.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Първа среща.

Дайте съвети за първа среща. Аз съм на 16 и съм момиче. С него се познаваме от около седмица и в неделя /25.03./ сме си уговорили среща. Малко съм зле с тези неща, защото по принцип не се и запознавам по интернет с никого. А дори да се запознаем не се стига до среща. Нямам никакви сериозни намерения с това момче, но искам да направя добро впечатление, защото нищо не се знае за по-късно може да си го харесам.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Бъди себе си.. банално, но е най-важното в крайна сметка : )

Да, както казаха - най-добре бъди себе си.
    И недей да се настройваш, че нямаш сериозни намерения,
    както ти самата каза, може по - натам да стане нещо.

Остави някаква загадка за себе си,не му казвай всичко което те пита,трябва винаги да оставяш книгата непрочетена,харесваме тези момичета които се дърпат,за да има тръпка и занимавка :Д

Цитирай Първоначално написано от Merkantilniq Виж мнението
    Остави някаква загадка за себе си,не му казвай всичко което те пита,трябва винаги да оставяш книгата непрочетена,харесваме тези момичета които се дърпат,за да има тръпка и занимавка :Д
    Тя иска просто добро впечатление да направи, доколкото разбирам?

Banned Голям фен
    Охх..Сега си спомням мойта първа среща с момиче след запознанство чрез интернет ;(

А съвети за косата ми, дрехите, грима? Иначе за държанието ще послушам всичко казано до тук!

Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    А съвети за косата ми, дрехите, грима? Иначе за държанието ще послушам всичко казано до тук!
    колкото се може по-естествено,ама зависи от момчето :Д и ако имаш някакви уникални за теб си жестове,или смях използвай ги небрежно и непредизвикано да ги правиш де :Д

Banned Голям фен
    Абе бъди себе си..смисъл ние откаде да знаем на тебе какво ти стой добре..Отиди така както ти се харесваш и съм сигорен че ще мине добре еееее толкова питаш че се сетих за тая снимка ;д

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Косата силно топирана, дрехите-къса рокля/пола и колкото може по-висок ток, грима-като на фолк певица! хахаха шегувам се..

пт: Както вече казаха бъди себе си, а за външния вид ще е най-добре да подчертаеш красивото в себе си, но в същото време да си естествена.

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Както вече казаха бъди себе си, а за външния вид ще е най-добре да подчертаеш красивото в себе си, но в същото време да си естествена.
    Да, можеш да сложиш просто малко пудра, черен молив/очна линия на горния клепач и малко спирала.
    Достатъчно е според мен.
    А за дрехите - недей да слагаш нещо искрящо,
    можеш да сложиш дънки и кожено пролетно яке,
    като към дънките можеш да прибавиш някакъв колан,
    който да пасва с другите ти дрехи, да им подхожда,
    същото с обувките, мой съвет.
    Последно редактирано от don't say anything. : 03-18-2012 на 15:21

Мега фен Аватара на strawberry88
    http://www.youtube.com/watch?v=v8f3rFWq5v0

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Прекалено е, не отива на романтична вечеря все пак.

Ох за дрехите нямам още никакви идеи, а времето напредва :х. Иначе сега обмислям да бъда със светла пудра /то и лицето ми не е много тъмно де/ малко спирала, черен молив под очите и се колебая дали да си подчертая устните с червено червило, защото винаги ми казват, че би ми отивало, но съм чувала че правило зъбите да изглеждат двойно по-жълти отколкото са. Моите не са чак жълти, но не са и съвършено бели. Идеи?

През интернет ли се запознахте!?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

anonymous708973
    Guest
    Ох за дрехите нямам още никакви идеи, а времето напредва :х. Иначе сега обмислям да бъда със светла пудра /то и лицето ми не е много тъмно де/ малко спирала, черен молив под очите и се колебая дали да си подчертая устните с червено червило, защото винаги ми казват, че би ми отивало, но съм чувала че правило зъбите да изглеждат двойно по-жълти отколкото са. Моите не са чак жълти, но не са и съвършено бели. Идеи?
    Така. Какъв тип момиче си попринцип? Контиш ли се? Ако да, конти се и този път. Обаче ако попринцип човек не може да те види на високи токчета, а отидеш на среща с тях, даваш грешна представа за себе си. Ако си ходиш с широките панталони, цветните гривнички и кецовете, не се прави на някоя друга, защото си мислиш, че той би те харесал повече. Първата среща служи за опознаване. Дай му възможност да опознае истинското ти аз. Ако му хареса - добре, ако не му хареса - шанс. Не е като да си лудо влюбена, че да имаш много за губене.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Така. Какъв тип момиче си попринцип? Контиш ли се? Ако да, конти се и този път. Обаче ако попринцип човек не може да те види на високи токчета, а отидеш на среща с тях, даваш грешна представа за себе си. Ако си ходиш с широките панталони, цветните гривнички и кецовете, не се прави на някоя друга, защото си мислиш, че той би те харесал повече. Първата среща служи за опознаване. Дай му възможност да опознае истинското ти аз. Ако му хареса - добре, ако не му хареса - шанс. Не е като да си лудо влюбена, че да имаш много за губене.
    Да, по принцип много си се контя. Винаги си съчетавам дрехите перфектно, на токчета зимата не ходя толкова често заради училището, за това и мисля да отида с обикновени ботушки на срещата. Иначе виждам, че си компетентна, за това да те питам какво мислиш за идеята ми да съм с червено червило /ама не да прекалявам и да съм сложила 100тона и да приличам на някоя от магистралата, ами в съвсем умерено количество колкото да подчертая устните си/?

anonymous708973
    Guest
    Хммм, не знам. Нож с две остриета е. Направи снимка с това червило с възможно най-добро качество и дай да я видим.
    Щом се контиш, давай

Хммм, не знам. Нож с две остриета е. Направи снимка с това червило с възможно най-добро качество и дай да я видим.
    Щом се контиш, давай
    Уф апарата ми е развален, и нямам снимки с това червило точно.. :х ама можеш ли горе/долу да си представиш как би стояло на нормално светло лице?

Мега фен Аватара на Chacho
    Ония розовеещи червила или гланцове, знам ли и аз кво се води, които леко сливат устата с кожата, са най-подходящи. Създават усещането, че жената не слага много грим и е естествена.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ония розовеещи червила или гланцове, знам ли и аз кво се води, които леко сливат устата с кожата, са най-подходящи. Създават усещането, че жената не слага много грим и е естествена.
    мерсии за съветчето, ще го последвам.

anonymous708973
    Guest
    Уф апарата ми е развален, и нямам снимки с това червило точно.. :х ама можеш ли горе/долу да си представиш как би стояло на нормално светло лице?
    Мога, ама зависи и от червеното. Ако е баш червено, не много тъмно и не много светло, не оранжевеещо и не кафеникаво, ще е идеално :д Аз имам такова и стои супер на бяло лице.
    Чачо има предвид много бледо розово или направо nude червило. Препоръчвам да го съчетаеш с тънка черна очна линия и спирала и си готова

Ааа, едит, едит: Сега се сещам. Махай го това червено и слагай много светло червило (каквото Чачо каза) - ако пичът реши да те целува, гланцът ще го откаже, защото лепне гадно, но може да не забележи червилото :д

Ааа, едит, едит: Сега се сещам. Махай го това червено и слагай много светло червило (каквото Чачо каза) - ако пичът реши да те целува, гланцът ще го откаже, защото лепне гадно, но може да не забележи червилото :д
    Мда, като се замисля си права. То не че ми пречи аз да го целуна де /сега не си изкарвайте грешно впечатление за мен, рядко поемам инициативата, но се случва/ обаче както каза гланца лепне, а пък червилото може да го изцапа и да стане някво гадно, за това ще заложа на нещо по-неутрално. А може ли да ми покажеш някакви снимки на разни варианти на очната линия /в смисъл в гримирани очи/, които да пасват с нещо неутрално, защото очна линия по принцип не слагам много, много /само черен молив под очите и разни подобни, но не и очна../.

anonymous708973
    Guest
    Хващай да се упражняваш. Взимай си водоустойчивата на Есенс (със синя капачка е, струва към 5 лв и е супер удобна).
    Това е един вариант
    Това е същото.
    Изглеждат добре, обаче лично на мен не ми стоят, правят ми крайчетата на очите увиснали някак, затова аз правя постепенно удебеляваща се линия. Изглежда горе-долу като това, ама без долната извивка.
    Ако нещо оклепаш, използвай клечка за уши със съвсееем малко зехтин по нея, защото с вода не можеш да изтриеш водоустойчив грим.

Аз слагам само очна линия, без сенки, тоест... отива на всичко

Мега фен Аватара на Chacho
    Глей са, не знам как са другите момчета, ма аз мога да забележа единствено три неща - червило, очен грим, обици (посленото от дъжд на вятър). Момичетата, които успяват в последния момент да решат как и да се наконтят, обират точките сред момчетата.

Ако толкова го мислиш - мисли за поведението си. Ма по-добре въобще да не го мислиш, отиваш да се забавляваш, а не да посрещаш президента.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си