.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 366
    Предлагам темата да се направи важна и Авторката да се назначи на пълен работен ден.
    Искам само да попитам каква е тази омраза към покемоните?

Голям фен Аватара на x7aZzy
    AncientVamp98, разбрахме, че си в хармония със себе си, че си красива, страхотна и секси, че можеш да имаш всеки и че не гледаш "детски". След като уточнихме това, може ли да се върнем към темата.
    Та ще ми кажеш ли какво можеш да предложиш на един мъж? Не че не знам отговора, но от чисто любопитство - колкото да поддържам дискусията.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Eduard17 Виж мнението
    Бейби като ти писна кво правиш тука (да се върнем на attention whore темата)
    На кантонски диалект да го издумам освен-в това пространство от виртуалната действителност,конкретно в тая тема съм решила да спамя и да ръся глупости...това правя.Доволничък?

А пък освен авторката в AW(attention whore) зоната попадаш с двата крака и ти,щом питаш.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    На кантонски диалект да го издумам освен-в това пространство от виртуалната действителност,конкретно в тая тема съм решила да спамя и да ръся глупости...това правя.Доволничък?

А пък освен авторката в AW(attention whore) зоната попадаш с двата крака и ти,щом питаш.
    Ами освен да ми кажеш с кантонския си диалект в това виртуално пространство, за кво ревеш толкова, след като си просто за спама тука ... ??? В смисъл ако си просто за това, седи грей се, чети си и стига пищяла.

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    AncientVamp98, разбрахме, че си в хармония със себе си, че си красива, страхотна и секси, че можеш да имаш всеки и че не гледаш "детски". След като уточнихме това, може ли да се върнем към темата.
    Та ще ми кажеш ли какво можеш да предложиш на един мъж? Не че не знам отговора, но от чисто любопитство - колкото да поддържам дискусията.
    Темата е друга - какво може да предложи момчето на 14, но ако търсиш съвет, кажи - нямам нищо против да ти дам.

Пресвета Божия майко Ама вие още ли?
    Аз разбирам, че е смях, но репертоарът се изчерпи. "Тичкай с вятъра, тичкай с покемоните, тичкай с на баба ми хвърчилото", "Аз съм красива и зряла, пък вие...сте тъпи", "Този е комплексар, оня- и той". Поне авторката да се напъне да измисли по-остри нападки. Или (лелее, дай Боже!) да се върне и да прочете някое мнение и да обори твърденията по същество, или да отговори на някой от конкретно зададените й въпроси и да вземе и да се обоснове.
    Ти му говориш нещо, то чопне оттук-оттам дума-две и си ги коментира.

Авторке, сложи снимка, де. Моляяя теее. Щом не можеш да докажеш, че си умна или зряла, поне докажи, че си красива.

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Аз разбирам, че е смях, но репертоарът се изчерпи. "Тичкай с вятъра, тичкай с покемоните, тичкай с на баба ми хвърчилото", "Аз съм красива и зряла, пък вие...сте тъпи", "Този е комплексар, оня- и той". Поне авторката да се напъне да измисли по-остри нападки. Или (лелее, дай Боже!) да се върне и да прочете някое мнение и да обори твърденията по същество, или да отговори на някой от конкретно зададените й въпроси и да вземе и да се обоснове.

Авторке, сложи снимка, де. Моляяя теее. Щом не можеш да докажеш, че си умна или зряла, поне докажи, че си красива.
    Аз не съм нападнала никой първа. На острите коментари отговарям подобаващо. И нямам намерение да измислям нападки, не ми е това темата във форума. Кое държиш да оборя?
    Не виждам и защо трябва да качвам лична снимка - това е форум, не сайт за запознанства, нали?

Еееее точно се затъжих за тебе, че няма да те видя днеска и че може да си се отказала от темата Кво става ? Как си ?

az nikoga nqma da tragna s momche na moite godini...izbiram si po-golemi...

Цитирай Първоначално написано от original_profil Виж мнението
    az nikoga nqma da tragna s momche na moite godini...izbiram si po-golemi...
    Напълно те подкрепям! Само, че сега се приготви да те нападат много, господата и госпожиците експерти.

Вампи, смелостта на самопризнанията ти, ме накарха да повярвам в любовта!
    Ще взема и аз да се зарибявам с момиченцата около мен. Надявам се само да продават кондоми за деца!

anonymous708973
    Guest
    Нищо не си разбрала, но се имаш за зряла. Интересно.
    Лично аз не те нападам, защото ходиш с по-големи. (Ходила съм с мъж, по-голям от мен с 6 години, но аз съм на 17, което леко променя нещата.). Нападам те, защото си мислиш, че си нещо повече от другите и обиждаш хора, които не познаваш, при това без причина.
    "Който не целува ръка с достойнство, ще целува задник на колене." Вземи си помисли какво значи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нищо не си разбрала, но се имаш за зряла. Интересно.
    Лично аз не те нападам, защото ходиш с по-големи. (Ходила съм с мъж, по-голям от мен с 6 години, но аз съм на 17, което леко променя нещата.). Нападам те, защото си мислиш, че си нещо повече от другите и обиждаш хора, които не познаваш, при това без причина.
    "Който не целува ръка с достойнство, ще целува задник на колене." Вземи си помисли какво значи.
    Нападаш ме, защото наредих възлюбения ти клоун. А ти си целувай колкото искаш ръце и задници, аз съм достатъчно оправна за да не ми се налага. Това, че ти си в коловоза на губещите, не означава, че от яд трябва да вкараш и другите там. Аз съм роден победител, цял живот съм живяла щастливо и ще продължа така. Сори, ако от това ти е толкова криво.

anonymous708973
    Guest
    Язък, че четеш. Нищо не ти е влязло в главата.

Пътувай по вятъра. (така ли беше? )

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Аз не съм нападнала никой първа. На острите коментари отговарям подобаващо. И нямам намерение да измислям нападки, не ми е това темата във форума. Кое държиш да оборя?
    Не виждам и защо трябва да качвам лична снимка - това е форум, не сайт за запознанства, нали?

От една страна те разбирам, ве душата. Щото и аз съм била на твоите години, щото и аз съм реагирала първосигнално(и сега ми се случва понякога). Ама ти си реагираш всеки път много вироглаво и ужасно първосигнално, и та в крайна сметка- по детски. Прочетеш (явно само повърхностно) едно мнение, решаваш, че то те обижда, макар че в повечето случаи то е отразило просто личното виждане на автора(не личното към теб,а попринцип), хващаш се за няколко думи и нападаш. Ама по детски и дребнаво. Другите пък няма как да ти останат длъжни(и няма и защо). И те така приказката продължава вече 10 страници, на последните от които се спуках да се хиля.

Кажи ми например, ама с думи просто и по същество(и без тичкане), ЗАЩО мненията за връзките 14 с 18+ нямат нищо общо с темата ти. Обясних ти, че самата тема съпоставя връзките с връстници(+2-3 години) и тези с по-големи. Защото дефакто има два избора- или с такива на твоите години и малко по-големи, или с 18 и нагоре. Оборвайки или подкрепяйки едната теза, ти автоматично поясняваш и другата страна на монетата.

Обясни ми и например защо мислиш, че можеш да дадеш повече на един вече зрял мъж отколкото може една негова връстница?

Другото по-нататък.

аз съм достатъчно оправна за да не ми се налага.

Аз съм роден победител, цял живот съм живяла щастливо и ще продължа така.

Ох,божеее...Ох!

От една страна те разбирам, ве душата. Щото и аз съм била на твоите години, щото и аз съм реагирала първосигнално(и сега ми се случва понякога). Ама ти си реагираш всеки път много вироглаво и ужасно първосигнално, и та в крайна сметка- по детски. Прочетеш (явно само повърхностно) едно мнение, решаваш, че то те обижда, макар че в повечето случаи то е отразило просто личното виждане на автора(не личното към теб,а попринцип), хващаш се за няколко думи и нападаш. Ама по детски и дребнаво. Другите пък няма как да ти останат длъжни(и няма и защо). И те така приказката продължава вече 10 страници, на последните от които се спуках да се хиля.

Кажи ми например, ама с думи просто и по същество(и без тичкане), ЗАЩО мненията за връзките 14 с 18+ нямат нищо общо с темата ти. Обясних ти, че самата тема съпоставя връзките с връстници(+2-3 години) и тези с по-големи. Защото дефакто има два избора- или с такива на твоите години и малко по-големи, или с 18 и нагоре. Оборвайки или подкрепяйки едната теза, ти автоматично поясняваш и другата страна на монетата.

Обясни ми и например защо мислиш, че можеш да дадеш повече на един вече зрял мъж отколкото може една негова връстница?

Другото по-нататък.
    Доста тъпо ме игнорира. Но нищо аз не ти се сърдя

Другото по-нататък.
    За 101-ви и последен път - напълно наясно съм какво мога да дам на един мъж. Не съм отворила тема във форум за да го кажа на всички - това означава, че се опитвам да се самоизтъквам. Такава тема би била еквивалентна на "Помощ, пенисът мие 24 см., какво да правя?". Не изпитвам нужда да се доказвам пред непознати (за разлика от разни пантери и "umreli" палячовци). Нямам нужда от съвет как да бъда по-добра в това, в което вече и без това съм много добра. Иначе темата щеше да е с друго заглавие. Интересно ми беше просто, какви биха били плюсовете на връзка с мой връстник, тъй като аз не бих опитала, защото погледнати от моя гледна точка, те са всички като Нарутото от предишните страници - смешни, с ниска култура, просташко държание и ограничени като цяло. Тъй като допускам, че може би не всички са такива, се надявах някой да разкаже или сподели нещо, което е различно от това, което съм видяла. Обаче, тъй като никой не може да преживее, че аз не се опарвам от връзката с големите, страшно щастлива и задоволена съм, се изсипаха 11 страници нападки и обиди. Еми сори, ама няма да ви лъжа, че ми е зле за да се почувствате по-добре. Палячовците ще си останат палячовци, Гламърките ще си останат сърдитите госпожици, които се опитват да се забавни и се чудят, защо винаги момчетата са при другите, "прости" момичета...

Доста тъпо ме игнорира. Но нищо аз не ти се сърдя

Не съм те игнорирала,ве. По-малките(нали?!) са с предимство.
    Ама на другите искаш да им сипваш, а на моите мнения не знам какво им хареса като съвпадат кажи- речи с техните.
    Та тъй- да не вземеш да ми сипеш нещо, дето да не искам да го пия.

Ееее ти па'. Леко съм те жегнал в поста ми до Chichaka, не е като да съм те пропуснал Ама само щото му се върза и на неговите простотии (нали си мислим доброто тука двамата).

И пак не каза как си, кво става?

КОНКРЕТНО,момиче, К-О-Н-К-Р-Е-Т-Е-Н отговор исках.
    ЗАЩО,мама му безбожна, мненията за 18+ да нямат НИЩО общо с темата?
    ЗАЩО,бре, мислиш,че можеш да дадеш повече?
    (Отворите с обем до 30 думи,моля и ПО СЪЩЕСТВОООООО!)

И ти отново, пак, за пореден път сипеш нападки.

Обаче, тъй като никой не може да преживее, че аз не се опарвам от връзката с големите, страшно щастлива и задоволена съм, се изсипаха 11 страници нападки и обиди.
    Оххх!Ти сериозно ли мислиш, че е затова? Мислиш ли,че затова се занимавам да ти пиша?

И пак не каза как си, кво става?
    Добре съм, ама вече ще стане абсолютен спам така да се питаме в темата.

Добре съм, ама вече ще стане абсолютен спам така да се питаме в темата.
    Като гледах снощи са си говорили за анимета... Така че едва ли има нещо което да е спам тука. Иначе и аз съм добре. Шетам нагоре - надолу, сетих се за тебе нещо и така.

Не съм ти "сипал" понеже виждам малко по - смислени постове, в следствие на които да очакваш някой да ти каже "леле колко супер яки и умни неща казваш".
    Чичака и той се опита да направи нещо ама явно не е надраснал етапа в живота си който има нужда някой да го гъдка по вратлето. Но няма значение де.

ПО ТЕМАТА: разбирам rage-a на авторката, понеже ако беше моя темата и ми се изсипеха тия форум-философи и аз щях да ги пращам с вятъра и покемоните

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Егати смешната тема.
    Авторке, да ти отговоря въпроса: 14-годишните момчета нищо не могат да предложат.
    Могат да предложат на теб точно толкова, колкото и ти можеш да предложиш на 20-годишно НОРМАЛНО(подчертавам) момче.
    Не знам, ама за мен 20-годишен да се чука с 14-годишна е все едно да го прави с дете.
    Нещо се имаш за много пораснала.
    Скачаш на всеки, който не е на твоето мнение, супер смешно е отстрани.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Егати смешната тема.
    Авторке, да ти отговоря въпроса: 14-годишните момчета нищо не могат да предложат.
    Могат да предложат на теб точно толкова, колкото и ти можеш да предложиш на 20-годишно НОРМАЛНО(подчертавам) момче.
    Не знам, ама за мен 20-годишен да се чука с 14-годишна е все едно да го прави с дете.
    Нещо се имаш за много пораснала.
    Скачаш на всеки, който не е на твоето мнение, супер смешно е отстрани.
    Бе и ти като гледам немаш 16. Кво се цъфираш тук е те така от никъде само зда критукуваш темата?
    Той и твоя подпис е смешен от страни! Всичко се променя, ама красотата не! Хахаха! Кажи го пак га си на 60+

Турнла си неква снимка на кака за аватар и аде...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си