- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Абе имаше едни 2 eyeballer-ки самотни до джагите longing to be eaten, ама не бих им дал под 20. При ТОЛКОВА МНОГО хубави студентки, които мечтаят някой да ги заговори.. аз ше тръгна се занимавам с няква, дето вчера й е дошъл цикъла.
Единствената тръпка да чукаш 14 годишна, е, че ко разбере майка й ща осъди за педофилия.
едит; Някъде малолетката беше казала на големите да си пазели гаджетата.. Нямаш нито едно интелектуално или визуално качество, с което да си повече от пантерката => аз ше чукам нея, ти ще търкаш пържолата със затворени очи и мечтаейки да си на нейно място и всички са щастливи.
yippee ki yay, bitch
Последно редактирано от umri : 03-21-2012 на 15:07
Temet Nosce
벨야카
когато си на 14, две години по-големи максимум![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
![]()
![]()
![]()
Сещам се за още една поговорка - "Гроздето е кисело". На невероятно красивата, умна, провокативна и т.н. авторка й се развалиха представите, че всяко 19-20-годишно момче иска не просто да я чука, а и да бъде с нея и започна да храни наред.
А, маце, щом съм се фукала пред 14-годишно... дай да се уточним, ти малка или голяма си? Щот' ако си малка, натискай си парцалите и си учи, а ако си голяма, ще търпиш. Ти тръгна да ми обясняваш, че съм била завиждала. Няма за какво, драга.
Да, разбира се, че се пукам от яд, че 15-годишен ме мсили за грозна, без дори да ме е виждал. Мхм. :Д Не мисля, че ще успея да живея, след като знам това, просто ...сърцето ми е разбито. На парченца!
Имам си и приятели, и гаджета, и живот, не страдам от липса на внимание никак. Живея си супер, доволна съм от себе си и така. Щом толкова те интересува живота миНа никого не завиждам, какво остава на някаква си 14-годишна. Хаха.
Дори не ми е интересно да отговарям на тъпотиите ти. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Направих си труда да прочета всички коментари..знаех си ,че 14 годишните обичат да се правят на интересни и прекалено изпатили си от живота,но това ме събори от стола просто..Как не разбраха това поколение,че трябва да си седят на задниците и да си учат уроците,а не да правят безразборен секс и да се правят на велики!
Предлагам всички да спрат да и наливат акъл в главицата,защото тя така или иначе си знае своето и няма да послуша никой!
П.С Сега сигурно и мен ще ме пратят да си гледам покемоните или да пътувам,ама на мен пък никак не ми пречи![]()
аз да поклюкаря... пантерката и умри, да не би да ходите?
щото ако да, тва ще е най-лидерската двойка във форума, честно :ь
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хаха, да :д Почти 5 месеца даже.
Това да го приемаме ли за комплимент?
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2012 на 18:12
приемайте.
Що спря да пишеш, ма? Айде връщай са, че няма кой да храня!
Temet Nosce
벨야카
Темата доста прилича на трол... На 14 ти цици имаш ли бе? Само аз ли си представям някоя 7 годишна като чуя набор 98? И кой със всичкия си ще започне да се занимава с няква си пикла на 14 на която вечерния и час е в 8:00?
Благодаря на всички за отделеното внимание - бяха забавни няколко дни! (Защото бановете в bgmama още стоят)
Надявам се да няма сериозно обидени!
С Едуард17 не сме един и същ човек, работим в един офис. IP-то не е еднакво, а е в един IP range.
Поздравявам една част от форума за железните нерви, аз лично може би не бих издържал толкова.
За тези, които повтаряха трол - браво! Ама защо тогава все пак писахте и се ядосвахте?
За какичките над 14, които се обиждаха - не се връзвайте на непознати и не се обиждайте от деца...
За батковците, които нямаше да дори да погледнат AncientVamp персонажа - момчета, ако една жена / момиче не ви харесва или привлича, не й обръщайте внимание. Да обиждаш същество от нежния пол е страшно просташка постъпка.
Което ни докарва до umri и Чочарата.
umri, приятелю, евалата, че вече си гост на Столицата и даже от балконите на Студентски град си провесваш краката. Супер и, че ходиш на лекции. Обаче приятелю, в себе си си останал селянин. Честито и от мен, че имаш връзка с момиче от форума. Може и да й обясниш тази част от поста си - "Абе имаше едни 2 eyeballer-ки самотни до джагите longing to be eaten, ама не бих им дал под 20".
Чочко, браво на теб! Успя дълго да запазиш хладокръвие, даже и полезни съвети даде. Не очаквах да поддадеш, но изглежда не издържа на напъните на Едуард и пусна и ти храната.Все още ми се струва странно, как от психология го обърна към йерархия и бой, ама ти си знаеш...
Пантера - Браво, Пантерке! Първия ти пост беше силен и лошо ме заби. Оставаше да запазиш хладокръвие и да ми пуснеш още един-два такива и щеше тотално да ме забиеш и да ми прекратиш темата.Но за наше щастие си изпусна нервите и успяхме да продължим забавата.
Гламър - На моменти си много оригинална, признавам. Но ако някой не те разбира и не те харесва, моя личен съвет е - остави, не се опитвай да му се докажеш. Ще има много хора, които ще те оценят, обръщай внимание на тях.
За всички аниме фенове - Ние също обичаме и аниме и анимация. И знаем колко много боли, когато някой каже "детско". И за това и го ползваме! :Р
За последно ви пожелавам на всички да тичате с вятъра и да гоните покемоните, съпроводени от много щастие и късмет. Сбогом!
Когато свършва нещо красиво, не трябва да се натъжаваме, че е свършило, а трябва да се радваме, че сме били част от него...
деъм!!! знаех си от самото начало, че е трол, ама реших да не поддавам на "интуицията" си и в крайна сметка за миг повярвах, че това е реално.
а то.. не е било, не е.
щото някак невъзможно ми се струваше хлапе на 14 да е толкова оригинално и отворено.
явно доста сте мислели над профила мутака че да е провокативен и чак съмнително достоверен!
Еее, трябваше да ни позанимавате още малко...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Авторите - с каква цел беше проведен експеримента? Според мен беше доста успешен, бихте ли споделили малко background инфо?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В интерес на истината, хлапетата на 14 са даже и по-отворени. 90% от нещата (краденето на батковци и прочие) са реплики, които сме чували на живо и ние като теб не можехме да повярваме на ушите си.
Относно подписа ти - Амели Пулен е страшен филм с невероятен саунд трак!
За всички, които цитираха Сократ, аз също имам един негов цитат за вас!
"Младежта обича днес лукса. Тя има лоши обноски, пренебрегва авторитетите, няма уважение към старите хора и говори тогава, когато трябва да работи. Младите вече не стават на крака, когато в стаята влезе по-възрастен човек; те бърборят в обществото, на масата си избират най-хубавото, кръстосват крак върху крак и тиранизират своите учители."
Платон:
"Какво се случва с младите? Те не уважават възрастните, не се подчиняват на родителите, не спазват закона. Бунтуват се по улиците, подбуждани от диви идеи. Моралът им запада. Какво ще излезе от тях?"
Хезиод:
"Не виждам надежда за бъдещето на народа ни, ако то зависи от днешната разюздана младеж, тъй като всички младежи са неописуемо безразсъдни... когато аз бях млад, ни учеха на дискретност и уважение към възрастните, но днешните младежи са невъзпитани и невъздържани."
Пиер Отшелника:
"Нашият свят преживява тежки времена. Днешните млади хора мислят само за себе си. Не изпитват уважение към родителите си и към възрастните въобще. Те са нетърпеливи и невъздържани. Говорят, сякаш знаят всичко, и това, което за нас е мъдрост, за тях е глупост. Колкото до девойките, те са нахални, нескромни и невъзпитани в говора, държанието и облеклото си."
2500 години, възмущението от младежта остава.
Хахахх, поздравления! Развеселихте ме! И на мен ми е интересно, както попита valdesbg - каква беше целта? Наистина успяхте да жегнете потребителите по един или друг начин. Признавам си - в началото писах в темата от скука, после я следях от интерес докъде ще стигне 14 годишната със своето високомерие.
Бтв добре е изграден този образ, само че ми беше странно как на 14 има сравнително добра обща култура и пише правилно (не че е невъзможно, но си е странно).
Още веднъж - благодаря, че ни забавлявахте последните няколко дни (или по-точно - взаимно се забавлявахме).
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Амели Пулен ми е любимият филм, за саундтрака нямате грешка, дори на диск си го купих, щото е толкова невероятен, но все пак Ян Тиерсен си е Ян Тиерсен.
И аз като x7aZzу бях много УЧУДЕНА дали това е реално момиче не толкова заради "отвореността", а защото изглеждаше много умна, въпреки злобното и високомерно отношение. Точно като някакво живо потвърждение на Лолита, малка, пробивна, умна и пресметлива девойчица, едва ли не програмирана за успех; Интересен образ успяхте да направите![]()
Между другото, ще ти разкрия, че когато събирахме статистиките, подобни теми отворени от момиче имат над 90% успеваемост. Интересно е, че в такава ситуация хората се втурват да спасяват обърканото девойче. Обаче момченцата на 14 кучета ги яли, както каза един от потребителите по-горе.
Друг интересен факт е, че в провокативните теми, ако авторът е от мъжки род почти отсъстват отговори от дами. Виж, от друга страна, ако е авторка - каките са много активни, но ако съветите им бъдат пренебрегнати го обръщат на конкуренция.
И все пак искам да поздравя дамите, защото до сега не сме получили заплахи за саморазправа от тях.
Малко ме съмнява целия развой на събитията, ама карай.
Не и когато съществото не е никак нежно.
Няма нужда ми се обяснява нищо, наясно съм с всичко, с което трябва да съм, за моята връзка не се бой. Гледай си работата/учението/каквото е там, вместо да си правиш глупави експерименти. Конкуренция... едно отворено 14-годишно не може да представлява такаваСъс здраве.