- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо никой не бръсне за сливи добрите, възпитаните и чувствителни момчета?
Защо, когато отговаряш на тези критерии всички ти се качват на главата, всеки гледа да те използва и да те прецака? Писна ми вече! Путка ли съм, че вече всеки прави такива неща? Защо хората не могат да приемат хора като мен, като просто едни добри същества, които никога няма да те прецакат, а гледат да ти навлязат в личното пространство, да те употребят, докато не се усетиш, а после забравят за съществуването... Повече никому нищо даром! Сори, ама ми писна! Вече ще съм егоист и ще съм добър само към тези, които наистина са добри! Останалите - игнор!!!!!
То ако така се е ставало егоист и изрод аз отдавана да съм станал
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Прави това, което смяташ за редно, и да не те бърка.![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Ами точно затова ти казвам, че нямат връзка, така че не е правилно да казваш, че добрите винаги ги тъпчат.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
когато усетиш злината на света
и сърцето заболи
погледни към онази светлина
сълзите в неговите очи
имай милост ти към него,
към неговия свят
и тревата, небето и звездите
ще ти се усмихнат.
ще получиш багрена усмивка със сладкия гласец.
блага музика, мирна тишина -
към необятна слава е прозорец,
източник на вечна добрина.
Не става така батенце. Или си темерут или не си, не се става току така.
Тва не е да станеш бакшиш, решаваш или те нагъзва живота и ставаш. Тука е друга работа - трябва каляване на характера с години и пак не можеш да станеш добре оформен непукист. С една дума трябва да си роден темерут.
Аз съм голям темерут привидно и уж съм усъвършенствал мимикрията до такова ниво, че като ме види за първи път някой си мисли, че съм голям идиот и не съм добре, после така ми разправят ама съм също добряк по душа и под душа. Даже едно гадже ми каза преди години, че ме помислила за наркоман в началото, не знам що, аз не друсам, само кючеци де ама не са вредни много.
^ Именно.Какъвто се родиш - такъв ставаш! Всичко е до ген! Убеден съм в това! Всички в семейството ми, а и баби и дядовци са такива като мене, следователно и аз съм такъв- добър сдуханяк. Никога няма да мога да се променя. Единственото, което много бих искал е да се науча да се справям с простаците, с вулгарните хора. Цял живот не мога да се науча, а с толкова много такива хора съм се сблъсквал и продължавам да се сблъсквам.
![]()
Какво толкова можеш да дадеш, че да те използват![]()
Понеже и аз често го ям.. Идва един момент, когато те като потъпчат едно хубаво, сам се каляваш и се научаваш отчасти на непукизъм. Може би не са ти прекрачвали границата, за да настъпи този обрат при теб. При мен дойде след несподелени чувства.
Аз почнах да си задавам въпроса, защо аз да го правя за тях, след като те не го правят за мен ? И тва няма нищо общо с тва първо ми дай, после ще получиш.. Просто един човек като не те бръсне за слива, не трябва да очаква нищо от теб.. и ти не трябва да му го даваш. Абе, научаваш се... мен лично ме афектира като съм по-остра с някой, ама след като го е заслужил, що да си кривя душата и що да поемам удар след удар ? Да не съм балък или глупачка ?
Нали знаеш, че лудия е който дава баницата, не тоя дето я яде.
Първоначално написано от antifashionshit
винаги е така.. колкото по-добър си с някой толкова повече ти се качва на главата........
и въпрос към автора.. що свързваш добър със сдуханяк ? .. не винаиг д аси добър означава да си сдуханяк...