- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изнервих се!
Така... Една приятелка от вчера насам много ме изнервя и вече не знам какво да и кажа, за да я успокоя, така да се каже! Ето я ситуацията: Вчера, нейните родители бяха извън града през целия ден (бяха на някаква конференция) ии тя реши (въпреки, че много се притесняваше) да покани приятеля си у дома, за да бъдат заедно на спокойствие няколко часа. ОБАЧЕ сега постоянно мрънка, че се чувствала някак гузно, сякаш е направила нещо лошо, че е поканила гаджето си у дома, гузно и било как се възползвала от това, че техните ги нямало и т.н и т.н... Да допълня: тя е на 16 (всъщност, след няма и 2 месеца навършва 17), а приятелят и е на 17, много готино момче, и са заедно от година и повече.И въпросът ми сега е: вие виждате ли нещо чаак толкова лошо или ненормално в това, което е направила?
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
редактирамм..
Та задържах долу горе замислен и сериозен поглед смисъл докато чета нали и избухнах в неконтрилюем смях когато разбрах че ходят от година и половина.Значи лошото което виждам аз че тази твоя приятелка е тъпа меко казано...и няма да обиждам..![]()
Последно редактирано от fluffy_^ : 03-17-2012 на 13:40 Причина: смях.
Тц. Нищо лошо няма. Стига да са ползвали предпазни средства![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Анатема и вечен огън в пъклото + солидна доза самобичуване като предястие за таквиз кат нея..! - щях да отсека като пълноправен член на Светата инквизиция, ако се бях родила няколко века по-рано...
Кажи й,че е невинна.Да не й е чак толкова съвестно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Кажи и ,че при пръв удобен случай пак ще повтори![]()
Човек да се почувства, като рецидивист, четейки подобни теми..![]()