- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Здрасти на всичкиХаресвам едно момче от доста време - сега съм 5 клас и го харесвам може би от края на 3-ти, началото на 4-ти. Преди и той май ме харесваше, въпреки, че не го показва. Един път ми предложи да сме гаджета и аз приех, но стана едно нещо и скъсахме ;( След време аз го мразех и той мен даже се бяхме сбили! Но миналата седмица му пратих СМС в часа, че го харесвам и за мой лош късмет, той каза на една приятелка, че не ме харесва пред мен. Но, когато бяхме на хор, една приятелка каза: Въй Деси... и приятеля ми й затвори устата. ;D Всеки може да си помисли това, което и аз - че ме харесва и й е казал. Днес ми звънна да ме пита как е минало едно прослушване...
Дали ме харесва, да му пиша ли тази вечер да му предложа ли...? Дайте съвет! Много го харесвам!
![]()
![]()
Аз над учебниците си стая, ама и няма да съм задръстената! :P П.П. Наистина го харесвам!
Не знаех, че в пети клас ако вече нямаш гадже си задръстен о.О
Един ден ще разбереш какво съм искала да ти кажа, но няма да е скоро.![]()
Ех тази любов подлудява и малките :d
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
5 клас гаджета, това онова, сбивания :Д секс започнахте ли да правите вече на тази възраст?Сядай над учебниците и не мисли за момчета само ще те разсейват и ще ти пречи
![]()
Незнам защо, но аз пък си мисля, че не си толкова малка, тъй като аз съм в основно даскало все още и като ги гледам тия от 5ти клас... Все пак незнам какво да ти кажа, щом се харесвате няма какво да чакаш, знам какво е да харесваш някого и не мисля, че може толкова да ти пречи на ученето както казаха повечето!![]()
facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време
@6y6a дай боже да не те чуят,че ще започнат и затова да мислят хах
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
5-ти клас и вече започнала да мисли за гаджета
Ахахахах, е не тая тема е уникат..
Мииииииии пиши муу..![]()
Разположението на на колите и пешеходците в тази ранна, зимна сутрин ми казва, че трябва да спреш да се лигавиш и да завреш нос в ароматните корици на учебниците.
Абе те няма какво да ме чуват половината на тяхната възраст го правят. Не искам да се сещам и да казвам какво чух да си говорят деца в детската градина и как се псуват като хамали на половите си органи и какво щели да си правят така, че тези в 5 клас са изостанали с модатаДа се надяваме само, че децата ще се оправят и ще си живеят детството, а не денонощно пред компютъра и на 10 годинки да правят секс и деца
![]()
ЛЕле като се сетя, че и аз в 5-ти клас си мислих за гаждета направо се съжалявам хДД!! Сега съм 7-ми клас и толкова се ядосвам, че детските ми години почти си заминаха, а аз още не съм си изживвяла детството, защото бях заета да харесвам някого ;хх Затова ти каззвам гледай да се забавляваш с игри като криеница и гоненица, а не да мислиш каква нова поза да опитате с гаджето ;дд защото после наистина ще съжаляваш, че си си пропиляла детските годиниИ това ако нямаш гажде в 5-ти клас не те прави задръстена, а пък не трябва да ти пука какво ще мислят останалите за теб ! А пък ако ти пука може да станеш някоя курвичка, за да не те мислят за задръстена
)
Вярвай в мечтите си !
Е не не вие ме убихте тоталноо !! 5-ти клас хахаххаха - Дайте съвет! Много го харесвам! - ауу ГОЛЯМА ЛЮБОВ :ДДДДДДД 5-ти клас сте бе ДЕЦА кви гаджета кво нещо :хххх
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз не мога да повярвам.
Викни го да играете на садже и му кажи "Гаджето ти ще е.......АЗ" и хвърли топката и като е хване ти е опечена работата.