- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грижа за кожата през лятото
Как се грижите за кожата на лицето и тялото си през лятото? Вече стана топло и замислям да си купя някоя друга козметика и ми е интересно да чуя какво използвате и дали сте доволни![]()
ами както обикновено.. просто през лятото повечко с почиствам лицето или само с вода или с розова водаи ако си решила да си купуваш нещо НЕ СИ КУПУВАЙ НАЙ-НОВАТА ЧЕТКА НА ГАРНИЕР !!!... ужасна е.. започнаха да ми излизат пъпки от нея,не ми разранява кожата,но ми я прави ужасна,трудно се отмива.. абе изобщо ужас...
иначе по принцип си ползвам сутрин 3в1 на гарниер или другото за пъпки,крем Здраве и Бочко,сега точно нямам розова вода,но често си я ползвам,ако имам някоя пъпка имам едно с чаено дърво и слагам само на пъпките,тоалетно мляко,маска 1 път в седмицата или на 2 седмици и това е общо взето.. и бирена мая,която също помага за кожата и това е. за тяло най много преди баня с утайка от кафе,а винаги след баня лосионче някакво -по принцип плодово и това е![]()
^^ Така ли? Аз тъкмо мислех да пробвам четката. Е, отказа ме. Аз си ползвам Гарниер и съм много доволна. Лятото си правя маски и на краката, сега дори ще си поръчвам един комплект от Ейвън с минералите от Мъртво море. Ползвам и за лицето, такова. Доволна съм. Имам и един слънцезащитен крем и него ползвам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
FuCKkK13, а това с чаеното дърво какво е .. крем? И помага ли ти?
nIkEnCeTy_bE
аз също съм доволна.. всички продукти ми се отразяват добре на гарниер и мислех,че каквото тяхно ползвам ще ми е добре,е да,ама не .. направоизобщо не очаквах това при положение че досега каквото съм ползвала съм оставала доволна
![]()
sixtenfix това е на орифейм.. един коректор,но аз го ползвам само от зелената страна,която всъщност е действащата.. другата просто прикрива,но рядко я ползвам![]()
Аз лятото си почиствам кожата.Правя си маски с хума и розова вода.Ексфолирам я.И за слънцезащитен продукт на лицето ползвах на Avene едно кремче.
Ами аз лично мислех, че четката един вид помага, защото нали с нея правиш въртеливи движения, почистваш един вид лицето, както с пръстите правиш. Но сега като се замисля, може да разранява, да.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^ не,поне при мен не разранява и не мога да си го обясня.. защо след като изчиства излишния себум на мен ми се появяват повече пъпкиа друго всичко си е същото само този продукт съм сменила.. проверих годността всичко си е наред
... и все пак ако искаш пробвай- на всеки кожата е различна така че на теб може да ти се отрази добре,но аз определено втори път няма да си купя,а това ще го дам на майка ми...
а забравих.. аз за слънцезащитно си ползвам това за тялото на лицето.. само гледам да не е много ароматизирано и така![]()
^ да, така че пробвай.. може би тази серия на гарниер не ми се отразява добре![]()
Всъщност, не правя нищо кой знае колко по - различно през другите сезони.
Само когато е много силно слънцето, слагам малко слънцезащитен крем, защото
ми се е случвало да почервенявам, и то от ежедневни разходки, не като съм на море, смятай.