Днес бях на една 4 часова презентация с доста непознати хорица. Докато този с главно Т разтягаше локуми и обясняваше.. сиреч лектора.. на мен ми шареха очите през "публиката" и претеглях любопитните им физономии. На такива места винаги има лица, които си заслужава да изучаваш.
Кьорнах една видна компания от няколко човека и в тази компания забелязах едно много нежно, мило, плахо на пръв поглед момиче. Със сини очи и много красиво лице без грам грим. Много елегантна в облеклото, но в същото време и скромна. Доста красноречиво се отразяваше от хората покрай нея. Продължих да я претеглям с белтъка на очите и по едно време тя също ме качи на везната. Намигнах й един път с мигача на окото.
Казах си на акъла "Мама му и пичка.. с тази трябва да се запозная.. само да свърши тази идиотщина!"
Но...
.... забелязах, че постоянно се смее на сериозните работи казани от този дето опява отпред. Забелязах също, че се смее само и само, защото всички покрай нея се смеят, а не защото й е смешно. Сиреч........... подвежда се. Хем искаше да слуша какво й се говори, но в същото време не искаше да се цепи от тези кретени. Веднага я усетих и оттам нататък вниманието и желанието ми към нея.. изчезна. Отказах се от запознанство.
Случвало ли ви си е някога? Случки?
ПС: Малко ме е яд да го еба (да я еба).. бахти натуралната п*тка (много вулгаризми).. мислех, че си заслужава за нещо сериозно, ама се оказа, че и тя е от стадото.
Последно редактирано от Irti : 03-15-2012 на 17:40