.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Супер фен
    Град
    София

Екранът на смъртта

Последната седмица имам чувството, че от един проблем се сблъсквам с друг.. В петък си оставих лаптопа на сервиз да го продухат отвътре, че загравяше много (Compaq Presario CQ61) и там имаше проблемче с БИОС, че предният път като ходихме някой бил сложил парола. Та откакто го взех вчера, да речем правя нещо онлайн, бях в Тъмблр. Отворих нечий блог и ми се появи син екран, пише ерор 000019 май и до колкото можах да видя проблем с win32k.sys, нещо такова!? Четох, че принципно или е проблем с неъпдейтнат Уин, или с неправилно инсталнат софтуер, или вирус..
    Ъпдейтнах Уин, всички възможни ъпдейти свалих и инсталирах. Колкото до софтуера, единственото, което съм сваляла и то преди да го занеса на продухване беше Фотошоп, но си тегля при всяка преинсталация една и съща версия от едно и също място и досега не ми е правил проблем.
    Тъй като имам външна памет, на нея бях качила папката с Fonts понеже бях свалила към 2000.. И след преинсталацията, точно преди да го занеса на сервиз, подмених настоящата папка със шрифтове с тази, която имах запазена. Но пипах в Command centre-а като въведох attrib -r -s c:\windows\fonts, за да мога да едит-на притежателя на папката, за да имам права над нея. Имам чувството, че това може да е проблемът?! Въпреки че и това преди съм го правила и нищо не се е случвало.
    Остава или вирус, или в сервиза да са пипали нещо в БИОС, което да ми дава ерор?!
    Сега е супер досадно, защото ако отворя някоя страница екранът пак се появява, но не постоянно.. Преди малко докато прехвърлях файлове пак стана. Да, ще се радвам супер много, ако някой може да ми помогне, или с антивирусна, да не би софтуер за прочистване на регистри да е решението?! Или пак да се обаждам в сервиза?
    Трябва СПЕШНО до събота всичко да е наред. Мерси предварително!!

Update: Сега ми излезна [нещо си]_POOL_HEADER
    Между другото възможно ли е да е хардуерен проблем?! Тоест при почистването да са пипнали нещо видео картата или пък РАМ паметта?!
    Последно редактирано от AniBG : 01-07-2014 на 20:04
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си