- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми акъл!?
Ако момата получаваше оргазъм всеки път, щом някой я спомене... то тя не би могла да напусне леглото.
Авторе - виж ми поста отново. Ако пак тръгнеш да се обясняваш..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
изненада - май има. На къде биеш?
Натам, че си приказваме празни приказки и разтягаме локуми и кремкарамели за относително елементарна ситуация, неизискваща повече от 3 изречения и 5 минути време. Ако ще я решаваме като млади хора, претендиращи за независимост и интелектуално ниво поне средно, де.
Иначе кво има - оргазми?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре, де,авторе, цялата история не ти ли удря поне малко достойноството и гордостта? Ядосай се,бе. Точиш историята с ГОДИНИ и те разиграват като идиот. Няква ти е хванала на тебе топките и си ги държи под подметката. Ама не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, който му я дава. Обичала те, привличал си я, ама тръгва с други. Айде, моля ти се. Толкова ли е трудно да се разбере простият факт, че ако някой иска да бъде с теб, ще бъде. Това е. Тя НЕ ще.
Тя хубаво е девствена на 20, но постъпките й не са зрели. По-добре да се проебеш на 14, но да ти да ти дойде акъла и на 20 да се държиш като зрял човек, отколкото да си девствен на 20 и да се държиш като 14-годишен.
sanguine, благодаря ти. От такава мотивация имах нужда![]()
Струва ми се ,че мацката те има като резервен вариант. Не бива така. Не е единствената жена на земята,а щом се държи така, замисли се искаш ли я?! Смисъл , искаш да си резервен вариант?! Не и го позволявай, щом не е с теб,значи няма такива чувства към теб. Не и тичай след гъза,намери си свястно момиче и това е!
maDamn
Бих искал, ама като нямам-к'во да сторя?![]()
Прави сте, а и някак си се "ядосах" наистина, както казва sanguine. Реално погледнато сам съм си виновен за ситуацията, така че не мога да се сърдя. Кой каквото сам си направи, никой друг не може, са казали хората.