.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Unhappy Страх ме е ..

Имам един проблем - изпитвам ужасен страх от секса. Много ме е страх от това, че ще боли. Като гледам жените с деца си мисля как са се осмелили да го направят. Имам чувството, че цял живот ще ме е страх и че никога няма да го направя. Незнам защо ме е толкова страх, но само при мисълта за това изтръпвам. Дали някога този страх ще отмине?

На колко си години?

на 15 съм.

Честно да ти кажа мислех, че си на 12-13 и щях да ти кажа да не се притесняваш, но на 15 не мисля, че е много нормално да се страхуваш от секса. Ти все пак не се притеснявай, щом те е страх не го прави, според мен все някога ще се престрашиш. Относно болката - това да ти е най-малката грижа. Изобщо не боли или ако боли то не е много. Надявам се да съм ти помогнала.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ще го преодолееш, въпрос на време и обстоятелства е.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    приеми го като нещо нормално и че ти някой ден ще го правиш
    случайно секса да е нещо лошо ? едва ли е неква касапница нали
    и имай предвид че си създадена така

Ами ако не беше болката със сигурност нямаше да ме е толкова страх..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Е то ако винаги болеше дали хората щяха да правят секс?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Hiphoplove Виж мнението
    Ами ако не беше болката със сигурност нямаше да ме е толкова страх..
    Ако си спокойна и не се притесняваш няма да има болка, защото ще си достатъчно влажна, за това сама си направи изводите дали трябва да продължаваш да се страхуваш.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Щом те е страх никой не те задължава да го правиш. Но е въпрос на време някой ден да ти се прииска
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Щом те е страх никой не те задължава да го правиш. Но е въпрос на време някой ден да ти се прииска
    +1
    Иначе тя болката е само 1вият път, после остава само удоволствието, но за да стигнеш до него, трябва да минеш и през болката.

Е то не боли чак толкова много, че да те е страх. Спокойно, боли ама след време идва кефа.. :P
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Страх те е, защото не си готова.
    Болката НЕ е каквато ти си я представяш, определено.
    Поне на мен ми беше неприятно, не е болка за умиране, повярвай.
    И недей да бързаш.

И аз се страхувах, но не усетих почти никаква болка.

Гаджето ми е на твоята възраст и имахме този проблем и 2та.. но преди 2 седмици го преодоляхме и сега вече лека полека започваме и двамата да усещаме удоволствие от секса болеше я първия и втория път, но нямаше никаква кръв !

не е болка за умиране,не знам защо повечето са останали с това впечатление

Няма смисъл да се притесняваш.По скоро недей да слушаш каквото ти казва всеки срещнат относно секса......
    Бих добавил - Всичко с времето си . При едни по рано, при други по късно !

anonymous708973
    Guest
    Абе, на жените с деца последният им дерт е сексът.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hiphoplove Виж мнението
    Имам един проблем - изпитвам ужасен страх от секса. Много ме е страх от това, че ще боли. Като гледам жените с деца си мисля как са се осмелили да го направят. Имам чувството, че цял живот ще ме е страх и че никога няма да го направя. Незнам защо ме е толкова страх, но само при мисълта за това изтръпвам. Дали някога този страх ще отмине?
    - Всички авто-части на едно място!

Е така като почнете да се филмирате, че ще боли все едно ще ви режат пръста или пък, че ще ви изтече 1литар кръв първия път...

Мисля, че голяма част от жените могат да потвърдят, че болката не е по-голяма от тази, която примерно можеш да изпиташ в зъболекарския кабинет. А за кръвта по време на цикъл кървите къде къде повече... Така че стига филми.
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    Е така като почнете да се филмирате, че ще боли все едно ще ви режат пръста или пък, че ще ви изтече 1литар кръв първия път...

Мисля, че голяма част от жените могат да потвърдят, че болката не е по-голяма от тази, която примерно можеш да изпиташ в зъболекарския кабинет. А за кръвта по време на цикъл кървите къде къде повече... Така че стига филми.
    Точно, кратко и ясно!

Супер фен Аватара на scrooper
    Ако си достатъчно възбудена, болката няма да е от особено значение.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    ХАХАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААХААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААХАААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХАААААААААААААААААА АААААААААААААХХХХХХХХА
    Сега някой, ако ме види ще си помисли, че съм се напушил....

Първо ти си на 15 все още си малка(не че аз съм мн голяма на 19),но все пак има разлика от едно 15 годишно момиче и от едно 19 годишно.Начина на мислене ти се променя толкова бързо че дори не осъзнаваш кога е станало това.Мисля че все някога ще се престрашиш

ами според мен си малко голяма да те е страх от секса ама ще го преоделеш въпрос на време е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си