.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И все пак, гаранция никога няма.. не се доверявай лесно
    дам, съгласна съм с теб и разбирам какво може да се случи, но ние ще сме на обществено място и ще бъда предпазлива/така де ще се опитвам колко мога/.

anonymous708973
    Guest
    Опасностите от подобен вид срещи са силно преувеличени.
    С един близък приятел се запознах по интернет, видяхме се седмица по-късно.
    С valdesbg се запознах така.
    Бившият ми пък един ден се включи в скайп, казвайки, че ми е чел блога. Видяхме се 2-3 седмици по-късно.
    С приятеля ми се запознахме покрай тоя форум и се видяхме привечер дори, а когато се навих да излезем, не знаех нито на колко е, нито как се казва, само една снимка бях виждала. С останалите хора си бях писала, имах бая солидна представа какво да очаквам, но така се стекоха нещата, че с него нямах възможност да си пиша достатъчно. И по-добре май.
    Трябва да си адски глупава, за да позволиш да те излъжат и да ти създадат грешна представа. Винаги можеш да си тръгнеш, ако човекът не е това, което очакваш. В най-лошия случай ти има номера, отиваш в М-тел/Глобул и го блокираш. Проблемът е решен.

Интернет запознанствата са един от най-добрите начини да подбереш хора, които ти допадат. Далеч по-сигурен начин от "общуването" в дискотека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си