като го чета и не мога да повярвам... същата история: тръгнахме октомври и след тва веднъж като беше яко пиян му издействах паролата за фб и скайп...видях всичко-един чат с няква ама не такъв с недомлъвки ами човека си беше казал чисто и ясно че иска да я е*е и т.н.после един доста сериозен разговор имахме,но не си изяснихме всичко. обаче някакси стана така че той искаше да говорим аз му казах че ми е смешен и че наистина ако го кефи да си пише повече с курвите отколкото да е с мен да си хваща пътя и да си гледа щастието.и тогава той ми каза къде всъщност е бил проблема и осъзнах че не е само той виновен ами и аз. той ми каза че го е направил защото е искал да види дали ще му върже и дали още е вървежен и оборотен. не че няква пикла дето е плоска като дъска ше е по-добра от мене ама той просто се е чувствал тъпо защото аз примерно не съм му правила комплименти както той на мен.за да ги пиши тия неща той има причина ама тя не е тв а че ти не го кефиш. ако не го кефеше щеше да те скъса или да се държи тъпо за да може ти да го скъсаш.и все пак щом е имало възможността да не сте заедно и той е предпочел теб значи наистина те иска.просто го е направил за да си дигне самочувствието. и ше се изненадам ако на теб примерно не са ти минавали такива мисли за някое момче... било то бивш или някой съвсем непознат...просто си решила да не го правиш защото гаджето ти ти е давало достатъчно самочувствие ;] успех:]]]