.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на sixtenfix

Грижа за кожата през лятото

Как се грижите за кожата на лицето и тялото си през лятото? Вече стана топло и замислям да си купя някоя друга козметика и ми е интересно да чуя какво използвате и дали сте доволни

Banned Мега фен
    ами както обикновено.. просто през лятото повечко с почиствам лицето или само с вода или с розова вода и ако си решила да си купуваш нещо НЕ СИ КУПУВАЙ НАЙ-НОВАТА ЧЕТКА НА ГАРНИЕР !!!... ужасна е.. започнаха да ми излизат пъпки от нея,не ми разранява кожата,но ми я прави ужасна,трудно се отмива.. абе изобщо ужас...
    иначе по принцип си ползвам сутрин 3в1 на гарниер или другото за пъпки,крем Здраве и Бочко,сега точно нямам розова вода,но често си я ползвам,ако имам някоя пъпка имам едно с чаено дърво и слагам само на пъпките,тоалетно мляко,маска 1 път в седмицата или на 2 седмици и това е общо взето.. и бирена мая,която също помага за кожата и това е. за тяло най много преди баня с утайка от кафе,а винаги след баня лосионче някакво -по принцип плодово и това е

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ Така ли? Аз тъкмо мислех да пробвам четката. Е, отказа ме. Аз си ползвам Гарниер и съм много доволна. Лятото си правя маски и на краката, сега дори ще си поръчвам един комплект от Ейвън с минералите от Мъртво море. Ползвам и за лицето, такова. Доволна съм. Имам и един слънцезащитен крем и него ползвам.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    FuCKkK13, а това с чаеното дърво какво е .. крем? И помага ли ти?

Banned Мега фен
    nIkEnCeTy_bE
    аз също съм доволна.. всички продукти ми се отразяват добре на гарниер и мислех,че каквото тяхно ползвам ще ми е добре,е да,ама не .. направо изобщо не очаквах това при положение че досега каквото съм ползвала съм оставала доволна
    sixtenfix това е на орифейм.. един коректор,но аз го ползвам само от зелената страна,която всъщност е действащата.. другата просто прикрива,но рядко я ползвам

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз лятото си почиствам кожата.Правя си маски с хума и розова вода.Ексфолирам я.И за слънцезащитен продукт на лицето ползвах на Avene едно кремче.

Град
    Варна
    Ами аз лично мислех, че четката един вид помага, защото нали с нея правиш въртеливи движения, почистваш един вид лицето, както с пръстите правиш. Но сега като се замисля, може да разранява, да.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Мега фен
    ^ не,поне при мен не разранява и не мога да си го обясня.. защо след като изчиства излишния себум на мен ми се появяват повече пъпки а друго всичко си е същото само този продукт съм сменила.. проверих годността всичко си е наред ... и все пак ако искаш пробвай- на всеки кожата е различна така че на теб може да ти се отрази добре,но аз определено втори път няма да си купя,а това ще го дам на майка ми...

Banned Мега фен
    а забравих.. аз за слънцезащитно си ползвам това за тялото на лицето.. само гледам да не е много ароматизирано и така

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ не,поне при мен не разранява и не мога да си го обясня.. защо след като изчиства излишния себум на мен ми се появяват повече пъпки а друго всичко си е същото само този продукт съм сменила.. проверих годността всичко си е наред ... и все пак ако искаш пробвай- на всеки кожата е различна така че на теб може да ти се отрази добре,но аз определено втори път няма да си купя,а това ще го дам на майка ми...
    Ами не знам. Би трябвало да няма разлика, освен четката. Ще видим, тя четката си е четка, така че дали с нея или без нея, все тая. Продукта си е хубав и върши работа.

Banned Мега фен
    ^ да, така че пробвай.. може би тази серия на гарниер не ми се отразява добре

Всъщност, не правя нищо кой знае колко по - различно през другите сезони.
    Само когато е много силно слънцето, слагам малко слънцезащитен крем, защото
    ми се е случвало да почервенявам, и то от ежедневни разходки, не като съм на море, смятай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си