Няма смисъл. Има значение. И различията за мен имат значение, защото се появява неразбирателство, а аз не обичам да си тровя нервите в излишни разговори и обяснения. Не го понасям тва нещо. Хубаво е нещата да се случват естествено и споровете и кавгите да се изясняват бързо. Когато за повечето неща сте на различно мнение, няма как да го избегнеш. Може и да има, зависи от човека, ама при мен лично не се получава. Рано или късно почвам да губя желание дори да разговарям с тоя човек. Случвало ми се е, не говоря само на теория.

Предпочитам човек, който споделя мойто виждане за живота (не говоря да е едно към едно, ама няма нужда за всяко нещо да се влиза в спор. Мен има много неща, които ужасно ме дразнят и не мога да си премълча и да не вляза в спор) и човек, който да е на мойта вълна, а не аз да искам да съм с него, пък той още да оплаква бившата и същевременно да флиртува с мен и с още 2-3 (примерно).

А за какъв чеп ти е някой, който още обича бившата си или някоя си там ? Бягай от драмата и латиноамериканските сапунки.