- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е ..
Имам един проблем - изпитвам ужасен страх от секса. Много ме е страх от това, че ще боли. Като гледам жените с деца си мисля как са се осмелили да го направят. Имам чувството, че цял живот ще ме е страх и че никога няма да го направя. Незнам защо ме е толкова страх, но само при мисълта за това изтръпвам. Дали някога този страх ще отмине?
Честно да ти кажа мислех, че си на 12-13 и щях да ти кажа да не се притесняваш, но на 15 не мисля, че е много нормално да се страхуваш от секса. Ти все пак не се притеснявай, щом те е страх не го прави, според мен все някога ще се престрашиш. Относно болката - това да ти е най-малката грижа. Изобщо не боли или ако боли то не е много. Надявам се да съм ти помогнала.![]()
Ще го преодолееш, въпрос на време и обстоятелства е.
Welcome to the Jungle...
приеми го като нещо нормално и че ти някой ден ще го правиш
случайно секса да е нещо лошо ? едва ли е неква касапница нали
и имай предвид че си създадена така![]()
Ами ако не беше болката със сигурност нямаше да ме е толкова страх..
А болката е все едно ти режат крака. Непоносима, докарва плач, при някои дори и психични отклонения....
Ужас. Абе, деца-защо си вкарвате филми, не мога да разбера? И мен ме беше страх от математиката, защото трябваше да мисля, ама го преодолях-започнах да изкарвам само шестици...хехе.
Спри да мислиш и да се панираш, защото ще си останеш девственица.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Е то ако винаги болеше дали хората щяха да правят секс?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Щом те е страх никой не те задължава да го правиш. Но е въпрос на време някой ден да ти се прииска
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Е то не боли чак толкова много, че да те е страх. Спокойно, боли ама след време идва кефа.. :P
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Страх те е, защото не си готова.
Болката НЕ е каквато ти си я представяш, определено.
Поне на мен ми беше неприятно, не е болка за умиране, повярвай.
И недей да бързаш.
И аз се страхувах, но не усетих почти никаква болка.
Гаджето ми е на твоята възраст и имахме този проблем и 2та.. но преди 2 седмици го преодоляхме и сега вече лека полека започваме и двамата да усещаме удоволствие от сексаболеше я първия и втория път, но нямаше никаква кръв !
не е болка за умиране,не знам защо повечето са останали с това впечатление![]()
Няма смисъл да се притесняваш.По скоро недей да слушаш каквото ти казва всеки срещнат относно секса......
Бих добавил - Всичко с времето си . При едни по рано, при други по късно !
Абе, на жените с деца последният им дерт е сексът.
Е така като почнете да се филмирате, че ще боли все едно ще ви режат пръста или пък, че ще ви изтече 1литар кръв първия път...
Мисля, че голяма част от жените могат да потвърдят, че болката не е по-голяма от тази, която примерно можеш да изпиташ в зъболекарския кабинет. А за кръвта по време на цикъл кървите къде къде повече... Така че стига филми.
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Ако си достатъчно възбудена, болката няма да е от особено значение.
always late but worth the wait!
ХАХАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААХААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААХАААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХАААААААААААААААААА АААААААААААААХХХХХХХХА
Сега някой, ако ме види ще си помисли, че съм се напушил....