.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Chacho обици имам за всеки потник. От там започвам с дънките и чантата. Мисля да съм с някакво пролетно якенце, черни ботуши дълги до коляното, бял панталон, черен потник, черна чанта и може би сребърни обици /връзва се добре поне според мен/. За държанието си знам само, че не бива да се държа като няква пропаднала и да изтъквам лошите черти на характера ми, но друго не знам. PinkPan7her Благодаря ти за помощта, наистина много ми помагаш. Ти как мислиш за облеклото /викам да питам теб, че нали си момиче та повече ги разбираш тези неща/? Може и някое шалче да сложа на врата или на чантата.. двоумя се още. Чачо, тъй като ти си момче би ли ми казал кое женско държание ти прави най-добро впечатление?

Мега фен Аватара на Chacho
    Оле, хахах, по-кратко ще ми е да ти обясня как се интегрират рационални функции на реална променлива, пък и не знам дали мога въобще да ти кажа. Логиката е следната - не свалям момчета, не знам докрай какво харесваме. Имам си вродени инстинкти, които работят достатъчно добре и нямам нужда да ги рационализирам. Съвети е най-добре да искаш от вървежните момичета, нас ни бива повече в казването на "това е така" или "това не е така".

Мога да ти препоръчам да не говориш на женски теми, освен ако той не повдигне такава, пък и дори в този случай се ограничавай. В темата сте казали две изречения за дрехи и козметика, но за мен са прекалено много. Също може да опиташ да потиснеш нуждата си да приказваш споделяйки. Ако говориш безразборно за това, какво ти се е случило днес, момчето ще загуби нишката, пък ти просто му разказваш. Като превключиш изведнъж от следобедната разходка на пиенето на сокче вкъщи, на писането на домашни, на избора на дреха; цялата магия на скачането от тема на тема ще ми е непонятна и само ще наблюдавам неразбиращо чудото.

А по-важните неща са да му държиш тръпка, да знаеш кога да се отдръпнеш и кога да го поощриш, да говориш предимно позитивно, да му даваш възможност да проявява мъжествеността си и да работиш с достатъчно ясни намеци. Ако искаш да те награби е несериозно да разчиташ на "малко ми е студено", по-добра подсказка ще е "ела по-близо".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз ако искам да ме награби изобщо не мисля да правя намеци, ама това си е друга тема, в която повечето ще ме нападнат с думите "ти си к*рва".. За това и мисля да не прилагам такива техники /жалко, защото са ми наистина усъвършенствани, нищо че съм все още на 16/. По-трудно ми е да общувам по нормален начин обаче и това ще го науча. Та благодаря ви за отговорите, в неделя /или може би понеделник/ ще има да разказвам.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Аз ако искам да ме награби изобщо не мисля да правя намеци, ама това си е друга тема, в която повечето ще ме нападнат с думите "ти си к*рва".. За това и мисля да не прилагам такива техники /жалко, защото са ми наистина усъвършенствани, нищо че съм все още на 16/.
    Дам, наистина не прави такива неща, защото от първата среща, когато още не се познавате достатъчно добре може да си изгради грешно мнение за теб и да не иска да те види втори път /има ги сякви/. Иначе успех с момчето и да разказваш, че ми стана интересно.

През оная работа да ти е, отивай да си правиш кефа, не си мисли за впечатления. Каквато си - такава бъди, нали нямаш кой знае къв интерес към него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    През оная работа да ти е, отивай да си правиш кефа, не си мисли за впечатления. Каквато си - такава бъди, нали нямаш кой знае къв интерес към него.
    хаха прав си, особено както ме избива на страст последно време може да си го награбя.. ама тогава не си оставям прозорче за по-нататък /ако реша, че ми харесва/. С една дума това си е нож с две остриета обаче като знам колко съм импулсивна особено в такива моменти нищо чудно да стане и по-разгорещена обстановката.

Каква вратичка не си оставяш, че не разбрах?

хаха прав си, особено както ме избива на страст последно време може да си го награбя.. ама тогава не си оставям прозорче за по-нататък /ако реша, че ми харесва/. С една дума това си е нож с две остриета обаче като знам колко съм импулсивна особено в такива моменти нищо чудно да стане и по-разгорещена обстановката.
    Според мен това би била една много грешна постъпка, защото той ще си помисли, че си някаква лесна и може да си прави с тебе каквото си поиска /се едно, че си му на повикване/. Все пак ти си решаваш, аз етикет не ти слагам, само казвам какво може да си помисли. Но ако наистина не ти пука чак толкова за мнението му, давай смело!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ебати пародията е тая тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Каква вратичка не си оставяш, че не разбрах?
    Еми да кажем, че след време реша, че въпросното момче ми харесва няма как да стане нещо /според мен/, защото вече ще ме е изч*кал и изобщо няма да му е интересно. Не знам, може аз да мисля грешно, но..

Еми да кажем, че след време реша, че въпросното момче ми харесва няма как да стане нещо /според мен/, защото вече ще ме е изч*кал и изобщо няма да му е интересно. Не знам, може аз да мисля грешно, но..
    Само аз ли не разбрах '' награбиш '' като '' изчукаш? ''

Не знам какво друго може да си помисли човек

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Само аз ли не разбрах '' награбиш '' като '' изчукаш? ''
    От награбването се започва /е, не знам за тебе може да не е така, но за мен е./ и за това отворих следващата тема със секса и обясних, че не искам веднага да му се давам, защото после няма да съм му интересна. Сега разбираш ли?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    От някои от изказванията ти в темата си създавам впечатление, че си отворено момиче, уверено (нямаш нужда от намеци, взимаш си нещо, ако го искаш и т.н.). Как така при наличието на такъв характер си толкова притеснена относно това, което ще облечеш? Някак си не ми се връзва, но това е друга тема.

Не се конти много, не говори само за себе си, усмихвай се (е, естествено не е нужно да се хилиш на тъпите му шеги, за да му галиш егото). В този ред на мисли- дръж се така, както с другите, т.е. като себе си, а не така, както ти изглежда, че на него би му харесало.

anonymous708973
    Guest
    Това е направо невъзможно поведение за момиче. На нас ни е вродено да си мислим как вие бихте реагирали :д
    Но да, бъди максимално себе си, не засягай типично женски теми (на него не му пука колко те е боляло да си оскубеш триъгълника или как си си правила ноктите - ако ти направи комплимент за тях, благодари му и това е), разказвай му някакви нещо, накарай го той да ти разказва, остави го да си мисли, че той те сваля и така :д
    Не се притеснявай за глупости. Давам ти пример за "глупост" - никога не съм си харесвала смеха и съм си мислела, че се смея много често и много шумно. Да, ама на никого не му прави впечатление, всички си мислят колко съм слънчева и позитивна

Чачо, тва с последната минута... трудно. Ако е нямала време да помисли каква да облече, няма да се чувства добре в кожата си и целият флирт и настроение пропада.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако е нямала време да помисли каква да облече, няма да се чувства добре в кожата си и целият флирт и настроение пропада.
    Абе.. зависи. Попринцип дрехите наистина оказват влияние върху самочувствието и настроението (тва съвсем не значи, че само те са достатъчни :Д), обаче в крайна сметка няма кво чак толкова да избира и да се чуди. Просто взима нещо, в което се чувства привлекателна и което е съобразено със случая и всичко е ок. Чачо, предполагам, имаше предвид, че прекаленото контене може в крайна сметка да даде обратен ефект.

Погрешно ме разбирате. Не, за да не се претрупа с грим, просто ми допадат момичетата, които по принцип не показват пред мен, че мислят много-много за това.

PS: Ако му станеш приятелка, която обръща внимание и на другите, ще ти е в кърпа вързан. Единствено ще опира до това, кога ще му пуснеш.

PS: Ако му станеш приятелка, която обръща внимание и на другите, ще ти е в кърпа вързан. Единствено ще опира до това, кога ще му пуснеш.
    Ми ако му стана приятелка няма да го държа много, много на сухо момчето обаче от първото ни излизане заедно да му се дам.. не ми се връзва, макар че не мога да отрека че ми се иска до някаква степен. PinkPan7her ако знаех, че ще съм толкова саката с очната линия хич нямаше и да се мъча.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Най-големият ти коз е усмивката. 100 тона грим няма да имат същия ефект като нея. Бъди широко усмихната и лъчезарна. Гримът и дрехите нека бъдат твоите ежедневни, а не някои в последния момент скалъпени и да се чудиш дали някой ще те Ареса...втф?!

Важното е да се чувстваш добре в собствената си кожа и да не ти пука.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Най-големият ти коз е усмивката. 100 тона грим няма да имат същия ефект като нея.
    Да, права си! Аз само си мисля да я подчертая малко /както и очите ми/, за да не е съвсем без нищо. Иначе благодаря на всички за добрите съвети!

anonymous708973
    Guest
    Вземи да разкажеш после

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи да разкажеш после
    Е, как няма.

Аз ще ти кажа това, което и преди мен ти казаха- бъди себе си! Не си слагай много грим, облечи си се ежедневно, все пак не отиваш на някакво официално събитие. И не му мисли много, все пак това е само някакъв непознат. Ииии като казах непознат.. внимавай, все пак тия срещи от нета донякъде са си опасни. Може би не съм аз точно човека, който да го казва, защото имам известен опит, ноо имай винаги едно на ум..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз ще ти кажа това, което и преди мен ти казаха- бъди себе си! Не си слагай много грим, облечи си се ежедневно, все пак не отиваш на някакво официално събитие. И не му мисли много, все пак това е само някакъв непознат. Ииии като казах непознат.. внимавай, все пак тия срещи от нета донякъде са си опасни. Може би не съм аз точно човека, който да го казва, защото имам известен опит, ноо имай винаги едно на ум..
    Да, знам че е опасно и не бих се срещала с него ако не го бях проучила преди това.

Да, знам че е опасно и не бих се срещала с него ако не го бях проучила преди това.
    И все пак, гаранция никога няма.. не се доверявай лесно
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си