.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...

Какво правите и ползвате след баня ?

Ккави продукти използвате и какво правите след баня ? (примерно мазане на косата с кристали , почистване на лицето , връзване на опашка косата , нокти и тн.) Знам че темата е тъпа , но просто ми е интересно другите хора как се поддържат !..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ако не ме мързи си слагам маска на лицето (в общия случай ме мързи), мажа го после с крем за суха кожа, в момента за тялото ползвам бебешко олио Johnson`s, ако не - някакъв лосион, дезедорант-стик Garnier използвам и толкова. Ако много бързам си суша косата, ако не сама си съхне, мажа я с нещо за пресата и изправям/ понякога къдря. Пръскам лак Taft и това е. Ако ще излизам веднага има и гримиране и дълга и широка. Ноктите ходя да ми ги оправят, поне тая разправия я няма.

Kато цяло се мажа с мляко за тяло на гарниер, а преди да изляза с лосион за тяло на калвин клайн. Косата я мажа със серум на основата на витамин Е и Ф и балсам на Schwarzkopf, отделно и слагам понякога масло на икаров или я мажа с травитаминол преди баня. Лицето го мажа с лосиони и маски на гарниер и още една марка, но ми ги донесоха от Испания и тук не се продават, използвам и крем на нивея за лице, но не синият. Засега се сещам само това

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Излизам от банята - стик /Нивеа/; лосион/ крем за тяло, евентуално спрей; крем за лице хидратиращ/ тониращ; балсам-спрей /Глис/; суша косата със сешоар и четка и изправям, ако не я оставям да изсъхне сама и да е къдрава...обличам се и тръгвам нанякъде...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в банята
    душ-гел:адидас или арома с памук
    интимен гел:билка или лактацид
    шампоан:различен всеки път на палмолив
    гел за лице:свърши ми на the body shop и ще си взема някакъв тия дни
    извън баня
    лосион за тяло:нивеа с бамбук и портокал или бебешко олио на нивеа
    коса:хининова вода за коса в корените и я суша със сешоар
    лице:матиращ крем за лице
    друго не се сещам в момента
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Слагам си растително масло на лицето и използваш кокосово и бадемово масло за устните , слагам на миглите рициново масло .

Като изляза от банята си слагам първо стикче (каквото имам в наличност, най-често Рексона) и тъй като съм с адски суха кожа се започва голямото мазане.....крем за лице за суха кожа Нахткерцен и балсам за тяло за суха кожа пак същата марка.....накрая си пръскам парфюмче и съм като нова!
    Nothing Last Forever

Мега фен Аватара на Colouring
    Стик/рол-он.
    И някакъв хидратиращ крем,че кожата ми става ужасно суха.

Фен
    Град
    near the water
    След баня задължително си мажа цялото тяло с лосион за много суха кожа на Dr. Theiss Nachtkerzen, защото кожата на тялото ми е адски суха. След това си почиствам лицето с тампон и лавандулова вода и след това слагам крем за лице пак на същата марка Dr. Theiss. След това си мажа косата с кристали за боядисана коса /не помня фирмата/ и суша косата със сешоар. И накрая фъскам едно спрейче на DM за чуствителна кожа и съм готова.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Рол-он, лосион за тяло, Mythic Oil Lóreal за косата и крем за ръце.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на strawberry88
    Рол-он и кристали на косата.

Слагам си кристали на косата и се суша. След това се изправям. Ако ме мързи не се суша и изправям. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на breathless
    Този стик/рол-он и като се къпете преди да легнете ли го слагате? О.о 'Щото гледам всички почти си слагат, пък ме съмнява всички да се къпят през деня...
    Иначе слагам heat protector на бретона и крем/акне аут на лицето.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^Винаги го слагам, сутрин предпочитам да се къпя така или иначе...косата ми се преебава иначе
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на cheburashka
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Рол-он, лосион за тяло, Mythic Oil Lóreal за косата и крем за ръце.
    ей, много търсех личното мнение на някого за това олио за коса, можеш ли да дадеш???

Град
    Варна
    на мен лично ми харесва. фризьорката ми го даде и реших да го пробвам. а и мирише страхотно, и прави косата мека и с блясък.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на cheburashka
    а каква му беше цената и за колко мл.?
    съжалявам, че се отклонявам от темата

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ и аз искам да знам за Mythic oil. С какво е по-хубаво от кристали?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    а каква му беше цената и за колко мл.?
    съжалявам, че се отклонявам от темата
    Ами за цена не мога да ти кажа, защото фризьорката ми го даде на мен. Но е 125мл и сигурно струва около 10лв.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    ^ и аз искам да знам за Mythic oil. С какво е по-хубаво от кристали?
    Ами то си зависи от всеки тип коса. по принцип това олио може да го ползваш за всеки тип коса. аз го слагам на влажна коса, след като я изсуша или преди. А кристалите лично аз ги ползвам за краищата за растеж. Кристалите подхранват изтощената и суха коса, а това олио може би дава по-голяма мекота, блясък на косата.

Аз ползвам доста неща за тяло на ейвън-спрейове, кремове.За лице пак на ейвън-спрей и на гарниер за пъпки. На косата си слагам пяна и кристали, лак понякога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си