.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 366

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Warerat97 Виж мнението
    Ауу! на 17! Look out, we have a badass over here!

За две години над мен сигурно много мъдрост си събрала докато се самосъжаляваш самичка у вас.

Сигурно си грозна и никой не ще да те пипне, затова те е яд че готините пичове като мен излизат с 14 годишни сладуранки, а теб на 17 те гледат като експонат в музея на грозотиите
    Да, разбира се, че се пукам от яд, че 15-годишен ме мсили за грозна, без дори да ме е виждал. Мхм. :Д Не мисля, че ще успея да живея, след като знам това, просто ...сърцето ми е разбито. На парченца!

Имам си и приятели, и гаджета, и живот, не страдам от липса на внимание никак. Живея си супер, доволна съм от себе си и така. Щом толкова те интересува живота ми На никого не завиждам, какво остава на някаква си 14-годишна. Хаха.

Дори не ми е интересно да отговарям на тъпотиите ти. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Егати смешната тема.
    Авторке, да ти отговоря въпроса: 14-годишните момчета нищо не могат да предложат.
    Могат да предложат на теб точно толкова, колкото и ти можеш да предложиш на 20-годишно НОРМАЛНО(подчертавам) момче.
    Не знам, ама за мен 20-годишен да се чука с 14-годишна е все едно да го прави с дете.
    Нещо се имаш за много пораснала.
    Скачаш на всеки, който не е на твоето мнение, супер смешно е отстрани.
    Бейби, ако ти не си могла да предложиш нищо на 14, аз мога да предложа със сигурност 10 пъти повече от теб, дори сега. Просто е до човек. Като ти е супер смепно отстрани - смей се и не се изказвай неподготвена.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Четейки последните коментари на авторката се сетих за знаменития лаф: Завиждайтии дрислиии мръснииии, той си е само мой!

Девойката вкарва стабилна демагогия, щипка злобичка и услужлива логика и размята провокациите като салфетки в чалга дискотека. Въобще от нея би станал един добър Яне Янев или креватна партньорка на някой като него (опаа той пък май беше хомо...)

Аре пращай ме и мен да пътувам, че и без това обичам. Ама дай и някой лев за гориво, че вече само с мерак не става.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    МНОГО ИСКАМ ВНИМАНИЕ! ВСИЧКИ СИ ГОВОРИТЕ, САМО НА МЕН НЕ ОТГОВАРЯТЕ! МОЛЯ ВИ, ИСКАМ МАЛКО ВНИМАНИЕ!
    Ето, получаваш го.

^не може да й се отрече, че е някак умна и умее да разлютява какичките в темата :Д
    откровено казано, и аз донякъде бях подразнена от самочувствието й, може би щото моето не е много високо. но в крайна сметка ме радват някакви такива малки, надъхани, пробивни дечица.

само бих я посъветвала да злобее по-малко.. от злобата се погрознява. и не е като мъжете да обичат злобните момичета.
    както и все пак да си припомня какво е казал Сократ.
    не ми се струва възможно на 14 да си специалист в живота и във връзките. по-кротко. винаги има още какво да се научи. както и от всекиго можеш нещо да научиш. тъпо е да се изживява като специалист, на който всичко му е ясно, защото това не е така. и до старини на хората никога нищо не им е напълно ясно - "аз знам, че нищо не знам"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^не може да й се отрече, че е някак умна и умее да разлютява какичките в темата :Д
    откровено казано, и аз донякъде бях подразнена от самочувствието й, може би щото моето не е много високо. но в крайна сметка ме радват някакви такива малки, надъхани, пробивни дечица.

само бих я посъветвала да злобее по-малко.. от злобата се погрознява. и не е като мъжете да обичат злобните момичета.
    както и все пак да си припомня какво е казал Сократ.
    не ми се струва възможно на 14 да си специалист в живота и във връзките. по-кротко. винаги има още какво да се научи. както и от всекиго можеш нещо да научиш. тъпо е да се изживява като специалист, на който всичко му е ясно, защото това не е така. и до старини на хората никога нищо не им е напълно ясно - "аз знам, че нищо не знам"
    Не знам на колко си, но благодаря ти за загрижеността и зрялото мнение.
    Към другите госпожици в темата - ето така се държи човек, който е зрял. А за госпожицата, която е толкова успяла, че никога даже няма и да мога да мечтая да съм като нея - съжалявам, лъхаш на евтина "оригиналност" и псевдо интелектуалност. Ако имаш нужда да кажеш на човек на 14, че си по-успял от него, значи наистина си шут. И такъв ще си останеш.
    Последно редактирано от AncientVamp98 : 03-21-2012 на 11:29

Драги съфорумници, авторката умело прилага тактиката "разделяй и владей", вече започнахме да се караме помежду си...да си припомним защо сме тук, а именно да спорим с 14-годишни.

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Благодаря ти Яне, поласкан съм.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-21-2012 на 12:12
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    AncientVamp, замисли се ти сама какъв е един мъж, който ходи по задника на мацка, без значение колко годишна е. И какъв е този 20-годишен, който тича по 14-годишна не знам аз. Личното ми мнение е това.
    Ти не разбра какво исках да кажа, обаче съм твърде изморена и нито ми се спори, нито ми се обяснява. По-късно ще ти го напиша.

Оф, на вас 14-годишните не ви предлагат нищо. Не могат да ви дадат това, от което имате нужда и ви е кеф да правите. Ясно. Не виждам къде е драмата.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:28
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    AncientVamp, замисли се ти сама какъв е един мъж, който ходи по задника на мацка, без значение колко годишна е. И какъв е този 20-годишен, който тича по 14-годишна не знам аз. Личното ми мнение е това.
    Ти не разбра какво исках да кажа, обаче съм твърде изморена и нито ми се спори, нито ми се обяснява. По-късно ще ти го напиша.

Оф, на вас 14-годишните не ви предлагат нищо. Не могат да ви дадат това, от което имате нужда и ви е кеф да правите. Ясно. Не виждам къде е драмата.
    Не бързам, когато си готова - обясни ми.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

^що говориш глупости бре.14 годишните сладурани излизат с 20 годишни батковци...тебе кучета те яли

Мега фен Аватара на Chacho
    Тъкмо мислех да те разпитвам дали срещна после някоя по път, че мен ме не огря.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ето ти отговор от почти 18 годишно момче, с 14 освен да топна чушката не знам какво друго да правя, за споделяне да не говорим въобще, нещата които бих споделил с момиче на моята възраст, никога не бих ги споделил с 14/15 годишна, просто защото ще бъда неразбран!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тъкмо мислех да те разпитвам дали срещна после някоя по път, че мен ме не огря.
    Абе имаше едни 2 eyeballer-ки самотни до джагите longing to be eaten, ама не бих им дал под 20. При ТОЛКОВА МНОГО хубави студентки, които мечтаят някой да ги заговори.. аз ше тръгна се занимавам с няква, дето вчера й е дошъл цикъла.

Единствената тръпка да чукаш 14 годишна, е, че ко разбере майка й ща осъди за педофилия.

едит; Някъде малолетката беше казала на големите да си пазели гаджетата.. Нямаш нито едно интелектуално или визуално качество, с което да си повече от пантерката => аз ше чукам нея, ти ще търкаш пържолата със затворени очи и мечтаейки да си на нейно място и всички са щастливи.

yippee ki yay, bitch
    Последно редактирано от umri : 03-21-2012 на 15:07
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Единствената тръпка да чукаш 14 годишна, е, че ко разбере майка й ща осъди за педофилия.

Сещам се за още една поговорка - "Гроздето е кисело". На невероятно красивата, умна, провокативна и т.н. авторка й се развалиха представите, че всяко 19-20-годишно момче иска не просто да я чука, а и да бъде с нея и започна да храни наред.

А, маце, щом съм се фукала пред 14-годишно... дай да се уточним, ти малка или голяма си? Щот' ако си малка, натискай си парцалите и си учи, а ако си голяма, ще търпиш. Ти тръгна да ми обясняваш, че съм била завиждала. Няма за какво, драга.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Е,не знам...
    Аз така не съм се смяла от един месец поне.
    На авторът/авторката искам да му/й призная,че ако е трол,ще се нареди в редицата на Великите след време.
    Наистина.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

когато си на 14, две години по-големи максимум
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Направих си труда да прочета всички коментари..знаех си ,че 14 годишните обичат да се правят на интересни и прекалено изпатили си от живота,но това ме събори от стола просто..Как не разбраха това поколение,че трябва да си седят на задниците и да си учат уроците,а не да правят безразборен секс и да се правят на велики!

Предлагам всички да спрат да и наливат акъл в главицата,защото тя така или иначе си знае своето и няма да послуша никой!

П.С Сега сигурно и мен ще ме пратят да си гледам покемоните или да пътувам,ама на мен пък никак не ми пречи

аз да поклюкаря... пантерката и умри, да не би да ходите?
    щото ако да, тва ще е най-лидерската двойка във форума, честно :ь

anonymous708973
    Guest
    хаха, да :д Почти 5 месеца даже.
    Това да го приемаме ли за комплимент?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2012 на 18:12

приемайте.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Що спря да пишеш, ма? Айде връщай са, че няма кой да храня!
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Irti
    Тук е станало пого с врабчета в кална локва.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Темата доста прилича на трол... На 14 ти цици имаш ли бе? Само аз ли си представям някоя 7 годишна като чуя набор 98? И кой със всичкия си ще започне да се занимава с няква си пикла на 14 на която вечерния и час е в 8:00?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си