Оле, хахах, по-кратко ще ми е да ти обясня как се интегрират рационални функции на реална променлива, пък и не знам дали мога въобще да ти кажа. Логиката е следната - не свалям момчета, не знам докрай какво харесваме. Имам си вродени инстинкти, които работят достатъчно добре и нямам нужда да ги рационализирам. Съвети е най-добре да искаш от вървежните момичета, нас ни бива повече в казването на "това е така" или "това не е така".

Мога да ти препоръчам да не говориш на женски теми, освен ако той не повдигне такава, пък и дори в този случай се ограничавай. В темата сте казали две изречения за дрехи и козметика, но за мен са прекалено много. Също може да опиташ да потиснеш нуждата си да приказваш споделяйки. Ако говориш безразборно за това, какво ти се е случило днес, момчето ще загуби нишката, пък ти просто му разказваш. Като превключиш изведнъж от следобедната разходка на пиенето на сокче вкъщи, на писането на домашни, на избора на дреха; цялата магия на скачането от тема на тема ще ми е непонятна и само ще наблюдавам неразбиращо чудото.

А по-важните неща са да му държиш тръпка, да знаеш кога да се отдръпнеш и кога да го поощриш, да говориш предимно позитивно, да му даваш възможност да проявява мъжествеността си и да работиш с достатъчно ясни намеци. Ако искаш да те награби е несериозно да разчиташ на "малко ми е студено", по-добра подсказка ще е "ела по-близо".