.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Всъщност, до колкото разбирам, той няма никаква надежда да се случи нещо между тях. "Бяхме много близки, но нещата не се получиха." по неговите думи. Проблема е там, че на мен ми е пределно ясно, че щом веднъж е имал чувства към нея и продължават да поддържа връзка, то той никога няма да забрави какво е било.
    А различията не са ни в мисленето. Имаме общи интереси, като характери си приличаме. Най-вече проблема е в това, че аз съм кротичка и обичам да си седя вкъщи, а той точно обратното.
    Мисля, че трябва да отбележа, че и аз не съм с някакви сериозни намерение, просто човека ми е извънредно интересен.. допада ми (характер, външен вид, държание към мен, което напълно се различава от държанието му към другите) и това е общо взето.
    Последно редактирано от Pamaa : 03-18-2012 на 00:26
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Най-вече проблема е в това, че аз съм кротичка и обичам да си седя вкъщи, а той точно обратното.
    Ето ТОВА е предпоставка за бъдещи проблеми във вразката. Но това да не те притеснявя твърде много, може и да се нагодите. И да, ясно е, че има чувства към "бившата"(с която не са и ходили,доколкото разбрах, което е лошо-ако са пробвали и не се е получило, ще я преживее, но ако не са и пробвали...ще има онова "ако" със страшна сила.)
    Аз не бих се занимавала. Но ти пробвай, нищо не губиш на този етап.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Ето ТОВА е предпоставка за бъдещи проблеми във вразката.
    Какви по-точно? Че тя може да почне да излиза малко повече и, че ще се въргалят по-често в тях? А и хората едвам се справят да си намират половинки, които нямат кусури в характера, камо ли да ги пробират по хобита и занимания. Ако единия слуша чалга, другия слуша рок, никога ли няма да се получи?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    (с която не са и ходили,доколкото разбрах,
    правилно си разбрала. Всъщност не е било нищо, просто нещата не са били толкова сериозни.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си