- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл, когато няма значение?
Има ли смисъл да опиташ, когато знаеш, че сте прекалено различни? Има ли смисъл, когато виждаш, че той още я обича? И въобще има ли някакво значение това?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
"Прекалено различни" никога не е имало роля във връзките. Аз не бих се занимавал с човек, който не е наясно кого гони. Има значение, защото не очаквам само аз да влагам в тая връзка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма смисъл. Има значение. И различията за мен имат значение, защото се появява неразбирателство, а аз не обичам да си тровя нервите в излишни разговори и обяснения. Не го понасям тва нещо. Хубаво е нещата да се случват естествено и споровете и кавгите да се изясняват бързо. Когато за повечето неща сте на различно мнение, няма как да го избегнеш. Може и да има, зависи от човека, ама при мен лично не се получава. Рано или късно почвам да губя желание дори да разговарям с тоя човек. Случвало ми се е, не говоря само на теория.
Предпочитам човек, който споделя мойто виждане за живота (не говоря да е едно към едно, ама няма нужда за всяко нещо да се влиза в спор. Мен има много неща, които ужасно ме дразнят и не мога да си премълча и да не вляза в спор) и човек, който да е на мойта вълна, а не аз да искам да съм с него, пък той още да оплаква бившата и същевременно да флиртува с мен и с още 2-3 (примерно).
А за какъв чеп ти е някой, който още обича бившата си или някоя си там ? Бягай от драмата и латиноамериканските сапунки.
Първоначално написано от antifashionshit
Всъщност, до колкото разбирам, той няма никаква надежда да се случи нещо между тях. "Бяхме много близки, но нещата не се получиха." по неговите думи. Проблема е там, че на мен ми е пределно ясно, че щом веднъж е имал чувства към нея и продължават да поддържа връзка, то той никога няма да забрави какво е било.
А различията не са ни в мисленето. Имаме общи интереси, като характери си приличаме. Най-вече проблема е в това, че аз съм кротичка и обичам да си седя вкъщи, а той точно обратното.
Мисля, че трябва да отбележа, че и аз не съм с някакви сериозни намерение, просто човека ми е извънредно интересен.. допада ми (характер, външен вид, държание към мен, което напълно се различава от държанието му към другите) и това е общо взето.
Последно редактирано от Pamaa : 03-18-2012 на 00:26
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Набиваш си филми в главата. Виж дали те харесва. Ако да, питай го за бившата му. Като ти отговори и вече знае за намеренията ти, ще дойде и развръзката. Аре по живо, по здраво!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Той как се държи с теб ?
Щом не си със сериозни намерения, кво значение има дали още я обича/иска и т.н ?
Не знам, не съм в теб, за да знам точно кво чувстваш, ама ако се държи добре с теб и нямаш против контакта му с другата, пробвай и квото сабя покаже. Въпреки риска да хлътнеш и да си блъскаш главата после със "Знаех си..."
Нямам идея кво точно да ти кажа, аз по принцип обичам сериозните неща и не обичам да си губя времето. След няколко грешки, почнах доста да опознавам човека, преди да пристъпя в директно действие. Флирта го има, ама само до там се стига. Като разбера, че в съзнанието му още е някоя друга се отдръпвам, особено ако той ясно показва, че не знае какво иска. Така му давам възможност да избере. Случвало ми се е и пича ми удари игнора, съответно аз на него също. И се чувствах много, ама много добре, че не навлязох в "калта".
Първоначално написано от antifashionshit
Открит човек е, разказвал ми е за нея. "БяХ влюбен", "Дълго време я обичаХ", "Много разговаряХме ПРЕДИ, вече не сме толкова близки.", "Не сме имали връзка, но бяхме наистина близки."...
Иначе все той ме търси първи (аз не обичам да се натрапвам, предпочитам да бъда сигурна, че не съм досадна).
Последно редактирано от Pamaa : 03-18-2012 на 00:58
Ако нямаше значение въобще нямаше да пускаш тая тема. Винаги всичко се свежда до 2 избора - дали да си активен или пасивен, с всичките им рискове. Мисля, че е време и ти да решиш.
Welcome to the Jungle...
Мда, да се мисли не е от най-приятните и лесни неща на тоя свят.
Welcome to the Jungle...
И като всяка друга среща с трудното - бял флаг.
Аз бих му дала шанс.Никога не се знае какво може да излезе,може и една седмица да не издържите,а може и да излезе нещо.Различията-компромиси,а миналото си е минало.
Ето ТОВА е предпоставка за бъдещи проблеми във вразката. Но това да не те притеснявя твърде много, може и да се нагодите. И да, ясно е, че има чувства към "бившата"(с която не са и ходили,доколкото разбрах, което е лошо-ако са пробвали и не се е получило, ще я преживее, но ако не са и пробвали...ще има онова "ако" със страшна сила.)
Аз не бих се занимавала. Но ти пробвай, нищо не губиш на този етап.
Какви по-точно? Че тя може да почне да излиза малко повече и, че ще се въргалят по-често в тях? А и хората едвам се справят да си намират половинки, които нямат кусури в характера, камо ли да ги пробират по хобита и занимания. Ако единия слуша чалга, другия слуша рок, никога ли няма да се получи?
Далееееч нямах предвид, че заради това трябва да го отписва. Ясно е,че ако са малко по-зрели и не са в двете крайности, лесно ще се нагодят. Тя ще се поразчупи, той ще поулегне. Но ако са по-малки и/или по- ревниво истерични, МОЖЕ и да създаде проблем. Примерно той скитосва почти всяка вечер навън, а не тя желае(или не й дават) да излиза с него, той, от своя страна, далеч не е домошар и гледането на филмче вкъщи му се струва като най-скучното нещо. Затова го виждам като предпоставка, но не сигурна причина. И пак казвам, това далеч не е нещо, заради което да го отписва предварително или да решава в последствие, че трябва да скъсат.Тя посочи само това като разлика, затова го коментирах.
Забелязала съм, че в масовия случай динамиката на връзките във възрастта 14-17г е доста различна от тази при 18+. По презюмция приех, че авторката е към 16г. Това с музиката би могло да бъде проблем само за по-малките. Трудно ми е да си представя един що-годе узрял, пълнолетен човек, да има проблем с това.
Мхм. А малките трябва да си препатят, за да усетят кое е и не е проблем, тва е мойта идея. Да не се ограничават толкова на тая възраст, щото няма да си я върнат после.
Е ква бивша бе братче? Пф... Оценявам тва, че си момиче, и искаш да си споделиш тръпките, емоциите и притесненията, ама глей си кефа, стига си казва "не" толкова лесно.