- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е голям....Помагайте
Здравейте на 22г съм и имам проблем. От както направих 15 години пенисът ми започна да расте с бясна скорост, имах нормален сексуален живот до преди година. Приятелката ми ме изостави заради размера на члена ми който е 23см, просто секса става болезнен за нея, незнам какво да правя, немога да се отпусна с момиче вече и избягвам като се стига до секс от притеснение, искам да питам какво да направя и мога ли да го понамаля малко както дължината така и дебелината понеже дебелината също е фрапираща. Моля ако има някой със същия проблем да ми даде съвет.
И после будилника за училище ли те събуди?
Женско съм! Пикая клекнала...
Очаквах такива включвания...за съжаление явно не може без тях. Все пак се надявам да се появят и разумни мнения.
Зарежи слабичките и превключи на по-дебелички или пък си намери някоя развратна.
Грешно е схващането, че пълните жени са по-широки. А тъй като пича определено е трол и аз ще му предложа
![]()
Too mainstream
.
.
.
П.П .. ако наистина говориш сериозно обаче... няма начин да си го смалиш, безоперативно мисля .. търси си някоя мазохистка ;д
Последно редактирано от dream1707 : 03-06-2012 на 06:25
bloodyF
Това за честотата на актовете също е грешно. Голямата честота само укрепва тазовата мускулатурата (също като упражненията на Кегел) и прави усещането за стегната жена по-силно. Отпуснатост се получава с възрастта, след раждане или претърпени операции. Чувал съм го от лекар точно в тази област.
Подрежи го.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Щом има операции за увеличаване, сигурно има и за намаляване. Незнам можеби трябва да се посъветваш с лекар, но незнам какъв точно. Може би уролог, който да те пренасочи към правилния такъв... Успех ((;
Негарките брат ;д на там се ориентираи xD
намери си някоя нимфоманка бате и я сцепи от ебане
имаш дар от бога ,съветвам те да го използваш
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Първоначално написано от antifashionshit
На скоро имаше статия в teenproblem как човека с най-дългия пенис на земята (33см) не му е било хич на добре с жените... ако се итнересуваш за статията потърси в търсачката на сайта...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
djipsi
тва че ти не се кефиш на големи пишки ,не значи че всички момичета са така
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ай горкия, да докарвам ли крана, та да го преместим някак си?
Welcome to the Jungle...