.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Каква матура да избера?Помощ!

11 клас съм и искам да уча на първо място в УНСС(но има и други уни-та ,които са извън София).
    Най-много ме бива в българския и литературата,а от тази година ходя на уроци по математика.Знам,че математиката ще ми трябва в УНСС,ако не за самото кандидатстване,то със сигурност в специалностите,които искам(Маркетинг,Мениджмънт ,Бизнес администрация и др)
    Отначало казах,че ще правя матура по този предмет и си казвах ,че ще се справя и щом съм започнала трябва да стигна до край.
    Проблема е там,че като видях какви са тестовете по математика и едвам изкарвам 16 точки на половината тест.Знам,че още не сме взели целия материал,учителката(при която ходя) е много добра,а и си зависи най-много от мен,но се уплаших тотално...
    Матурата по английски ми се струва много по-лесна,от колкото тази по математика!Нямаме много пари да ходя по уроци постоянно,въпреки че решавам в нас по няколко часа на ден...а английският не ми е чак толкова зле,но съм изгубила тренинг.Все пак мисля,че бих могла да се подготвя сама,а и съм доста по-сигурна,че няма да изкарам 2 на езиковата матура,докато при математиката ме е страх да не се прецакам с 3 и нещо(примерно).

Какво да направя,дайте съвет?Моля ви...докато още е време.

Избери английския,пълната пародия е и без да си ходил на уроци

по-добре избери Английски

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако не си от МГ, те съветвам за английския. Не че и иначе не можеш да си направиш математиката, но просто тези от МГ ще са си с голямо предимство.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си