.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    Plovdiv

Как да си оформя плочки ?

Хора кажете как да си оформя плочки,освен корем преси някакво друго опражнение знаете ли?И кажете какво НЕ трябва да ям за да имам добре оформени плочки. Вярно ли е,че чипса е бил вреден за тях?
    dasdad

Супер фен Аватара на Shines
    Дълго е за обяснение..За да оформиш тези плочки трябва да имаш нисък процент подкожни мазнини (което зависи от храната която поемаш, кардио дейност и прочие...).Не трябва да ядеш джънкове (чипсове, кроасани, тостери, сладки и тестени неща и тн..), газирано, алкохол, цигари и тн..Почваш да бягаш, увеличаваш приема на белтъци (месо, яйца, извара).Разгледай хранителните режими за отслабване http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
    Общо взето е това.

В крайна сметка кажи години, ръст, килограми?
    Последно редактирано от Shines : 03-18-2012 на 19:25

Да съм преди ccdesigns

Ето го поредния с плочки.

Така де, по темата-

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Тва плочките са много сложно нещо, гледам повечето хора се съсредоточават само в/у тях и ги мързи да правят останалото Аз съм обратното пък. Яко ги пренебрегвам. Таа няма значение. Shines каза квото трябваше. Ключ.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Plovdiv
    На 14 години съм,1.80см съм висок и тежа около 58-60кг.
    dasdad

Супер фен Аватара на Glamour92
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен
    Are you kidding bro?

Град
    Plovdiv
    No kidding bro! Why?
    dasdad

cause you are 20kg s napikani pants

Град
    Plovdiv
    пфф... Mмм ти колко искаш да съм вее... мърда ?
    dasdad

яяя по-леко, келешперче.

Град
    Plovdiv
    хаха... Тфа келешперче ще ти надуе муцуната!
    dasdad

добре

.............

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от deluxchu Виж мнението
    хаха... Тфа келешперче ще ти надуе муцуната!
    Надувко ти си толкова некадърен и неориентиран не знаеш че чипса се пръжи или че пърженото е вредно за всичко мм? Некадърник бих ти казал как без много труд да си направиш плочки ама като те гледам къв си мухъл не бих ти казал нищо нагъвай дюнери тостери салами и квот хванеш не се притеснявай те плочките сами се образуват
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Град
    Plovdiv
    м Брато тоя ccdesigns,като гледам много му знае устата...Пък тъйй дето каза,че ще се образуват сами мн мн не ми се вярва ама пак ще си ТРЕНИРАМ де! "Мухльо" :
    dasdad

Пикльо, разкарай се от тоя раздел и не ни занимавай с глупости докато не ти се доразвие мозъчето. Първият отговор в темата ти каза АБСОЛЮТНО всичко точно и ясно, което трябва да направиш. Ае у лево.
    Последно редактирано от ccdesigns : 03-20-2012 на 11:38

14 години висок 180 и тежащ 60 килограма каде си тръгнал да надуваш муцуни бе момче ? ;д
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Слабо момче без преса е като дебело момиче без цици ;]
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз като бях по-слаб и аз нямах плочки, а само некви слаби очертания. Съвета ми е да качиш малко маса като цяло и в корема и имаш шанс да ги избиеш някак си........
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имам подобни ядове. Преди 3 години бях 87кг за ръст 174см. Просто със смяна на начина си на живот свалих до 72-74кг. Вече изглеждам добре, но корема си остана. От миналото лято карам много велосипед, започнах и коремни преси, но няма особен ефект.

Супер фен
    Коремът може да се стегне с допълнителна тежест. Само с обикновени преси няма да има особен ефект. А вече за плочки зависи от мускулната хипертрофия на това място и от процента мазнини,общо и по корема.

Banned Мега фен
    Да и 72, 74 кг не са много малко
    Но пък със специален хранителен режим ,ако ти се занимава може и да направиш добри плочки
    Не слабей повече заради едни плочки

За да имаш плочки първо се иска желание и постоянство,след това останалото.

Искам плочки, искам стегнат корем , искам тънки крака.. колко съм ги слушал тез неща..
    Няма заклинания с което да си изкараш само плочки или да си намалиш само тлъстините в краката. Постига се с трениране трениране на цялото тяло , тренират се всички мускулни групи , спазват се хранителни режими. Даже да кажа , че плочките идват на последни. Отцепи първо гръдите, трицепса и бицепса , изкарай малко трапеца , извади перките и рамото и тогава идват плочките.
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

anonymous546178
    Guest
    Ам.. първо към автора, относно заяждането.. Като цяло хората в този раздел тренират.. много малко от тях са под 80кг, а тези които са пак имат голям шанс да ти набият моцуната... 14год-180см-60 кила не е нещо впечатляващо.
    Относно плочките- ако тренираш здраво, ти трябва само хранителен режим за няколко месеца (НВД-ВМ), и кардио около 2-3 седмично. Ако всичко е ОК и не се скатаваш, тренираш здраво(не само кардио, ами и залата посещаваш), не ядеш боклуци- плочките няма да са много трудна цел. За пример- ако си 180, дори и 70 кг да си пак можеш да имаш стабилни плочки.

П.п. Завърнах се във форума и почвам пак да тренирам.. Малко се провалих зимата и съм към 94 кг на 190см... пуснал съм коремче... ръката ми е към 41 топла.. ии имам лекарска забрана да натоварвам коленете, което означава че не мога да се похваля със стабилна тяга и клек(за сведение миналата година бяха нещо от типа клек-140 тяга-160).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си