.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да се харесам на момче ?

Така значи харесвах си едно момче 2 години. После ходих с друг, но сега пак имам чуства към него. Той е проявявал малък интерес към мен. Искам да го впечатля и да се опитам да му се харесам. Споделете опит. Кажете как да му се харесам. Благодаря ви.

П.С Хора които само се подиграват и не казват нищо полезно да си замълчат!

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Еми зависи от какво се впечатлява момчето. Някои се впечатляват от това, че момичетата имат хубав балкон или задник, други пък от характера. Накарай го да излезете, прояви добър характер, не бъди някоя затъпена и да мисли само той за какво да си приказвате. Ако до сега не сте излизали заедно, еми предложи му да го направите, това от самосебе си може да му подскаже.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Щом за 2 години не си успяла .. няма смисъл ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Никак. Прави секс с него като е пиян.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Как да се харесам на момче ?

Цитирай Първоначално написано от BibiKome
    Така значи харесвах си едно момче 2 години. После ходих с друг, но сега пак имам чуства към него. Той е проявявал малък интерес към мен. Искам да го впечатля и да се опитам да му се харесам. Споделете опит. Кажете как да му се харесам. Благодаря ви.

мм... сега ще перифразирам твоите първи 2 изречения: бях гладен преди 2 часа, после хапнах и сега пак съм гладен...

или си лесно влюбчива (кофти оправдание), или не знаеш какво искаш.. както ти казаха - след 2 години щом не си му се харесала, сега няма да промениш нищо.. освен ако не приемеш някаква роля, да станеш нещо, което не си, само и само да му се харесаш.. че и това не е сигурно помисли трезво!

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Ае @Tempest аватара ти направо много радав, съсипвам са да са смея
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Щом за 2 години не си успяла .. няма смисъл ..

аам бъди себе си? ако хареса същността ти значи всичко е ок!

Бъди себе сИ!!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Като опитваш да му се харесаш, ставаш даденост.Тази, която може да има, когато си пожелае.Момичето без изявена индивидуалност.Само ако е много загорял, ще те мине два-три пъти и ще те зареже - едва ли представляваш интерес.
    Та, номерът е да си себе си.Не му сваляй звезди, така само галиш егото му.Дръж се мило, говорете си, сближете се, излезте...
    all day... all night... what the fuck?!

И няколко усмивки вършат работа да те забележи , и после действай с думи..

Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    И няколко усмивки вършат работа да те забележи , и после действай с думи..

А те младежите сега, колко много си падат по усмивките.. Всичко е модерна визия и всички робуват на нея. Тъпо и жалко стадо 13-16 годишни индивиди..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Стига му тича след задника. Щом досега не се е впечатлил, кога?

Град
    in the reality : )

Не се опитвай да се държиш по неправдоподобен начин само за да му се харесаш, защото когато си неестествен само можеш да направиш някой гаф или той да спре да те харесва. Ако той проявява интерес към теб, занчи си на прав път. Продължавай да се държиш, както обикновено. Ако те хареса-хареса, ако не-някой друг ще хареса самата теб. Но да се чудиш как да го впечталиш.... определно не го прави. Можеш да направиш точно това, което той не харесва и да му създадеш грешно впечатление.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Бъди себе си !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си