- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Предлагам темата да се направи важна и Авторката да се назначи на пълен работен ден.
Искам само да попитам каква е тази омраза към покемоните?
AncientVamp98, разбрахме, че си в хармония със себе си, че си красива, страхотна и секси, че можеш да имаш всеки и че не гледаш "детски". След като уточнихме това, може ли да се върнем към темата.
Та ще ми кажеш ли какво можеш да предложиш на един мъж? Не че не знам отговора, но от чисто любопитство - колкото да поддържам дискусията.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пресвета Божия майкоАма вие още ли?
Аз разбирам, че е смях, но репертоарът се изчерпи. "Тичкай с вятъра, тичкай с покемоните, тичкай с на баба ми хвърчилото", "Аз съм красива и зряла, пък вие...сте тъпи", "Този е комплексар, оня- и той". Поне авторката да се напъне да измисли по-остри нападки. Или (лелее, дай Боже!) да се върне и да прочете някое мнение и да обори твърденията по същество, или да отговори на някой от конкретно зададените й въпроси и да вземе и да се обоснове.
Ти му говориш нещо, то чопне оттук-оттам дума-две и си ги коментира.
Авторке, сложи снимка, де. Моляяя теее. Щом не можеш да докажеш, че си умна или зряла, поне докажи, че си красива.
az nikoga nqma da tragna s momche na moite godini...izbiram si po-golemi...
Вампи, смелостта на самопризнанията ти, ме накарха да повярвам в любовта!
Ще взема и аз да се зарибявам с момиченцата около мен. Надявам се само да продават кондоми за деца!
Нищо не си разбрала, но се имаш за зряла. Интересно.
Лично аз не те нападам, защото ходиш с по-големи. (Ходила съм с мъж, по-голям от мен с 6 години, но аз съм на 17, което леко променя нещата.). Нападам те, защото си мислиш, че си нещо повече от другите и обиждаш хора, които не познаваш, при това без причина.
"Който не целува ръка с достойнство, ще целува задник на колене." Вземи си помисли какво значи.
Нападаш ме, защото наредих възлюбения ти клоун. А ти си целувай колкото искаш ръце и задници, аз съм достатъчно оправна за да не ми се налага. Това, че ти си в коловоза на губещите, не означава, че от яд трябва да вкараш и другите там. Аз съм роден победител, цял живот съм живяла щастливо и ще продължа така. Сори, ако от това ти е толкова криво.
Язък, че четеш. Нищо не ти е влязло в главата.
Пътувай по вятъра. (така ли беше?)
От една страна те разбирам, ве душата. Щото и аз съм била на твоите години, щото и аз съм реагирала първосигнално(и сега ми се случва понякога). Ама ти си реагираш всеки път много вироглаво и ужасно първосигнално, и та в крайна сметка- по детски. Прочетеш (явно само повърхностно) едно мнение, решаваш, че то те обижда, макар че в повечето случаи то е отразило просто личното виждане на автора(не личното към теб,а попринцип), хващаш се за няколко думи и нападаш. Ама по детски и дребнаво. Другите пък няма как да ти останат длъжни(и няма и защо). И те така приказката продължава вече 10 страници, на последните от които се спуках да се хиля.
Кажи ми например, ама с думи просто и по същество(и без тичкане), ЗАЩО мненията за връзките 14 с 18+ нямат нищо общо с темата ти. Обясних ти, че самата тема съпоставя връзките с връстници(+2-3 години) и тези с по-големи. Защото дефакто има два избора- или с такива на твоите години и малко по-големи, или с 18 и нагоре. Оборвайки или подкрепяйки едната теза, ти автоматично поясняваш и другата страна на монетата.
Обясни ми и например защо мислиш, че можеш да дадеш повече на един вече зрял мъж отколкото може една негова връстница?
Другото по-нататък.
За 101-ви и последен път - напълно наясно съм какво мога да дам на един мъж. Не съм отворила тема във форум за да го кажа на всички - това означава, че се опитвам да се самоизтъквам. Такава тема би била еквивалентна на "Помощ, пенисът мие 24 см., какво да правя?". Не изпитвам нужда да се доказвам пред непознати (за разлика от разни пантери и "umreli" палячовци). Нямам нужда от съвет как да бъда по-добра в това, в което вече и без това съм много добра. Иначе темата щеше да е с друго заглавие. Интересно ми беше просто, какви биха били плюсовете на връзка с мой връстник, тъй като аз не бих опитала, защото погледнати от моя гледна точка, те са всички като Нарутото от предишните страници - смешни, с ниска култура, просташко държание и ограничени като цяло. Тъй като допускам, че може би не всички са такива, се надявах някой да разкаже или сподели нещо, което е различно от това, което съм видяла. Обаче, тъй като никой не може да преживее, че аз не се опарвам от връзката с големите, страшно щастлива и задоволена съм, се изсипаха 11 страници нападки и обиди. Еми сори, ама няма да ви лъжа, че ми е зле за да се почувствате по-добре. Палячовците ще си останат палячовци, Гламърките ще си останат сърдитите госпожици, които се опитват да се забавни и се чудят, защо винаги момчетата са при другите, "прости" момичета...
Ееее ти па'. Леко съм те жегнал в поста ми до Chichaka, не е като да съм те пропусналАма само щото му се върза и на неговите простотии (нали си мислим доброто тука двамата).
И пак не каза как си, кво става?
КОНКРЕТНО,момиче, К-О-Н-К-Р-Е-Т-Е-Н отговор исках.
ЗАЩО,мама му безбожна, мненията за 18+ да нямат НИЩО общо с темата?
ЗАЩО,бре, мислиш,че можеш да дадеш повече?
(Отворите с обем до 30 думи,моля и ПО СЪЩЕСТВОООООО!)
И ти отново, пак, за пореден път сипеш нападки.
Оххх!Ти сериозно ли мислиш, че е затова? Мислиш ли,че затова се занимавам да ти пиша?
Като гледах снощи са си говорили за анимета...Така че едва ли има нещо което да е спам тука. Иначе и аз съм добре. Шетам нагоре - надолу, сетих се за тебе нещо и така.
Не съм ти "сипал" понеже виждам малко по - смислени постове, в следствие на които да очакваш някой да ти каже "леле колко супер яки и умни неща казваш".
Чичака и той се опита да направи нещо ама явно не е надраснал етапа в живота си който има нужда някой да го гъдка по вратлето. Но няма значение де.
ПО ТЕМАТА: разбирам rage-a на авторката, понеже ако беше моя темата и ми се изсипеха тия форум-философи и аз щях да ги пращам с вятъра и покемоните![]()
Егати смешната тема.
Авторке, да ти отговоря въпроса: 14-годишните момчета нищо не могат да предложат.
Могат да предложат на теб точно толкова, колкото и ти можеш да предложиш на 20-годишно НОРМАЛНО(подчертавам) момче.
Не знам, ама за мен 20-годишен да се чука с 14-годишна е все едно да го прави с дете.
Нещо се имаш за много пораснала.
Скачаш на всеки, който не е на твоето мнение, супер смешно е отстрани.![]()
Everything changes, but beauty remains ...