- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момче ми прати гола снимка
един мой приятел ми прати негова чисто гола снимка от телефона му. на 16 е и аз го познавам от една седмица и ми каза че е влюбен в мен. аз съм на 12 (почти на 13) кажете ми какво да направя
Justin
много те обичааааааам
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво си яла душко? Не е ли малко късничко за 12 годишни момиченца?
Дано си трол.
Трол е
Езика на жирафите е лилав.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Понякога обичам да се събличам гол, мажа се с вазелин и да си представям, че съм охлюв!
Последно редактирано от ccdesigns : 03-17-2012 на 11:17
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
или:Първоначално написано от ccdesigns
"Така и така никой няма да обърне внимание на този коментар, така че понякога, когато съм сам в къщи, обличам на мама дрехите и се правя на жена."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не мисля, че е влюбен. Познавала съм доста такива и от опит знам, че по принцип искат само да покажат "хубавото" си тяло или да правят секс и да скъсате. Не ме мислете за курва, не съм правила секс от първата среща, но ако видя, че човека с когото ходя ме притиска за секс, съм сигурна, че само това иска![]()
Просто те иска в леглото си. -Не е ли очевадно?![]()
Мисля, че е време да му върнеш жеста и да му пратиш своя снимка по без нищо.
Welcome to the Jungle...
М/у другото аз на твое място, авторке, бих се чувствала задължена да му пратя моя гола снимка, за да му докажа любовта си както той е направил.![]()
![]()
браво авторке откри своя Ромео желая ви много щастие и любов![]()
ключ и трябва на темата![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
az nemoa ti pokaja moq snimka shot gurba mi e mn shirok i ne hvashta celiq obhvat
kk .