.
Отговор в тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 366
    Супер фен Аватара на Glamour92
    Охохохо...държа си на думата от предния ми пост.

Бтв,напоследък форума поразително заприлича на опитна площадка-сещам се как има-няма един месец преди вас пак се беше появил един екземпляр,който ни "изследваше" и си правеше разни социални експерименти...
    Доста сол по главата изяде и той.

А освен Едуард,Warerat97 също беше част от екипа,нали?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Chacho
    Май наистина сте най-успешният трол във форума. Само аз ли бях в пълно неведение?

На мен ми беше изключително забавно. Както каза umri, доста се смяхме навън. Не ни разбирайте погрешно, просто в един момент провокацията от наша страна беше единственият начин да извадим мръсните чаршафи на образите, ако бяха реалистични - тоест, да поддаде столчето под краката им в изблика на още повече емоционалност.

Не съм вярвал, че ще го кажа, но ще ми е весело пак да се хвана.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Май наистина сте най-успешният трол във форума. Само аз ли бях в пълно неведение?

На мен ми беше изключително забавно. Както каза umri, доста се смяхме навън. Не ни разбирайте погрешно, просто в един момент провокацията от наша страна беше единственият начин да извадим мръсните чаршафи на образите, ако бяха реалистични - тоест, да поддаде столчето под краката им в изблика на още повече емоционалност.

Не съм вярвал, че ще го кажа, но ще ми е весело пак да се хвана.
    Надявам се всички да са били в неведение, за да са резултатите най-точни. Относно хващането пак, ние поне няма да отваряме такива теми повече тук, но ако сте достатъчно дискретни, с някой от вас ще споделим линкове с другите проучвания, когато са в по-напреднал етап.

Най-големите ми опасения бяха, постовете ни в предишна тема, относно вечерния час. Искахме да натрупаме малко бройка постове преди да започнем наша тема, а там изписахме неща, които въобще не се връзват с персонажа. Освен това, доста ме изпотиха въпросите, какво мога да предложа на 14. За това и толкова бягах от темата, за щастие в един момент минахме на друго. Иначе наистина - нямам си идея какво може да предложи момичето на 14, правилно се чудихте и вие.

е, вкарахте се добре в ролята на малка самоуверена кучка :ДД сми, "аз знам с какво разполагам, идеална съм си и за 20 годишен".
    много достоверен образ, индийд.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

И все пак каква беше крайната цел? Провокация, следене на реакции, защита на някаква теза?

PS: Темата и без това ще се изчерпа и опустее скоро, предлагам да направят прецедент модераторите и да изчакат още малко с ключа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И все пак каква беше крайната цел? Провокация, следене на реакции, защита на някаква теза?
    Реакцийте на определена възрастова група, относно даден проблем. Когато авторът е жена и когато авторът е мъж. Какво се случва след отказа от помощ или съвет. Надявах се някой да се запита защо е толкова ядосана мацката. Защото имаме цял параграф относно това, дали хората остават нападателни, когато субекта е преживял нещо много лошо - дали съчувстват или изпитват удовлетворение, че човекът, който ги е ядосал толкова, явно страда.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    е, вкарахте се добре в ролята на малка самоуверена кучка :ДД сми, "аз знам с какво разполагам, идеална съм си и за 20 годишен".
    много достоверен образ, индийд.
    Пълната версия е, че момичето е малтретирано. От там идва част от опита, както и желанието да е мъжемелачка. Тя изгражда друг образ върху себе си, в който тя е силна и неуязвима за външния свят. От там и цялата нахоканост - не допуска възможност някой да е по-добър, по-умен или по-силен.

според мен не пролича никъде да е била малтретирана и човек трудно би си задал тоя въпрос.
    по-скоро, че е нахакана и вкарана във филма, бързаща да порастне, и по-скоро все едно сама иска да се докаже на себе си и да бъде призната и одобрена от другите - по-големите, например.
    по принцип за момичета със склонност да имат влечение и връзки с по-големи се знае, че обикновено имат/са имали проблеми с бащите си;
    не бих се сетила за малтретиране, например, но да.. някакво по-тежко минало, да.

и в мен се породи, честно казано, въпросът защо е толкова агресивна и злобна. но го отдадох на това, че е прекалено самоуверена и мисли, че всичко, което хвърчи се яде, поради което едва ли не си втълпява, че другите й завиждат за "щастието" и искат да е нещастна, и заради това се репчи така. типичния детски филм де : "вие не искате да съм щастлива, мразя ви". и съответно доста голяма нападателност.

това са моите впечатления, ако могат да са ви полезни по някакъв начин. за дабъл поста се извинявам!!

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    според мен не пролича никъде да е била малтретирана и човек трудно би си задал тоя въпрос.
    по-скоро, че е нахакана и вкарана във филма, бързаща да порастне, и по-скоро все едно сама иска да се докаже на себе си и да бъде призната и одобрена от другите - по-големите, например.
    по принцип за момичета със склонност да имат влечение и връзки с по-големи се знае, че обикновено имат/са имали проблеми с бащите си;
    не бих се сетила за малтретиране, например, но да.. някакво по-тежко минало, да.
    БГмамите (друг известен форум) доста бързо надушиха, че трябва да има причина за толкова много яд, когато някой ти каже, че не си достатъчно голям. Но и там майчиния инстинкт е доста засилен и всички са доста загрижени.

Ако са ви останали въпроси - питайте, утре ще ви отговоря.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мен малко ме усъмни жлъчта, с която нападаше въпросния фиктивен образ, действаше прекалено остро и целенасочено за 14-годишна. Каквато и акселерация да има, за въпросните неща се изисква опит, за демагогията също. Не мисля, че тези неща са присъщи на която и да е 98-ца.

Иначе точно последния път, когато отворих темата и още не се бяхте разкрили, ми мина през ума, че всичко може да е манипулация. Може би интуитивен проблясък, не знам.

Не получихте ли някви лични съобщения от "загрижени съфорумци"?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мен малко ме усъмни жлъчта, с която нападаше въпросния фиктивен образ, действаше прекалено остро и целенасочено за 14-годишна. Каквато и акселерация да има, за въпросните неща се изисква опит, за демагогията също. Не мисля, че тези неща са присъщи на която и да е 98-ца.

Иначе точно последния път, когато отворих темата и още не се бяхте разкрили, ми мина през ума, че всичко може да е манипулация. Може би интуитивен проблясък, не знам.

Не получихте ли някви лични съобщения от "загрижени съфорумци"?

Кога и набор 98 станаха хора ве?!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изчакай още 3-4 г. и ще видиш.

Едно време и за твоя набор говорихме така.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Не мисля да чакам някого.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Проучването ви е пълен провал. Няма форум, в който като цитираш хапливо да не те нахранят. Гаранция сте някви разплути безделници.. няма сериозна, че и несериозна фирма, която да си губи времето по тоя безсмислен начин. Единствено можете да докажете доказаното преди хилядолетия, че константната груба провокация предизвиква реципрочни чувства. Яд ме е, че се разкрихте. Толкова ми беше забавно.

Не знам откъде си добил тая представа за мнението на 14-годишните момичета, ако освен не дружиш/зарибяваш такива. Странна работа.. откъде ли ги имаш тия наблюдения?

А за това дали аз съм селянин. СЕЛЯНИН съм. Проблем?
    Temet Nosce

벨야카

Това ми харесА.
    Като оставим настрана лекото жегване,че някой така е успял да те изиграе, направо съм възхитена. Образът ми се струваше странен, но достатъчно достоверен. Само един път се замислих дали не е шмекерия всичко, и то когато един потребител написа, че е сигурен, че това е трол. За момент и аз бях сигурна, че е прав, главно защото помислих, че би било по-логично да се фръцне след първите няколко страници, сигурна, че е твърде много над нашето ниво и не заслужаваме да ни удостоява повече с вниманието си. Но бързо отхвърлих заключението си и повече не се замислих върху него. Признавам си, сигурно е било, защото ми се е гледал още сеир.

Ако това ви помага с нещо, ето истинските чувства, които изпитах относно "момичето". В началото може би някакво разбиране, съпроводено с лек присмех. Успя да ме раздразни един път и тогава вдигнах ръце от темата. Когато влязох на следващия ден и четох мненията, чак тогава, се запитах за първи път "Добре, де, защо?" Защо, след като се вижда, че има някакъв акъл в главата, действа по този начин. Защо използва само нападки, а не отговаря по същество, щом вярва в своята позиция, значи би трябвало да има в главата си някакви доводи и опровержения. Защо напада и защо предизвиква, какво цели или печели с това. И в крайна сметка, дали наистина вярва в това, което говори и защо (тип" Аз съм по-добра от всяко по-голямо момиче, мога да дам повече и т.н." и най-вече "Щастлива съм била и винаги ще бъда"-ето за това се запитах дали наистина е така, интуитивно реших, че не може да бъде вярно- ако целият й живот и детство са били щастливи, откъде би могла да дойде цялата тази жлъч). За първи път ми хрумна, че може би не заслужава само присмех. Но явно не съм се задържала достатъчно дълго и върху тези мисли.

И какво научихте от експеримента си? Та реакциите бяха и логични, и очаквани.
    А ролята на Eduard каква беше? Да разбуни допълнито духовете по различна линия? И той беше един обобщен и типизиран образ?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Тая тема не ме жегваше по никакъв начин, докато не се разплете цялата история. Е, тогава вече стана страшно. Такова съжаление към някого не помня да съм изпитвала някога, заклевам се.

според мен си струва

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от elenka0093 Виж мнението
    според мен си струва

*тая тема е като магнит за картинки,пропаднах в опитите си да се сдържа да я постна...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Какво пък вие 14 годишните сте решили, че е голяма гъзария да ходите по батковци не знам... "Никога не бих ходила с някое момче на моите години!" и тем подобни... Само от това ви личи точно колко интелектуално сте развити. Момчетата може и по-късно да съзряват, ама стига пък сте ги карали да изглеждат някакви тотални бавняри и дечковци. Не мисля, че момиче на възраст 14 години може да даде нещо кой знае какво на един "батко м/у 18-20 и нагоре години"... Още 14 са ви детските години.. Защо се силите да порастнете ми е много чудно...

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
    Какво пък вие 14 годишните сте решили, че е голяма гъзария да ходите по батковци не знам... "Никога не бих ходила с някое момче на моите години!" и тем подобни... Само от това ви личи точно колко интелектуално сте развити. Момчетата може и по-късно да съзряват, ама стига пък сте ги карали да изглеждат някакви тотални бавняри и дечковци. Не мисля, че момиче на възраст 14 години може да даде нещо кой знае какво на един "батко м/у 18-20 и нагоре години"... Още 14 са ви детските години.. Защо се силите да порастнете ми е много чудно...

Ти прочете ли развръзката?

Град
    Когато бях на 14, дори не съм се замисляла за "гъзарии". Това, че в страната ни господства липсата на ценностна система върху масата, не означа, че все пак няма хора, които се представители и на нещо друго.

Като отворих и ти прочетох поста на първа страница и си казах поредното момиче което ще си хване някои по-голям шматарок защото му се ебе. Сега за да не е оффтопик, макар че като гледам има бая такъв мога да ти дам съвет да не гледаш кой на колко години е и да не гледаш да се изебеш с някой ами карай по-спокойно и ще се изебеш и ще се влюбиш, за всичко си има време ти си още на 14. Струва ти се, много израстнала защото момчетата от класа ти са с по-детско мислене но това е нормално ние влизаме по-късно в пубертета и може би да момче на 15 16 е на твоя акъл но някой на 20 ... апсурд. Аз съм на 19 години и приятелката ми е на 20 повярвай ми ти няма със 100% сигурност как да си на интелектуалното и ниво. Второ ти си още, без да се обиждаш, една пръдла защото ако майкати не ти даде пари ти утре няма да може да си купиш закуска в стола а аз работя, живея в Германия, уча в университет и живея на квартира и не бих тръгнал с момиче на 14
    1. Защото не си заслужава да ти слушам детинщините само заради едното ебане
    2. Защото ще ми е скучно с теб
    3. Защото и ебането с теб няма да е кой знае какво
    Та с това не целя да те обидя защото и аз неотдавна съм бил на 14 и 15 и 16 и .... и знам какво е но просто ако тръгнеш с някой на 18-20 както ти пишеш да знаеш, че той е или умствено изостанал или е много нескопосан за да си намери друга и затова ще се върже с тебе. Аз лично не бих тръгнал и с момиче на 16 но това съм аз и всеки е различен, за да не те плаша твърде много ще ти кажа само, че имам един приятел който е на 17 и той обича да ходи с момичета на тойта възраст ама сега се е вързал с една такаче треа да почакаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си