.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

ами според мен си малко голяма да те е страх от секса ама ще го преоделеш въпрос на време е

Град
    Велико Търново
    И аз съм на 15 и мен също ме е страх. От една страна ми се иска, но като си помисля че все пак ще има болка и се разубеждавам.

Цитирай Първоначално написано от msiwelina Виж мнението
    И аз съм на 15 и мен също ме е страх. От една страна ми се иска, но като си помисля че все пак ще има болка и се разубеждавам.
    Доста момчета стоят на сухо заради вас. Казаха ви хората не боли толкова много и не тече по 1 литър кръв...

msiwelina аз съм точно като теб (

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Доста момчета стоят на сухо заради вас. Казаха ви хората не боли толкова много и не тече по 1 литър кръв...
    Тъп коментар - доста момчета стояли на сухо. Ще стоят като трябва. Не е особено приятно усещането да те отворят, има го страха, щом не е готова къв е смисъла да се бърза?! На вас путка ви дай и аре - ръгай чушки в боба! Не става така!
    maDamn

Мега фен
    Зависи и на какъв ще попаднеш ^^

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    А, викаш друго си е путката да се опъва и да мрънка, че я боли. Ама после като я оворат и като се отдаде на нон-стоп чукане, няма проблеми, тогава забравя колко я е боляло, нали.....
    Това е болка, която се изтрайва. Минава бързо, а усещането после е в пъти по-приятно и силно, от едната болка. Не е толкова пък непоносима....
    Иначе си стойте цял живот девствени от шубе, ама поне не мрънкайте, защото никой не ви е виновен.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

При едни по-рано, при други по-късно.. докато се усетиш вече ще се смееш на себе си как те е било страх и не си искала но като се замисля момчето с което ще го направиш е от много голямо значение.. той е този, който трябва да те накара да го искаш и да не се страхуваш
    Последно редактирано от adelle : 03-27-2012 на 09:07
    Силна съм и вярвам в себе си !

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Когато намериш правилния човек с когото искаш и си заслужава да го направиш ще забравиш и страх, и болка.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Няма нищо страшно, аз до 16 се притеснявах от секса. Просто когато узрееш повече и намериш правилния човек, влюбиш се всичко ще е окей. ((:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си