.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Болки по време на секс

Изпитвам болка по време на секс ниско в дясно. Някой има ли представа от какво може да е?
    rAlcHetO_kiSs

Под ниско имаш предвид? Коремът?

Да. Не е постоянна само в определено темпо и ъгъл се появява

Отивай на гинеколог това не е нормално може да имаш някакви проблеми и да не знаеш за тях. Доста често се случва когато имаш кисти да изпитваш болка докато правиш секс.

А кистите винаги ли са оперативни ?
    rAlcHetO_kiSs

Ако кистата е по-малко от 5 см не би трябвало да те оперират.Може с някакви билки като чайове да ти изпишат, а може и противозачатъчни, но не ти ги препоръчвам супер много влияят на здравето казвам ти го от личен опит. Хайде отивай бързо на доктор

Щях да напиша, каквото написа 6y6a. На мен ми се е случвало нещо подобно, но не повече от един -два пъти- при по-бързо темпо и недостатъчно овлажняване. Но щом при теб е всеки път и независимо от позата, има нещо притеснително според мен. Задължително иди, просто не е нормално. Кистите не са шега работа, но доколкото знам невинаги се налага оперативна намеса. Моя съученичка пиеше хапчета за тях, но не съм достатъчно компетентна.

Случи ми се последните 2 или 3 пъти и започнах да се притеснявам и за това реших първо да попитам тук преди да отида на гинеколог. Благодаря за бързите отговори
    rAlcHetO_kiSs

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mIsSkiSseSt Виж мнението
    Случи ми се последните 2 или 3 пъти и започнах да се притеснявам и за това реших първо да попитам тук преди да отида на гинеколог. Благодаря за бързите отговори
    Във всяка поза ли се появява тази болка, или само в някой/и?

Когато проникването е по- дълбоко.
    rAlcHetO_kiSs

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mIsSkiSseSt Виж мнението
    Когато проникването е по- дълбоко.
    Значи е от самата поза, но все пак иди на гинеколог, ако недай си боже се окаже нещо сериозно, да се хване навреме.

Притесних се, защото преди не ме болеше.
    rAlcHetO_kiSs

Вместо да седиш тук и да гадаем от какво може да те боли отиди на лекар, защото ние може само да даваме предположения.

Ще отида още утре, просто питах какво мога да очаква от гинеколога.
    rAlcHetO_kiSs

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Отиди за всеки случай, ако искаш...
    Но да ти кажа, аз поне мисля, че е нормално...И на мен ми се е случвало в определени пози, където проникването е по-дълбоко (обикновено задна).. и то мисля, че точно на това се дължи

anonymous708973
    Guest
    Мисля, че преувеличавате малко. Ако й го е надънил (извинявам се, ама тоя глагол най-добре описва нещата) изведнъж, се получава така. И на мен ми се е случвало и не съм умряла.

Мисля,че е от позата но за да си по спокойна отиди на генеколог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си