- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл, когато няма значение?
Всъщност, до колкото разбирам, той няма никаква надежда да се случи нещо между тях. "Бяхме много близки, но нещата не се получиха." по неговите думи. Проблема е там, че на мен ми е пределно ясно, че щом веднъж е имал чувства към нея и продължават да поддържа връзка, то той никога няма да забрави какво е било.
А различията не са ни в мисленето. Имаме общи интереси, като характери си приличаме. Най-вече проблема е в това, че аз съм кротичка и обичам да си седя вкъщи, а той точно обратното.
Мисля, че трябва да отбележа, че и аз не съм с някакви сериозни намерение, просто човека ми е извънредно интересен.. допада ми (характер, външен вид, държание към мен, което напълно се различава от държанието му към другите) и това е общо взето.
Последно редактирано от Pamaa : 03-18-2012 на 00:26
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ето ТОВА е предпоставка за бъдещи проблеми във вразката. Но това да не те притеснявя твърде много, може и да се нагодите. И да, ясно е, че има чувства към "бившата"(с която не са и ходили,доколкото разбрах, което е лошо-ако са пробвали и не се е получило, ще я преживее, но ако не са и пробвали...ще има онова "ако" със страшна сила.)
Аз не бих се занимавала. Но ти пробвай, нищо не губиш на този етап.
Какви по-точно? Че тя може да почне да излиза малко повече и, че ще се въргалят по-често в тях? А и хората едвам се справят да си намират половинки, които нямат кусури в характера, камо ли да ги пробират по хобита и занимания. Ако единия слуша чалга, другия слуша рок, никога ли няма да се получи?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.