.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 366
    Повече от фен Аватара на Тарикатче
    AncientVamp98 - Само така мойто дете.... Сипи им да не знаят много много

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Като няма какво да кажеш, естествено, че ще си натискаш парцалите и ще мълчиш. Не знам кой в случая се е взел на сериозно.

А за теб кой е страхотен мъж? М? Баткото, който те води по ресторанти и ти повтаря колко си секси и как какичките могат само да се срамуват, че не са като теб?
    На момче като umri можеш само и единствено вода да му носиш. Не го познаваш, дори не си го виждала (а и не ти трябва, защото ще ти омекнат коленете), а аз смея да твърдя, че не само го познавам, а и много повече. Човекът ти каза, че не би имал нищо сериозно с 14-годишна и че дори сексът с такава е силно под въпрос, нарани ти егото, ти наричаш него комплексар. Логика, маце, логика... Имаше един лаф - то не става само с ядене, трябва и акъл.

П.С. Сега ако пуснеш снимка, за да докажеш колко си ... каква беше... красива, предизвикателна и секси, ще си умра от смях.
    Дарлинг, това, че си бъркате по дупките с тоя клоун си е ваша лична драма. Щом го познаваш а и много повече, трагедията си е твоя. Не натискам парцалки, а живея щастливо. На псевдо интелектуални шутове като теб не мисля да се доказвам, че даже и снимки да качвам. Пътувай, мома.

anonymous708973
    Guest
    Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе хора... верно ли ходите по акъла на една малка пикличка вече 6 страници? Шок и потрес о.0

Авторке -знам.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Принципно и аз мисля като теб.. Взима си детето и се маха.. Обаче на практика не са толкова лесни нещата.. Не всеки мисли като нас

Както и да е вече си имам неква представа за нещата в бъдеще и нямам нужда от съвети..

Ся за въпроса ти.. Ами знам ли съдба.... Винаги така се случва.... То нали знаеш забранения плод е най вкусен.. И все единия от двамата се изкушава
    Ти си знаеш ситуацията каква е, но на твое място бих си изкарала максимално добре. Жената е голяма, знае какво прави. Ако сте щастливи, бъдете заедно, макар и тайно. И давай така докато ти е добре. Майната им на големите моралисти и експерти с по 2 връзки в живота. Имаш един опит и след това умираш. Бъди щастлив!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Поне едно научихме от тази тема. Модерният лаф сред хлапетиите тези дни е "Пътувай"
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.
    Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Вече в 5 поста повтаряш, колко не те интересува темата и как ти е все тая. Защо продължаваш да пишеш? На кой се опитваш да се докажеш? Анимето по БНТ се казва "Лека нощ, деца". Гледай го и лови покемони. После ползвай тея покемони да впечатлиш някой мъж. Успех!
    А ти така и не ми отговори на въпроса. Интересно как се хващаш за думите, които не са отправени към теб, а пропускаш важното. И темата наистина не ме интересува, защото аз знам с кого да излизам, какви мъже да свалям и с колко големи да общувам. От твоята тема нищо ново не мога да науча. И си права - все тая ми е с кого се чу*аш, чий батко крадеш или каква литература четеш. Продължавам да пиша, защото ми е интересно да видя докъде може да стигне простотията ти. Не схващаш ли, че почти всички, които писаха, само ти гледат сеира. Продължавай да се излагаш, тъкмо стана интересно.
    И ако си мислиш, че пиша във форума, за да се докажа на някого, имаш много изкривени разбирания.

Пише се "На кого", не "На кой". Така де, нали се изявяваш като grammar nazi...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    А ти така и не ми отговори на въпроса. Интересно как се хващаш за думите, които не са отправени към теб, а пропускаш важното. И темата наистина не ме интересува, защото аз знам с кого да излизам, какви мъже да свалям и с колко големи да общувам. От твоята тема нищо ново не мога да науча. И си права - все тая ми е с кого се чу*аш, чий батко крадеш или каква литература четеш. Продължавам да пиша, защото ми е интересно да видя докъде може да стигне простотията ти. Не схващаш ли, че почти всички, които писаха, само ти гледат сеира. Продължавай да се излагаш, тъкмо стана интересно.
    И ако си мислиш, че пиша във форума, за да се докажа на някого, имаш много изкривени разбирания.

Пише се "На кого", не "На кой". Така де, нали се изявяваш като grammar nazi...
    Не разбрах с цялата тая комплексария какво се опитваш да ми кажеш? Че знаеш с кой излизаш и какви мъже сваляш? Уау! Браво. Айде смени и ти темата, защо продължаваш да се напъваш?

@Чачко
    Абе като влезнах и се изумих тая тема на кво стана. Чачко (надявам се да не бъркам щото все не мога да ти запомня инфантилния nickname) не знам дали осъзнаваш че с цялата тая тирада не доказваш нищо друго освен това колко си жалък. Хареса ми колко много "те възбуди" и вдъхнови одобрителния коментар на Singuin (надявам се и нейния nickname да не бъркам), в следствие на което последва поредната серия от възвишени изказвания. "Бате" говорите тука че авторката търси внимание. Аз ще попитам какъв трябва да си, че да пишеш есета в някъв форум в темата на 14 годишна пикла, а на всичкото отгоре половината коментар е супер неадекватен и ако се замисли някой, който го чете ще види колко НИЩО не казваш.
    Като гледам си показал компентентно мнение относно всичкия спам, включително и с някви общи приказки за детски било то японски, корейски, сръбски, турски ... Това само доказва по - горе изказаното ми мнение, всъщност колко си СМЕШЕН. Но предполагам това 12-14 г да ти чешат егото в най-дебилната тема в някъв форум, до определена степен компенсира невъзможноста ти да си адекватен в една по - нормална среда. And that's all.

ПС: Надявам се с възвишеното си мислене да приемеш коментара ми като градивна критика (какъвто е), а не като нападка.

ПС2: Умишлено не обръщам внимание на изказванията ти да "внимавам с това и онова" ... има ли смисъл

ПС3: Айде барем вденеш нещо.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.
    Кое получаваш, драга? Големия хуй ли?
    Имам много повече от това, което ти би могла да искаш, камо ли да имаш. Напълно и изцяло съм в хармония със себе си и не изпитвам желание да се доказвам на някого, както ти правиш вече 6 страници. Пред кого? Пред нас номерът ти няма да мине. Пробвай с другите 14-годишни. Оптимистът в мен се надява да ти дойде акълът в главата, защото си личи, че имаш някакви наченки на разум, обаче реалистът в мен определено казва, че тоя момент няма да дойде скоро.
    Вярвай си, че си върхът. Няма лошо. Радвай се, че не съм ти майка или сестра обаче...

Имам много повече от това, което ти би могла да искаш, камо ли да имаш. Напълно и изцяло съм в хармония със себе си и не изпитвам желание да се доказвам на някого, както ти правиш вече 6 страници. Пред кого? Пред нас номерът ти няма да мине. Пробвай с другите 14-годишни. Оптимистът в мен се надява да ти дойде акълът в главата, защото си личи, че имаш някакви наченки на разум, обаче реалистът в мен определено казва, че тоя момент няма да дойде скоро.
    Вярвай си, че си върхът. Няма лошо. Радвай се, че не съм ти майка или сестра обаче...
    Сигурна съм, че си в хармония със себе си. Радвам се и, че имаш толкова много. Айде сменяй темата сега и спри да се напъваш.

Абе не знам дали знаеш коментара ти колко много показва че си в хармония със себе си rofl

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не съм си и помисляла, че можеш да разбереш.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Авторке, браво, доказа на всички ни колко си умна, зряла и там каквото се опитваш да ни докажеш.Сега, след като вече изкуствено си вдигна самочувствието, което изглежда е прекалено ниско, че да го вдигаш по форуми, какво още ти трябва?

Град
    В мислите на хората
    Аз се изумих колко хора имат дисхармония в душата си и им трябва ей толкова за да почнат да разправят врели - некипали и как всички са перфектни и нямат нужда от нищо.

Ми за едно нещо авторката я поздравявам - успя с няколко изречения да ви изкара всичката дисхармония в световете ви на показ и започнахте да се доказвате и обяснявате. Уж с цел за да я убедите как не е права, само уж. Замислете защо един лигав пост от 14 годишна породи 6 страници тема с обяснения и оправдания?

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Glamour92

За ключ си реве темата,за ключ...с троен катинар,наръсен с отрова против съсели отгоре.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението

За ключ си реве темата,за ключ...с троен катинар,наръсен с отрова против съсели отгоре.
    Въпроса е кой е attention whore-a в тая тема. Щото точно те бях забравил и се появи от някъде

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Аз се изумих колко хора имат дисхармония в душата си и им трябва ей толкова за да почнат да разправят врели - некипали и как всички са перфектни и нямат нужда от нищо.

Ми за едно нещо авторката я поздравявам - успя с няколко изречения да ви изкара всичката дисхармония в световете ви на показ и започнахте да се доказвате и обяснявате. Уж с цел за да я убедите как не е права, само уж. Замислете защо един лигав пост от 14 годишна породи 6 страници тема с обяснения и оправдания?
    Обясняването колко много си вярва и че не е нито първата, нито последната, която минава по тоя път, няма абсолютно нищо общо с предполагаемата дисхармония в писалите тук. Никой не се доказва, а и се показва, че тя е тая, която явно има нужда да ни докаже колко е зряла и как е перфектна за батковците. Двете неща нямат връзка. По тая логика - що пишеш във форума и защо във всяко второ мнение нареждаш? Комплекси ли избиваш или се доказваш?
    Двете неща нямат връзка.

Мега фен Аватара на TheBeliever

Защоооо? Нека готината, начетена, провокативна, красива 14 годишна ни прати да попътуваме още малко

Всъщност май само мен пропусна да ме прати с вятъра. Чувствам се пренебрегната.

Сериозно, само аз ли се забавлявам на писаниците на девойчето? Явно е, че едно си знае и едно си бае, ама поне е по-интересна тема от "Свърших в нея, ама тя го изпика, има ли шанс да е бременна" - темата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Glamour92
    То и на мене ми е весело-скоро не ми се е появявала пред очите тема,наситена с толкова благоприятна за спам и тролене почва.

Само,че вече взе да писва,пък и авторката едни и същи проклятия почна да сипе. :/
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    В мислите на хората
    Пантерке - що се засягаш? Ясно е че ако ти кажа що е то потребност за доказване и как тя се изразява ще го отречеш. Ти си един от най-явните хора с нужда за доказване пред ... знам ли кого. Що ли - щото упорито искаш да и наложиш твоето мнение по някаква гледна точка при все че авторката явно не възприема а си гали вагината. Мен не ме мисли. Хващаш се за почти всеки остър коментар на почти всеки потребител.

Инак поздравявам Гламърчето за откровено готиния коментар с отровата за съсели

Dr. Gregory House

Сигурно за 10ти път пишеш, как не трябва да ми пишат. И понеже толкова заби, сега молиш да заключат темата. Качвай се на въртележката и гони покемона. И още 50 картинки да ми постнеш пак ще си ми забавна. Айде тичай с вятъра и не се възбуждай прекалено.

То и на мене ми е весело-скоро не ми се е появявала пред очите тема,наситена с толкова благоприятна за спам и тролене почва.

Само,че вече взе да писва,пък и авторката едни и същи проклятия почна да сипе. :/
    Бейби като ти писна кво правиш тука (да се върнем на attention whore темата)

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Пантерке - що се засягаш? Ясно е че ако ти кажа що е то потребност за доказване и как тя се изразява ще го отречеш. Ти си един от най-явните хора с нужда за доказване пред ... знам ли кого. Що ли - щото упорито искаш да и наложиш твоето мнение по някаква гледна точка при все че авторката явно не възприема а си гали вагината. Мен не ме мисли. Хващаш се за почти всеки остър коментар на почти всеки потребител.

Инак поздравявам Гламърчето за откровено готиния коментар с отровата за съсели
    Внимавай, Пантерата е явно тежката категория и "нокаутира с един удар". Току-виж ти написала нещо много дълбоко и ще последват 20 поста, как никой друг не може по-добре да ти го каже. Силно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си