- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Момчета, как ще реагирате, ако разберете, че...
...дългогодишната ви сериозна приятелка не може да има деца?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В днешно време сума ти начини има да се сдобиеш с деца. Най-лесното е да си осиновиш, така че не е никакъв проблем това за мен.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Не знам. Аз много искам да имам деца, но не зная дали бих се хванал с друга жена само заради това. По-скоро бих пробвал всевъзможни начини, за да станем родители.
ще я еба без презерватив спокоен
n00bs
^ Ама ти можеш да станеш гей и да не се притесняваш никога за това?![]()
Ще го приема като знак на съдбата, че няма да се налага да се грижа за деца и да им треперя !
С голям кеф, че може да се чука без предпазни средства и притеснения, че ще стане белята.
В допълнение да питам.. ако след време срещнете жена, която на млади години е разбрала, че не може да има деца и е осиновила, ще я приемете ли с детето или по-скоро мисълта за тва гаджето ви да е майка ви отблъсква ? Ами ако е самотна майка, зарязана от бащата на детето й ? Има ли някакво значение поради каква причина е самотна майка ? Влияе ли ?
Първоначално написано от antifashionshit
Отговорът на всичките ти въпроси е един и същ - зависи колко държа на жената. Със сигурност ако държа достатъчно ще приема въпросната ситуация, ще обикна детето, даже и космите по задника на половинката ми ще обикна (просто щото са нейни) и така. Обичащият човек е възможно най-способното на компромиси създание.
И да, определено ще хвърлям всичко вътре.
Welcome to the Jungle...
Не знам точно в този случай, но наистина мисля, без изобщо да преувеличавам, че ако срещна жената, за която съм сигурен, че е жената на живота ми - не бих я зарязал за нищо не света.Друг е въпросът дали бих харесал такава жена по принцип, това не зная. Но бих се оженил за вдовица с дете, бих се оженил и за жена, която не може да има други деца, ако примерно аз вече имам едно дете, може би. Все пак, поне при мен, желанието ми да се размножа е наистина много голямо, докато има много мъже, за които това не е важно. Сега на думи бих реагирал така, но дали наистина - не знам и няма как да знам. Все пак още съм си едно лапенце
![]()
То презерватива не е само за забременяване, предпазва от болести, по-хигиенично е ..... и гейовете май правят сексове с презервативи![]()
Трудно ;д Тъпо ще е да я оставя, ама още по-тъпо да стоя с неяМоже би да имам дете от друга пък да си живея с нея ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ От нащо поколение половината ще са бездетни, ще видишНемалка част ще си кажат: "първо ще си поживея", а после като станат на по 40-50 ще спре да им се гледат деца
Tъй, че нека си поживеем, ама не съвсем да отлагаме това и цял живот в Кофата да киснем
![]()
Аз пък искам "да живея" докато съм жив, а не докато ми се пръкне някво лайно![]()
има много време до тогава
like a boss - http://www.youtube.com/watch?v=_9aYoEQxUCQ
ще дойда при теб
Creative Technologie