Кръстих темата така, защото след като чуете историята и проблема ми точно това ще си кажете . Та аз съм момиче на 16г. Загубих девствеността си на 13 /знам колко беше глупаво, но това не може да се промени вече/. Правила съм секс около 7-8 пъти през всичките 3г. А за последно го направих когато бях на 14г. Тоест от 2г. не съм. Преди 2-3 месеца си харесах един готин батко на 20г. Запознахме се на купон и се натискахме. Стигна се до по-интимни отношения, когато аз го спрях и му казах, че не искам. Той се съгласи с мен и нищо не направихме. Накрая на купона той написа скайпа си на ръката ми и на сутринта аз го намерих. Оттам започнаха едни безкрайни разговори и теми за писане в скайп. Той ме попита защо съм му отказала и аз му казах, че съм девствена и ме е било страх. Той започна да ме успокоява, но не ме навиваше. Аз сама се навих. По принцип аз го възприемам като приятел само за секс и ми се иска да направя нещо с него и се бяхме уговорили да отида у тях /всички се сещаме защо/, но аз се отказах, защото не съм девствена и той най-вероятно ще разбере това. Бих ли могла да му обясня деликатно, че не съм искала да ме сметне за к*рва и заради това не съм му казала, че не съм девствена или да го излъжа, че преди например месец съм изгубила девствеността си? Той е много готино момче, но го искам само за секс обаче в същия момент искам да не се обижда за долната ми лъжа, така че моля ви дайте съвети и казвайте как бихте постъпили вие. Има и още един проблем обаче. Пича ми се хвали, че му е много голям, а аз не съм го правила с момче, на което да е повече от 13см и не знам той какво има предвид под "голям". Въпроса ми е дали ще чувствам дискомфорт или нещо такова при акта?