.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Когато ти е фикс идея никога не става и още повече се ядосваш.Хората са казали,че се случва когато най-малко го очакваш и са били прави....не мисли толкова за това и нещата ще се наредят Айде,успех и не унивай толкова

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    И аз съм в същото положение, смятам че изглеждам добре, казва ли са ми го момичета, единствения кусур който имам е че съм по-тежък, но това се поправя лесно, старая се да бъда общителен с момичета, и контактувайки с тях, да ги изучавам.
    Често казвам на такива като мен и теб, да не се притесняват и да не им пука, но просто има моменти в които човек се нуждае от някой който да го обича.

Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    имай пари. ако пак не се появят, поне ще имаш пари. по-добре да имаш пари и да нямаш приятелка, отколкото да нямаш ни пари, ни приятелка.
    тва е.
    И като има пари какво ще постигне с това? Най-малко да му се лепне някоя така да се каже матераиална овца и само да му вика искам това, искам онова, заведи ме там, дай пари... Пък и парите не правят щастието.. Моя съвет е да не се притесняваш загледай се в момичетата около теб дори и приятелка може и да стане нещо.Няма нищо страшно в това да предложиш на момиче ако тя ти откаже нейн проблем на нейно място ще се появи друга

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Оправданието "криза е " винаги върви ,знам как се чувстваш,но понякога проблемът не е в теб ,а в другите.И да си хванеш приятелка няма да се оправят проблемите...и вече зависи какво точно търсиш,нещо по-дълго или нещо от типа днес те има ,
    утре не.Иначе предложението да си ги заговаряш навън може да има доста интересен завършек,но пък поне ще си прекараш забавно

Повече от фен Аватара на bwef
    Не търсиш - не намираш ..

Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    Не търсиш - не намираш ..
    Не винаги става с търсене..
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 6y6a Виж мнението
    Пък и парите не правят щастието..
    Дали? Има една такава мисъл - "Ако парите не те радват, значи не са твои". Доста на място

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Външността не е всичко, по важно е какъв ти е умствения багаж. Поработи над това, вместо да се чудиш в кой фитнес да ходиш да блъскаш.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Излез навън.

Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    Дали? Има една такава мисъл - "Ако парите не те радват, значи не са твои". Доста на място
    Това са врели некипели. Ако ти имаш много пари, но приятелите ти и гаджетата ти са с теб само заради парите ти не мисля, че ще си щастлив, а просто ще се чувстваш зле, защото те ще те използват. Това не е щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си