.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Гняв

Гняв

Hey. Имам наистина кофти проблем. Миналата година ми се случиха доста гадни неща, няма да ви отегчавам с подробноси. Те ме направиха по-затворена, недоверчива, резервирана и т.н. Колкото и да се старая да не се филмирам прекалено и да изпадам в тийнейджърски настроения, на моменти всичко изчезва и остава само гняв. Искам да удрям, да чупя, да блъскам, да бягам, да се бия... Не съм седнала да плача и да се самосъжалявам, само чист гняв. Връхлита ме от нищото. И не знам какво да направя- нашите знаят, но мислят, че всичко е приключило, пък и да споделя с някого... какво ще променя? Пробвах да излея гнева си в рисуването, но когато главата ти е кълбо от нерви, става грозна картинка. Не знам... Събуждаш се и си мислиш, че днес ще е различно, след това отново се намираш в банята и се опитваш да се овладееш. Просто ми писна ми от това, не искам повече ядове. Какво бихте направили на мое място?

Само едно е решението... спорт

Постъветвай се с психилог...

Ходи на пейнтбол

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Спортувай. Така ще можеш да излееш гнева си. Бягай, запаши си се на бокс или кик бокс. Насочвай цялата си енергия там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си