- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 18 а още не съм имал приятелка
Когато ти е фикс идея никога не става и още повече се ядосваш.Хората са казали,че се случва когато най-малко го очакваш и са били прави....не мисли толкова за това и нещата ще се наредятАйде,успех и не унивай толкова
![]()
И аз съм в същото положение, смятам че изглеждам добре, казва ли са ми го момичета, единствения кусур който имам е че съм по-тежък, но това се поправя лесно, старая се да бъда общителен с момичета, и контактувайки с тях, да ги изучавам.
Често казвам на такива като мен и теб, да не се притесняват и да не им пука, но просто има моменти в които човек се нуждае от някой който да го обича.
И като има пари какво ще постигне с това? Най-малко да му се лепне някоя така да се каже матераиална овца и само да му вика искам това, искам онова, заведи ме там, дай пари... Пък и парите не правят щастието.. Моя съвет е да не се притесняваш загледай се в момичетата около теб дори и приятелка може и да стане нещо.Няма нищо страшно в това да предложиш на момиче ако тя ти откаже нейн проблем на нейно място ще се появи друга![]()
Оправданието "криза е " винаги върви,знам как се чувстваш,но понякога проблемът не е в теб ,а в другите.И да си хванеш приятелка няма да се оправят проблемите...и вече зависи какво точно търсиш,нещо по-дълго или нещо от типа днес те има ,
утре не.Иначе предложението да си ги заговаряш навън може да има доста интересен завършек,но пък поне ще си прекараш забавно![]()
Външността не е всичко, по важно е какъв ти е умствения багаж. Поработи над това, вместо да се чудиш в кой фитнес да ходиш да блъскаш.