.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

как отговарят на въпроса как си?

Как отговаряте на въпроса как си ?
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Зависи кой ме е попитал. Ако зададеш въпроса по-конкретно може и да ти кажа начините.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Според зависи

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    -Добре съм
    - Изморена съм
    - Тъжна съм
    - Щастлива съм
    - Бивам
    - Ядосана съм
    - Супер съм!

Още примери искаш ли?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    -Имам запек
    -Разстроен съм

примерно.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нивото на интелигентност на хората във форума в сравнение с последните години е значително по-ниско и продължава да пада
    не е добре..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    ^ апф.. съгласна.. какви са тия тъпи теми ?!

Banned Мега фен
    чак и на въпроси от рода на : как си? ако не можете да отговаряте и да сте естествени какво остава за другите.. тая тема е като: как да сваля някой.. еми зависи от ситуация и т.н... изобщо.. абе се тая.. не мога да ви разбера и т'фа е..

Кат' магаре в тАкси. О.о

Бахти темата

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Пфф.. Както се чувствам, ебати въпроса. Ся да не търсиш модерни, "готини" начини за отговор като на "кво стаа" - "бива"?

Толкова обичам да казвам :: Накъде отива светът ...

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    На въпроса "как си" отговарям според зависи кой ме е попитал. Ако знам, че е някой който очаква да чуе "добре, а ти?" отговарям с това, а ако е някой наистина загрижен за това как съм ще му отговоря както наистина се чувствам, но без да се оплаквам или ако не ми се говори за проблеми ще кажа "горе/долу, а ти?" и приключвам темата.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако ми е по-бъбриво, обикновено отговарям как съм и какво правя.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Зависи кой е попитал. Най-често "благодаря,добре, а ти как си?"
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    -ти? (106)

Мега фен Аватара на xoxi
    А ти на въпроса "Колко е часа?" как отговаряш?
    Аз казвам - зелено.
    И спря да се върти за миг земята..

както подобава...

-Как си?
    -Нищо.
    -Какво правиш?
    -Добре съм

.......................... никога не съм го разбирала това

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пращам в девета глуха и се чудя как тоя номер изобщо минава при Джоуи от "Приятели".

Banned Супер фен
    Зависи дали те питат само от куртоазия или защото се интересуват от теб. Ако не си прекалено наивен ще различиш защо те питат. В първият вариянт е ясно, но предполагам имаш предвид какво да отговориш във вторият.
    Темата е в любов, така че не намесваме какво да отговаряш на приятели, роднини и етц. 'твои хора', близки.
    И в двата случая обаче е хубаво да е нещо положително, което да показва, че водиш интересен живот и да ти вдига цената.
    Ако, обаче, наистина ти е наистина кофти не тръгвай да обясняваш как си се скарал с баба си и затова си много ядосан - малкоп хора искат да ги занимават с лични тревоги, повечето си имат такива и без това, пък и подобен разказ ти сваля цената, малко или много.
    Научи се да отговаряш на подобни въпроси с най-много две изречения, без да изглежда, че даваш отчет или се обясняваш. И се научи в тези максимум две изречения да можеш да окрасиш и най-скучната случка. Не да си измисляш/лъжеш, а да окрасяваш с думи.
    Примерно, днес си ходил до баничарницата да си вземеш боза и си казал 'добър ден' на продавачката и те питат как си, отговор от типа "Добре, тъкмо ходих до едно заведение, там си лафих с една, дето бачка там и пих едно.Ти?" звучи прилично. Естествено, ако става въпрос за момичета с които не се познаваш добре и си разговарял малко в повечето случаи не върви, тях не ги интересува как си и каков си правил - тук отново трябва да можеш да разпознаеш куртоазията.

Щом задаваш такъв въпрос съдя, че имаш известни проблеми в общуването или безинтересен живот - иначе не бих ги писала тези неща. И в двата случая е поправимо.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Пращам в девета глуха и се чудя как тоя номер изобщо минава при Джоуи от "Приятели".
    Той е тъп, прост, безработен и на 30+ живее на квартира с Чандлър. Какво ни говори това? Че не е до репликата, а до външният му вид.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Той е тъп, прост, безработен и на 30+ живее на квартира с Чандлър. Какво ни говори това? Че не е до репликата, а до външният му вид.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Отговарям как съм...
    А ако аз питам, значи наистина ме интересува, а не просто да започна някакъв разговор както повечето правят.
    женско

Banned Супер фен
    А, не забравяте, че информацията е оръжие. Не споделяй прекалено много, нито прекалено срамни/свалящи ти цената неща. Само готини и положителни неща или кратки и формални, колкото да отбиеш номера.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Примерно, днес си ходил до баничарницата да си вземеш боза и си казал 'добър ден' на продавачката и те питат как си, отговор от типа "Добре, тъкмо ходих до едно заведение, там си лафих с една, дето бачка там и пих едно.Ти?" звучи прилично.
    Извинявай, но нямаше как да не допълня ситуацията: "... момичето се усмихва и в този момент: Да, Пешо, и аз бях в баничарницата и лелята на Иван, онази с голямата брадавица, също се опита да ме заговори..."
    С този анекдот имам предвид, че не е най-добрия вариант да трансформираш и изкривяваш твърде много нещата (не знам, може и да греша*).

*Кой ли наистина знае?
    **Съжалявам, но ми стана твърде смешно...
    ***БожиятАгнец е прав за всичко тука.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си