.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ :(( !!!

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Помощ :(( !!!

Здравейте.. имам проблем .. преди 2дни.. правихме секс с приятеля ми и презервативът се скъса.. пих Escapelle -2часа след гафа.. ;хх .. и 2дни вече имам ужасни болки в корема .. направо не мога да дишам и тези болки не спират,не мога да спя легна ли и продължава да ме боли неописуемо много.. това не ми е много голям проблем нека ме боли само всичко да е наред.. но четох доста.. че жени които са пили хапчето 2-3часа след половия акт.. са бременни... тоест дали е възможно да е прекалено рано може би трябваше да изчакам поне 5часа.. или така шансът да съм бременна е по-малък (попринцип нали за да подейства.. по-сигурно се пие до 12часа..) .. на лекар ще ида но чак петък може би,защото още е рано но моля ви дайте мнение защото ще се побъркам ;хх ((

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имаше около 15% шанс хапчето да не подейства (пише го на листовката). Няма как да знаем дали ти си в тези проценти.

И все пак не мисля, че тези болки са нормални.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма да си бременна. Но може да имаш смущения в цикъла си.

а дано де... ;хх .. След като прочетох това ; Ескапел има следните нежелани реакции: гадене, повръщане след прием, промяна в месечният цикъл, възможно е да се появи напрежение в гърдите, главоболие, тъпа болка в долната част на корема, диария, усещане за замаяност или умора като тези симптоми трябва да изчезнат след няколко дни ;;
    -се поуспокоих малко ;хх а и днес не ме боли чак толкова даже имам чувството,че минава ;х дано всичко да е наред ..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Следващият път внимавайте.пф!Блъскате се с химии за няма нищо.
    maDamn

Винаги си ползваме презерватив и то хубав аз нямам никва вина че се е скъсал тук не съм за да ми четеш конско.. а за да поискам съвет след случката
    Последно редактирано от Slynchiicee : 03-19-2012 на 15:29

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Стореното сторено, пила си вече хапа, а той беше ли свършил в тоя презерватив дето се е скъсал?

Аз съм пила такова хапче ако скоро не ти е датата на която трябва да ти дойде просто това хапче го предизвиква (все пак е хормонална бомба). Според е защото ще ти идва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си