- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е ..
А болката е все едно ти режат крака. Непоносима, докарва плач, при някои дори и психични отклонения....
Ужас. Абе, деца-защо си вкарвате филми, не мога да разбера? И мен ме беше страх от математиката, защото трябваше да мисля, ама го преодолях-започнах да изкарвам само шестици...хехе.
Спри да мислиш и да се панираш, защото ще си останеш девственица.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
И аз съм на 15 и мен също ме е страх. От една страна ми се иска, но като си помисля че все пак ще има болка и се разубеждавам.
Зависи и на какъв ще попаднеш ^^
А, викаш друго си е путката да се опъва и да мрънка, че я боли. Ама после като я оворат и като се отдаде на нон-стоп чукане, няма проблеми, тогава забравя колко я е боляло, нали.....
Това е болка, която се изтрайва. Минава бързо, а усещането после е в пъти по-приятно и силно, от едната болка. Не е толкова пък непоносима....
Иначе си стойте цял живот девствени от шубе, ама поне не мрънкайте, защото никой не ви е виновен.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
При едни по-рано, при други по-късно.. докато се усетиш вече ще се смееш на себе си как те е било страх и не си искалано като се замисля момчето с което ще го направиш е от много голямо значение.. той е този, който трябва да те накара да го искаш и да не се страхуваш
Последно редактирано от adelle : 03-27-2012 на 09:07
Силна съм и вярвам в себе си !
Когато намериш правилния човек с когото искаш и си заслужава да го направиш ще забравиш и страх, и болка.
Няма нищо страшно, аз до 16 се притеснявах от секса. Просто когато узрееш повече и намериш правилния човек, влюбиш се всичко ще е окей. ((: