Много важно: Моето екпертно мнение за външния вид на участвалите във форонната среща!
Значи, мили мои, изобщо не съжалявам, че не дойдох на срещата. Видях, че никой от вас нямаше нито една маркова дрешка, следователно сте ми под класата и добре, че не дойдох. Ако ме беше видял някой познат от вип обществото - щеше да ми се смее после, че съм в компанията на толкова безстилни приятели Нека ви е ят
Освен това, доста детцвени изглеждате.
^ (за който не е разбрал, тук се шегувам, изобщо не съм ви гледал дрехите )
A сега по същество Много се радвам, че сте точно такива, каквито си ви представях. Всичките сте много добри деца и много ви се кефя затова, че се събрахте и следващия път и аз ще гледам да дойда.
Изключително съм възхитен от излъчването на някои от участниците в срещата. Много ми хареса визуално ЛеденаКрасота - много хубаво момиче, хареса ми реакцията на БожияАгнец (Русата мацка), която каза: "хора, това са ми най-добрите приятели" - беше много сладка реакция. Много ми хареса усмивката на Колю, много е лъчезарен и съм 100 процента сигурен, че е и много добър човек, щото аз съм як и надушвам добрите хора. Този, дето му викат Ники, също е убавец, а гласът на Уакс е по-мъжествен, отколкото си го представях А по нещата, които каза, докато правеше записа, разбрах, че именно той е бил душата на форонната среща, за което бях сигурен, че ще е така и преди това.
Toва е моята експертна оценка! Без възражения, моля! Нека ви е ят
Последно редактирано от D1esel : 03-18-2012 на 18:07