.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Раздяла

Раздяла

Много съм объркана и се надявам като си излея душата и чуя вашите мнения да ми се изясни ситуацията.Ще започна от начало.Виждам се с едно момче от около 1-2 месеца,но го запазихме между нас.Само хората от обкръжението ни го знаеха,защото и двамата не си падаме по показността.Както и да е,бяхме преди това много дълго време само приятели,но така се случиха нещата и се оказа,че като двойка много си пасваме,познаваме се добре и нямахме никакви проблеми,освен бившата му приятелка.Историята между тях е доста сложна,не са заедно от доста време,но са приятели.Тя постоянно му звани и го занимава с пълни глупости умишлено,според мен си го иска все още за себе си,да не е с него,но да е нейн.Усеща,че вече не са толкова близки и си брани територията.Той ми е казал,че вече не изпитва нищо към нея и от тогава не съм го повдигала на въпрос.Миналата седмица трябваше да се видя за малко с едно момче,никакъв не ми е,но така се наложи и се разбрахме да се видим след училище,но приятелят ми ми звънна да се видя с него тогава и аз го излъгах,че направо ще се прибирам,но той разбра.След като му обясних ситуацията се разбрахме и се оправихме.Всичко си беше наред до вчера...Не се бяхме чували цял ден и следобяд му звъннах,беше с приятели и така.Вечерта обаче разбирам,че не е бил просто с приятели,а с бившата си приятелка.Много ми стана обидно,че ме е излъгал относно нея,писах му смс той се оправда,че знаел как ще реагирам и до там.Каза ми изчакай ме да се прибера и ще си поговорим.Чаках го до 1 часа,още не се беше прибрал и му казах,че вече си лягам.Очаквах поне едно съобщение да видя на сутринта,но не.Не исках да разговарям повече с него,не толкова заради самата лъжа,колкото че знаеше,че съм разбрала,а дори не ми звънна да види как съм.Обади ми се към обяд и му казах,че вече не искам да имам нищо общо с него.Надявах се да се бори за мен,да се опита да ми промени решението,но отново слабо.Днес ми казаха,че отново са го видели с нея,но аз не повярвах.Звънах му преди малко,за да го чуя най-вече,но той се държеше ужасно,и да,наистина е бил с нея днес.Една част от приятелите ми казват,че не ме заслужава щом постъпва така спрямо мен,друга част ми казват,че преигравам искам да чуя и безпристрастни мнения.

Като за начало много лошо впечатление ми направи твоята лъжа. Според мен ако ти не го беше метнала така гадно, а му беше казала истината и той щеше да ти каже с кой е и така или въобще нямаше да излиза с въпросното момиче. Ето и от къде идва проблема. От там е тъпо от твоя страна да му кажеш, че не искаш да имаш нищо общо с него и е напълно нормално той да се държи по-студено с теб и така. При положение, че вече си го отрязала защо пък да не излезе с бившата си? Все пак той не е твоя собственост и ти не можеш да кажеш с кой да излиза. Очаквала си да се бори за теб.. Според мен това е частта от турските сериали, която действа зле на хората. Не казвам, че ги гледаш просто направих сравнението, което надявам се си разбрала. Надявам се да не си се засегнала от мнението ми и ако има нещо питай, дали от мен или от някой друг все ще получиш съвет!

anonymous708973
    Guest
    Ако искате да продължите да сте заедно, седнете и помислете дали си струва да се лъжете взаимно. Заедно сте от 2 месеца, а и дори от повече да бяхте, не е нормално хората, които се предполага да са си най-близките, да се лъжат по тоя начин. Грешно е просто.
    И двамата сте виновни. Ти си го излъгала за пълна тъпня. Толкова ли е ревнив? Наистина ли мислиш, че ще ти направи проблем, защото си се видяла с някво момче за час-два? Ако е такъв, за какво ти е? А ти само си подхранила тая ревност.
    Той пък... не знаел как ще реагираш. Ако ти беше казал истината, щеше да разбере. Сигурно е тъпо няква бивша да ви се меси във връзката, но е трябвало да ти каже. Това, което е по-притеснително, е, че при първото разногласие (което ти си превърнала в ебати драматичния скандал с тва "не искам да имам нищо повече с теб") той тича при нея. Не трябва да е така.
    Извини се за това, което си казала и говорете. Кажи му какво те притеснява, чуй неговото мнение и го накарай да разбере, че не може да тича при нея всеки път, когато се сдърпате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си