- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
AncientVamp98 - Само така мойто дете.... Сипи им да не знаят много много![]()
Дарлинг, това, че си бъркате по дупките с тоя клоун си е ваша лична драма. Щом го познаваш а и много повече, трагедията си е твоя. Не натискам парцалки, а живея щастливо. На псевдо интелектуални шутове като теб не мисля да се доказвам, че даже и снимки да качвам. Пътувай, мома.
Вярно, бе. Бях забравила, че освен "много големи", на 14 бяха и много цинични. Хубава възраст. Един ден някой или нещо така ще те шамароса през лицето, че ще осъзнаеш откъде изгрява слънцето и как трябва да се държиш.
Абе хора... верно ли ходите по акъла на една малка пикличка вече 6 страници? Шок и потрес о.0
Авторке -знам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти си знаеш ситуацията каква е, но на твое място бих си изкарала максимално добре. Жената е голяма, знае какво прави. Ако сте щастливи, бъдете заедно, макар и тайно. И давай така докато ти е добре. Майната им на големите моралисти и експерти с по 2 връзки в живота. Имаш един опит и след това умираш. Бъди щастлив!
Поне едно научихме от тази тема. Модерният лаф сред хлапетиите тези дни е "Пътувай"![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хахаха, сега те боли, че съм щастлива и получавам всичко, което поискам и за това се мяташ на клишето, колко много ще се опаря и ще ме шамаросват през лицето. И така да стане - голям праз! До сега изкарвам страхотно, нямам проблем да поплача малко - после пак ще съм върхът! Айде харесай си някоя друга тема и там се опитвай да се доказваш.
А ти така и не ми отговори на въпроса. Интересно как се хващаш за думите, които не са отправени към теб, а пропускаш важното. И темата наистина не ме интересува, защото аз знам с кого да излизам, какви мъже да свалям и с колко големи да общувам. От твоята тема нищо ново не мога да науча. И си права - все тая ми е с кого се чу*аш, чий батко крадеш или каква литература четеш. Продължавам да пиша, защото ми е интересно да видя докъде може да стигне простотията ти. Не схващаш ли, че почти всички, които писаха, само ти гледат сеира. Продължавай да се излагаш, тъкмо стана интересно.
И ако си мислиш, че пиша във форума, за да се докажа на някого, имаш много изкривени разбирания.
Пише се "На кого", не "На кой". Така де, нали се изявяваш като grammar nazi...
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
@Чачко
Абе като влезнах и се изумих тая тема на кво стана. Чачко (надявам се да не бъркам щото все не мога да ти запомня инфантилния nickname) не знам дали осъзнаваш че с цялата тая тирада не доказваш нищо друго освен това колко си жалък. Хареса ми колко много "те възбуди" и вдъхнови одобрителния коментар на Singuin (надявам се и нейния nickname да не бъркам), в следствие на което последва поредната серия от възвишени изказвания. "Бате" говорите тука че авторката търси внимание. Аз ще попитам какъв трябва да си, че да пишеш есета в някъв форум в темата на 14 годишна пикла, а на всичкото отгоре половината коментар е супер неадекватен и ако се замисли някой, който го чете ще види колко НИЩО не казваш.
Като гледам си показал компентентно мнение относно всичкия спам, включително и с някви общи приказки за детски било то японски, корейски, сръбски, турски ... Това само доказва по - горе изказаното ми мнение, всъщност колко си СМЕШЕН. Но предполагам това 12-14 г да ти чешат егото в най-дебилната тема в някъв форум, до определена степен компенсира невъзможноста ти да си адекватен в една по - нормална среда. And that's all.
ПС: Надявам се с възвишеното си мислене да приемеш коментара ми като градивна критика (какъвто е), а не като нападка.
ПС2: Умишлено не обръщам внимание на изказванията ти да "внимавам с това и онова" ... има ли смисъл![]()
![]()
![]()
![]()
ПС3: Айде барем вденеш нещо.
Кое получаваш, драга? Големия хуй ли?
Имам много повече от това, което ти би могла да искаш, камо ли да имаш. Напълно и изцяло съм в хармония със себе си и не изпитвам желание да се доказвам на някого, както ти правиш вече 6 страници. Пред кого? Пред нас номерът ти няма да мине. Пробвай с другите 14-годишни. Оптимистът в мен се надява да ти дойде акълът в главата, защото си личи, че имаш някакви наченки на разум, обаче реалистът в мен определено казва, че тоя момент няма да дойде скоро.
Вярвай си, че си върхът. Няма лошо. Радвай се, че не съм ти майка или сестра обаче...
Не съм си и помисляла, че можеш да разбереш.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Авторке, браво, доказа на всички ни колко си умна, зряла и там каквото се опитваш да ни докажеш.Сега, след като вече изкуствено си вдигна самочувствието, което изглежда е прекалено ниско, че да го вдигаш по форуми, какво още ти трябва?
Аз се изумих колко хора имат дисхармония в душата си и им трябва ей толкова за да почнат да разправят врели - некипали и как всички са перфектни и нямат нужда от нищо.
Ми за едно нещо авторката я поздравявам - успя с няколко изречения да ви изкара всичката дисхармония в световете ви на показ и започнахте да се доказвате и обяснявате. Уж с цел за да я убедите как не е права, само уж. Замислете защо един лигав пост от 14 годишна породи 6 страници тема с обяснения и оправдания?
Dr. Gregory House
За ключ си реве темата,за ключ...с троен катинар,наръсен с отрова против съсели отгоре.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Обясняването колко много си вярва и че не е нито първата, нито последната, която минава по тоя път, няма абсолютно нищо общо с предполагаемата дисхармония в писалите тук. Никой не се доказва, а и се показва, че тя е тая, която явно има нужда да ни докаже колко е зряла и как е перфектна за батковците. Двете неща нямат връзка. По тая логика - що пишеш във форума и защо във всяко второ мнение нареждаш? Комплекси ли избиваш или се доказваш?
Двете неща нямат връзка.
Защоооо? Нека готината, начетена, провокативна, красива 14 годишна ни прати да попътуваме още малко
Всъщност май само мен пропусна да ме прати с вятъра.Чувствам се пренебрегната.
Сериозно, само аз ли се забавлявам на писаниците на девойчето? Явно е, че едно си знае и едно си бае, ама поне е по-интересна тема от "Свърших в нея, ама тя го изпика, има ли шанс да е бременна" - темата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
То и на мене ми е весело-скоро не ми се е появявала пред очите тема,наситена с толкова благоприятна за спам и тролене почва.
Само,че вече взе да писва,пък и авторката едни и същи проклятия почна да сипе. :/
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пантерке - що се засягаш? Ясно е че ако ти кажа що е то потребност за доказване и как тя се изразява ще го отречеш. Ти си един от най-явните хора с нужда за доказване пред ... знам ли кого. Що ли - щото упорито искаш да и наложиш твоето мнение по някаква гледна точка при все че авторката явно не възприема а си гали вагината. Мен не ме мисли. Хващаш се за почти всеки остър коментар на почти всеки потребител.
Инак поздравявам Гламърчето за откровено готиния коментар с отровата за съсели![]()
Dr. Gregory House