.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Любов!?...

Threaded View

Любов!?...

Привързаност,идеализиране, хормони,точния момент,подкрепата,самотата ,страха,тя ще е принцесата,той ще е принца ....... Влюбваме се 10000 пъти и пак и пак,причините може да са различни,но всичко има край и минаваме на следващата връзка,следващия човек,ще го обичаме ден,месец,година,чувствата ще изчезнат,за да се появят към нов обект,няма вечни неща,всичко е преходно,една илюзия,но се влюбваме в изгрева,знаейки за залеза,виждали сме го и знаем,че ще дойде.Може хората да са по-духовни от животните,но връзката е останала,харесваш някой,независимо дали има някой до теб,да продължиш рода,да го направиш с колкото се може повече партнъори,по-голям шанс за продължаването,казваш не,аз обичам,поглеждаш къщичката от карти,аз я направих,ето я,но пак е само къщичка от карти и вече не е любов, поставена граница,която не искаш да прескочиш,заради вълшебното,а реалното те кара да бъдеш с друг.Бягаме от същността си заради приказката,с измислените герои.Не може да обичаш някой цял живот,но аз го сънувах,беше реално,събуждаш се и така докато не заспиш пак и не почне поредния сън.Каквото и да правим,оставаме малките човечета с големите сърца,който са обречени да станат пепел някой ден,но ако ще горя да е от любов.Точния човек за семейство-да,точния човек за да отгледаш децата си с него-да,може би това е замисъла на приказката, така е по-извисена,а не простото възпроизводство,любовта е приемливото оправдание.
    Последно редактирано от Merkantilniq : 03-30-2012 на 21:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си