- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В солариума..
Много.. в смисъл? Аз си мислих като за първи път 5 мин. ... Много ли е това?
Колко смисъла на "много" има?
Хората започват с по 2 минути 2 пъти седмично.
аз започнах с 5 минути и нищо ми нямашено аз не съм и толква бяла..те там би трябвало да ти кажат.. на мен ми казаха, че ако седя повече от 5 минути мога да изгоря..
От древността още бялата кожа е считана за красива и нежна,вие всичките сте се втурнали по тия вредни солариуми и на баловете сите ораневи девойчета..ужасно.
ooo преди и аз ходех там...до сега ходих в срудентски град и съм хипер доволна 0,70лв на минута..ходила съм и в люлин,но аз лично не съм особено доволна кавии квартал иначе днес попаднах на страхотни оферти и си поръчах вече ваучери в този сайт има и ощеhttp://www.lapni.bg/offer/2715/%D0%A...age-Recreation
Силвето
![]()
![]()
Аз също съм много бяла, ама 1 път бях на 5 и сега вече 4 пъти съм на по 6 минути.. както казах има ефект, обаче почнаха да ми излизат пъпчици по гърба и леки зачервявания по тялото.. предполагам на облъчването се дължи.. дано нямам проблеми,че.. а, да Ви питам, които ходите на хоризонтален.. на мен преди да ми почнат 6 минути, ми пускат 4, в които да се съблека и да се намажа със спец. масло за солариума.. обаче забелязах,че и на 2 минута от тия 4, като легна и натисна да ми се затвори капака, той си почва.. и тфа с тия минути преди не мога да го разбера.. има някаква уловка,ама..![]()
Ако сте с бяла кожа не е хубаво да се пускате от първия път на много минути.Трябва да започнете от 3-4мин и постепенно да увеличавате минутите.
И аз от понеделник започнах да ходя на солариум,но аз съм си леко мургава и се пуснах от 5мин.Другия път ще се пусна на 6мин.Не искам да ставам черна,а леко да хвана тен,защото балната ми рокля е черна и ако стана прекалено много черна от солариума и ще съм като циганка.
и аз така си мислех, ама за сега се трае.. малко повече ме беше хванало на челото, иначе май само гърба ми е хванал някакъв лек загар.. гърдите и краката нищо.. а, те трябва да са ми перфектни,че роклята ми отпред е късичка..
пробвай с хавлията - да..
А, ти вече ходиш ли?