- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Още има ли Hip-Hop-eri ? И момичета харесвате ли ги ? (Мода и мнения)
Здравйете мисля че въпроса е ясен. Всъшност от известно време модата в рапа се промени малко.По тесни дънки, тениски, но шапките ест са на линия. Има ли още рапарчета дето носят по свлечени (baggy) дрешки.
А момичета ще дадете ли мнения дали сте за промяната и дали сте против.
Харествате ли Hip-Hoperi ? Лично аз почнах да се замислям дали да смена стйла към по прелепанялия.
Иначе вече 5-6 години се обичам с Baggy clothes и лино си имам приятелка не съм очайян просто искъм да разбера мненията ви и как е в другите градове.(Знам че ще има Hate от чалгаджиките)
Не виждам нищо лошо. Всеки се носи, както иска. Харесвам силно казано, но ми допада. Не ми пречи.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз лично имам доста разнообразен стил и нося както прилепнали, така и доста широки дънки например. Кефи ме новата мода с по-тесни дрешки, но не бих се отказала и от широките.
аз съм фенче !! много по ..готино е да видиш някой с baggy jeans и с шапката настрани, отколкото някой с по-тесни дънки от моите .. дори и аз си имах един такъв период, в който носих тениски, дълги до колената и панталоните ми обираха целия прах от пода, амм мен си ме радваше ... вече не се нося така, но пък когато видя момче с такъв стил(май не е точната дума), а и да му отива, защото има и изключения, направо се влюбвам, макар и за мъничко :д
fuck the skinny jeans!! ...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
аз самата съм рапър / различно е от хипхопър/ , но разни префърцунтени господинчовци дето си мислят че ги бива ме карат да драйфам
Като казах, че е различно имах предвид в по голяма част текстовете на песните има разлика м/у това http://www.youtube.com/watch?v=fSGxBdM5jGc / чист рап/ и това http://www.youtube.com/watch?v=eQWG8BVeryU /хип -хоп/
oo daa ;d Obojavam mom4eta koito se nosqt svle4enooo ;d :P
Iмам Право Da жiвея както Сi 3ная... Сметката мi GoSпoD ще тегLi HakPaя... Угоda Hяма нikoMy маkaР Da Ce CтaРя... СреDeH прЪст кЪм вСекi i тФа му е коLaя....
Прекалено ми е, макар, че на някои не отричам, че доста им отива. Зависи си, но рядко ще се загледам по някой по-развлечен
skinny jeans>baggy jeans
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Зависи си от човека, когато е свестен и не се надува и в чувал пак ще е готин иначе като цяло baggy стила ме кефи
О я стига предпочитате скапани чалгари дето са си умъкнали веждите до толкова че даже не личи, че имат вежди и слушат долнопробната тъпа чалга и най-близкото до рапа е нафуканият лил уейн , който даже рапар не мога да нарека !!!!!!!