.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен
    Град
    <3

Момчета, как ще реагирате, ако разберете, че...

...дългогодишната ви сериозна приятелка не може да има деца?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Ин витро....

Супер фен Аватара на montana6
    В днешно време сума ти начини има да се сдобиеш с деца. Най-лесното е да си осиновиш, така че не е никакъв проблем това за мен.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на D1esel
    Не знам. Аз много искам да имам деца, но не зная дали бих се хванал с друга жена само заради това. По-скоро бих пробвал всевъзможни начини, за да станем родители.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ще я еба без презерватив спокоен
    n00bs

^ Ама ти можеш да станеш гей и да не се притесняваш никога за това?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Ще го приема като знак на съдбата, че няма да се налага да се грижа за деца и да им треперя !

Banned
    С голям кеф, че може да се чука без предпазни средства и притеснения, че ще стане белята.

Супер фен Аватара на djipsito
    В допълнение да питам.. ако след време срещнете жена, която на млади години е разбрала, че не може да има деца и е осиновила, ще я приемете ли с детето или по-скоро мисълта за тва гаджето ви да е майка ви отблъсква ? Ами ако е самотна майка, зарязана от бащата на детето й ? Има ли някакво значение поради каква причина е самотна майка ? Влияе ли ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    В допълнение да питам.. ако след време срещнете жена, която на млади години е разбрала, че не може да има деца и е осиновила, ще я приемете ли с детето или по-скоро мисълта за тва гаджето ви да е майка ви отблъсква ? Ами ако е самотна майка, зарязана от бащата на детето й ? Има ли някакво значение поради каква причина е самотна майка ? Влияе ли ?
    Отговорът на всичките ти въпроси е един и същ - зависи колко държа на жената. Със сигурност ако държа достатъчно ще приема въпросната ситуация, ще обикна детето, даже и космите по задника на половинката ми ще обикна (просто щото са нейни) и така. Обичащият човек е възможно най-способното на компромиси създание.

И да, определено ще хвърлям всичко вътре.
    Welcome to the Jungle...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ще я еба без презерватив спокоен
    Кво повече има да се каже...

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Не знам точно в този случай, но наистина мисля, без изобщо да преувеличавам, че ако срещна жената, за която съм сигурен, че е жената на живота ми - не бих я зарязал за нищо не света. Друг е въпросът дали бих харесал такава жена по принцип, това не зная. Но бих се оженил за вдовица с дете, бих се оженил и за жена, която не може да има други деца, ако примерно аз вече имам едно дете, може би. Все пак, поне при мен, желанието ми да се размножа е наистина много голямо, докато има много мъже, за които това не е важно. Сега на думи бих реагирал така, но дали наистина - не знам и няма как да знам. Все пак още съм си едно лапенце

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не знам точно в този случай, но наистина мисля, без изобщо да преувеличавам, че ако срещна жената, за която съм сигурен, че е жената на живота ми - не бих я зарязал за нищо не света. Друг е въпросът дали бих харесал такава жена по принцип, това не зная. Но бих се оженил за вдовица с дете, бих се оженил и за жена, която не може да има други деца, ако примерно аз вече имам едно дете, може би. Все пак, поне при мен, желанието ми да се размножа е наистина много голямо, докато има много мъже, за които това не е важно. Сега на думи бих реагирал така, но дали наистина - не знам и няма как да знам. Все пак още съм си едно лапенце
    И аз много искам да си имам дете
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
    И аз много искам да си имам дете
    Ми Евала! Само така! Ама не сега де, след 30

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    You for real, brah?
    Respect my authoritah

Град
    Пловдив
    То презерватива не е само за забременяване, предпазва от болести, по-хигиенично е ..... и гейовете май правят сексове с презервативи

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Трудно ;д Тъпо ще е да я оставя, ама още по-тъпо да стоя с нея Може би да имам дете от друга пък да си живея с нея ;дд
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ми Евала! Само така! Ама не сега де, след 30
    Е да първо ще си поживея ако не падне случайно някоя мазилка от стар блок върху главата ми или нещо подобно
    LovEsIckk

Мъжко съм !

^ От нащо поколение половината ще са бездетни, ще видиш Немалка част ще си кажат: "първо ще си поживея", а после като станат на по 40-50 ще спре да им се гледат деца Tъй, че нека си поживеем, ама не съвсем да отлагаме това и цял живот в Кофата да киснем

^ От нащо поколение половината ще са бездетни, ще видиш Немалка част ще си кажат: "първо ще си поживея", а после като станат на по 40-50 ще спре да им се гледат деца Tъй, че нека си поживеем, ама не съвсем да отлагаме това и цял живот в Кофата да киснем
    Ооо няма аз много си искам детенце, поне да оставя нещо от жалкото ми съществувание Ае чао от мен ;д
    LovEsIckk

Мъжко съм !

Град
    Пловдив
    Аз пък искам "да живея" докато съм жив, а не докато ми се пръкне някво лайно

има много време до тогава

like a boss - http://www.youtube.com/watch?v=_9aYoEQxUCQ

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    ще дойда при теб
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си