си я харесал не струва за гадже.

Dr. Gregory House

в събота сме заедно на рд каза че има намерение на ме целуне тогава но аз не искам само целувка искам да сме заедно но както казах си има приятел и се чудя на място ли е да я питам дали може да се получи нещо или всичко е просто така ?

Град
    В мислите на хората

Dr. Gregory House

При мене беше същата ситуация..Прецених, че не си струва и се отказах от нея..

Повече от фен
    еми ,за да има и други мнения, аз ще кажа - ИГРАЙ НЕЙНАТА ИГРА!!! (тва си е бахти страстната връзка, дето може да си имате, момичето явно знае как да съблазнява, на теб явно ти харесва...... е кво чакаш???)

бтв докато чакаш, зЕми се научи да пишеш
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Като толкова й се иска, действай.. само после да не дойде някой да те бие
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Може пък да иска да са и сигурни нещата с теб, преди да го зареже..

Цитирай Първоначално написано от Linns Виж мнението
    Може пък да иска да са и сигурни нещата с теб, преди да го зареже..
    ами вчера ми каза че него не го харесва но тои се има с техните и като са били скарани преди тои пак е ходел в тях а и техните го харесват и нз дали би го оставила ако има нещо

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivko94 Виж мнението
    ами вчера ми каза че него не го харесва но тои се има с техните и като са били скарани преди тои пак е ходел в тях а и техните го харесват и нз дали би го оставила ако има нещо
    Прати писмо на родителите й.... така със сигурност никога няма да й позволят да излезе с теб : DDD сериозно, братле, пишеш мноо зле - стегни се!

Иначе с момичето сте си ок, не слушай хората във форума, аре кажи й за кво иде реч и че искаш да сте заедно и тва е... и малко по-уверено (не чакай тя да го реши - то го реши!)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си