.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Можеш да си отрежеш топките ритуално и да и ги занесеш в кутийка като трофей. И без това виждам че не ги ползваш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Можеш да си отрежеш топките ритуално и да и ги занесеш в кутийка като трофей. И без това виждам че не ги ползваш.
    xaxaxa +1

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Я си затваряй плювалника, що ти (valdesbg) не си отрежеш топките? Ама дали изобщо имаш такива ?!

Колкото до темата, това момиче определено си има причини и то доста големи, може някой да я е настроил против теб.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Това беше най - тъпото нещо,което съм чувала.Човека си има топки и съм сигурна,че си ги използва много добре,обаче не съм толкова убедена са твоите : ) С това държание не очаквай да ги използваш скоро... А колкото до въпроса ти... Според мен или наистина нещо я е накарало да постъпи така,както казаха по - нагоре,или те е използвала и изобщо не заслужава не само твоето,ами ничие внимание.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Това беше най - тъпото нещо,което съм чувала.Човека си има топки и съм сигурна,че си ги използва много добре,обаче не съм толкова убедена са твоите : ) С това държание не очаквай да ги използваш скоро... А колкото до въпроса ти... Според мен или наистина нещо я е накарало да постъпи така,както казаха по - нагоре,или те е използвала и изобщо не заслужава не само твоето,ами ничие внимание.
    скрий се някъде, моля те
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си