- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Като бях 5ти клас отварях тийнпроблем, за да се уча как да се целувам. Аре моля ви се! И по наше време мислехме за гаджета, а тва пък ни най-малко не е пречело на игрите. Нито пък всички сме били сериозни в ученето тогава и после имахме възможност да се поправим. Това ми е поне 10-тият път тук, в който ви пиша, да си припомните какво беше вашето детство, че нещо много го идеализирахте в насока учене, безгрижие и невежество.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз в 5-ти клас нямах компютър. "Харесвах" актьори и певци. С компанийката си играхме пред блока на стражари и апаши и народна топка. С момченцата си скубахме косите и се щипехме и гонехме по коридорите. Да, имаше наченки на харесване и любопитство, гаджосването беше главно държане за ръка и стоене на един чин, но такива драми като тези, в които сега се вкарват петокласниците не е имало.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е то и нейната драма не е кой знае ква. Играехме, карахме се, гаджетата бяха за разходки и ни беше срам да се целунем, но същевременно си мислехме колко ще е яко да си на 18 и да правиш секс, постоянно мислехме за това.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
1. 5 клас си..
2. НИКОГА, АМА НИКОГА, не предлагай на момче! Момиче да каже на момче :ай да ходим; ай да сме гаджета.. мале мале ..
3.http://3.bp.blogspot.com/_cO0IpLClLO...0/Facepalm.jpg
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..