- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За колко време предпочитате да свършва?
Въпросът е към момичетата. Ако имате избор между следните:
- да свършва много бързо (за 3-5 минути);
- да свършва средно бързо (10-15 минути);
- да свършва много бавно (40-50 минути),
кое бихте избрали? Може да изберете и междинно положение, а може и да предпочетете някой, който свършва още по-бавно, ако това ви харесва. Имайте предвид, че нищо не му пречи да свършва по няколко пъти, затова не е нужно секса да продължава толкова време. Не съм запознат и не знам дали примерно някой с преждевременна еякулация може да прави секс за час или повече.
Имайте предвид, че тези които свършват по-бавно, не могат да свършват бързо дори и да искат. Може да е възможно с тренировки, но в този случай изключваме този вариант.
Питам, защото открих начин да контролирам и променям това. Не мисля да ви го споделям, така или иначе би бил непрактичен за повечето от вас.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Бих предпочел много средно бавно бързо, демек 31 минути, 25 секунди и 16 стотни... Ама не по-бавно или по-бързо, инак е изрод и психично болен.
Средно. И да повторим, потретим и (евентуално) почетвъртим. Идеално ми е. В почивките - малко вода и шоколад, за него - и цигара. На тоя режим денонощия мога да изкарам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Стига аз да свърша и 3 мин ме устройват.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Питам, защото открих начин да контролирам и променям това. Не мисля да ви го споделям, така или иначе би бил непрактичен за повечето от вас.
Интересно ае сподели
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Средно
и после пак
и пак
и пак
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Зависи от настроението. Понякога искам интензивен бърз секс, понякога искам бавен продължителен, прерастваш в бърз и отново бавен и т.н. Няма как да избера само едното.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Само не разбрах защо се изживя като супер важния...
15-20 минути за веднъж...ако не е свършил за толкова не се чувствам добре и отделно ми доскучава..:Д
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Изпълнения от рода на 40-50 мин секс(без любовната игра) не са ми по вкуса. 15-20 минути- идеално. И после пак след почивка. Може и 5 понякога, и те стигат, ако си в настроение и знаеш как да ги използваш. Ако мъжът не знае как да те свърши за 10 мин, няма да го измисли и за 1 час.
От тази тема разбрах, че съм нормална.. Моят приятел се оплаква, че след 40 минути почвам да мрънкам да свършва..
Разбира се зависи от настроенията, но мисля, че 30тина минути са си добре, после почивка и пак.. : )
Тука гледам 20-30-40 минути минимум, ала-бала..... това е без партньора ви да свършва така ли? Защото на мен много рядко ми се случва да свърша след 3-4 минути. Винаги свършвам до 3-4 мин и приятелката ми почти винаги свършва... Почиваме и след 10-15 мин пак, но как ги правите тези 30-40 минути без да свършва направо ви се чудя![]()
И кво толкова си открил... как да свършваш без да се "изпразваш" (звучи гадно).. така че да можеш да си я клатиш колкото искаш ? Нда, браво, откри Америка о.О
предпочитам средно
Средното е идеално и за момчетата ако питаш мене но. Денонощия Оо.Момиче при вас е лесно но при нас е толкова по сложно.Ерекцията ни зависи от толкова много неща че ме мързи да ги изброявам и съм сигурен че ще изпусна нещо. 1-2-3 да кажем 4 вечери по 7-8 пъти ок.Но това е ако в леглото водещата роля се разменя постоянно.А и с малко шоколад и вода няма как да мине номера.
Techkata ще ти го кажа със термин от D&D виж за кво иди реч почти съм сигурен че не знаеш кво е тааа. Всеки може да метне 1 на Fortitude save и колкото и да си велик може да си намериш майстора.Не за друго и аз си виках като тебе.Ма е на и аз на скоро имах някаква абсурдна изцепка от сорта на под 2 мин (sad) .