.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Фармация

Hybrid View

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от Merkantilniq Виж мнението
    Мхм,учат до висша математика 2,ама взимат си пари,някои лекари и толкова не взимат,чакаш за специализации,плащаш си за тях даже:Д всичко е връзки,ама с тези хендсфрита,ще видите какви лекари идват,аз съм свидетел:Д от 100 човека 20-30 ползват :Д
    Фащаш си багажа и за Германия! Тука нека остават тези с връзки и мизерниците, какво ти пука. Нищо няма се оправи в България.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Фащаш си багажа и за Германия! Тука нека остават тези с връзки и мизерниците, какво ти пука. Нищо няма се оправи в България.
    Германия, да. Макар, че и там малко трудно се изкарва бакалавър и магистър.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Германия, да. Макар, че и там малко трудно се изкарва бакалавър и магистър.
    Аве, дипломираш се тук и чрез агенциите отиваш в Германия да специализираш. От випуск 2010 - 84% са избягали за чужбина, от випуск 2011 - 93%. Сама си направи заключенията. Не ми се влиза в подробности какво е положението тук, ако искаш да специализираш. В другия форум сама може да прочетеш за какво става въпрос.
    Последно редактирано от Cold_Tearsss : 03-20-2012 на 17:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си