.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 366 от общо 366
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Това ми харесА.
    Като оставим настрана лекото жегване,че някой така е успял да те изиграе, направо съм възхитена. Образът ми се струваше странен, но достатъчно достоверен. Само един път се замислих дали не е шмекерия всичко, и то когато един потребител написа, че е сигурен, че това е трол. За момент и аз бях сигурна, че е прав, главно защото помислих, че би било по-логично да се фръцне след първите няколко страници, сигурна, че е твърде много над нашето ниво и не заслужаваме да ни удостоява повече с вниманието си. Но бързо отхвърлих заключението си и повече не се замислих върху него. Признавам си, сигурно е било, защото ми се е гледал още сеир.

Ако това ви помага с нещо, ето истинските чувства, които изпитах относно "момичето". В началото може би някакво разбиране, съпроводено с лек присмех. Успя да ме раздразни един път и тогава вдигнах ръце от темата. Когато влязох на следващия ден и четох мненията, чак тогава, се запитах за първи път "Добре, де, защо?" Защо, след като се вижда, че има някакъв акъл в главата, действа по този начин. Защо използва само нападки, а не отговаря по същество, щом вярва в своята позиция, значи би трябвало да има в главата си някакви доводи и опровержения. Защо напада и защо предизвиква, какво цели или печели с това. И в крайна сметка, дали наистина вярва в това, което говори и защо (тип" Аз съм по-добра от всяко по-голямо момиче, мога да дам повече и т.н." и най-вече "Щастлива съм била и винаги ще бъда"-ето за това се запитах дали наистина е така, интуитивно реших, че не може да бъде вярно- ако целият й живот и детство са били щастливи, откъде би могла да дойде цялата тази жлъч). За първи път ми хрумна, че може би не заслужава само присмех. Но явно не съм се задържала достатъчно дълго и върху тези мисли.

И какво научихте от експеримента си? Та реакциите бяха и логични, и очаквани.
    А ролята на Eduard каква беше? Да разбуни допълнито духовете по различна линия? И той беше един обобщен и типизиран образ?
    Ролята на Eduard беше да нервира хората допълнително, както и да казва неща, които аз не мога, тъй като съм "момиче". Относно реакциите - не, не винаги са еднакви. Плюс това, в случая правим статистика, така че всякакви реакции са добре дошли.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мен малко ме усъмни жлъчта, с която нападаше въпросния фиктивен образ, действаше прекалено остро и целенасочено за 14-годишна. Каквато и акселерация да има, за въпросните неща се изисква опит, за демагогията също. Не мисля, че тези неща са присъщи на която и да е 98-ца.

Иначе точно последния път, когато отворих темата и още не се бяхте разкрили, ми мина през ума, че всичко може да е манипулация. Може би интуитивен проблясък, не знам.

Не получихте ли някви лични съобщения от "загрижени съфорумци"?
    За наше огромно учудване - не! Нито едно лично съобщение.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако не искаш да си в застой - няма смисъл да тръгваш с по - малки.

Цитирай Първоначално написано от mercedesmaniac Виж мнението
    Като отворих и ти прочетох поста на първа страница и си казах поредното момиче което ще си хване някои по-голям шматарок защото му се ебе. Сега за да не е оффтопик, макар че като гледам има бая такъв мога да ти дам съвет да не гледаш кой на колко години е и да не гледаш да се изебеш с някой ами карай по-спокойно и ще се изебеш и ще се влюбиш, за всичко си има време ти си още на 14. Струва ти се, много израстнала защото момчетата от класа ти са с по-детско мислене но това е нормално ние влизаме по-късно в пубертета и може би да момче на 15 16 е на твоя акъл но някой на 20 ... апсурд. Аз съм на 19 години и приятелката ми е на 20 повярвай ми ти няма със 100% сигурност как да си на интелектуалното и ниво. Второ ти си още, без да се обиждаш, една пръдла защото ако майкати не ти даде пари ти утре няма да може да си купиш закуска в стола а аз работя, живея в Германия, уча в университет и живея на квартира и не бих тръгнал с момиче на 14
    1. Защото не си заслужава да ти слушам детинщините само заради едното ебане
    2. Защото ще ми е скучно с теб
    3. Защото и ебането с теб няма да е кой знае какво
    Та с това не целя да те обидя защото и аз неотдавна съм бил на 14 и 15 и 16 и .... и знам какво е но просто ако тръгнеш с някой на 18-20 както ти пишеш да знаеш, че той е или умствено изостанал или е много нескопосан за да си намери друга и затова ще се върже с тебе. Аз лично не бих тръгнал и с момиче на 16 но това съм аз и всеки е различен, за да не те плаша твърде много ще ти кажа само, че имам един приятел който е на 17 и той обича да ходи с момичета на тойта възраст ама сега се е вързал с една такаче треа да почакаш.
    Страхотно е, че учиш и живееш в Германия. Жалко, че мислиш, че между нас няма да се получи.

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
    Какво пък вие 14 годишните сте решили, че е голяма гъзария да ходите по батковци не знам... "Никога не бих ходила с някое момче на моите години!" и тем подобни... Само от това ви личи точно колко интелектуално сте развити. Момчетата може и по-късно да съзряват, ама стига пък сте ги карали да изглеждат някакви тотални бавняри и дечковци. Не мисля, че момиче на възраст 14 години може да даде нещо кой знае какво на един "батко м/у 18-20 и нагоре години"... Още 14 са ви детските години.. Защо се силите да порастнете ми е много чудно...
    Оставяме батковците на мира. Вече ни обясниха как и защо.

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Страхотно е, че учиш и живееш в Германия. Жалко, че мислиш, че между нас няма да се получи.
    Е как ще се получи бе мила, мене ще ми са иска да излеземе а ти ще треа да се прибереш щото имаш вечерен час или си си похарчила парите за баничка в училище.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mercedesmaniac Виж мнението
    Е как ще се получи бе мила, мене ще ми са иска да излеземе а ти ще треа да се прибереш щото имаш вечерен час или си си похарчила парите за баничка в училище.
    Прочети темата до края защото ставаш за смях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Прочетох първите две странички от темата и освен да кажа, че по-глупаво и ограничено момиче не съм срещал, друго просто е излишно да коментирам.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    "напълно те подкрепям, тва-онова" , после ще съжеляваш.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от maks90 Виж мнението
    Прочетох първите две странички от темата и освен да кажа, че по-глупаво и ограничено момиче не съм срещал, друго просто е излишно да коментирам.
    Да, а се мисли за зряло и интелигентно... Няма какво да кажа.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Бре!От къде това самочувствие?Хората по 4-5 години за психолози учат, а ти на 14 направи психо анализ на 10 човека.Май вярно си по-развита от другите...Не виждам как ще стане номера някой здравомислещ човек на 18-20 да се хване с дете на 14.Аз съм на 16 и съм 100% сигурен, че е абсурд да намеря обща тема за разговор с 14-годишно момиче, камоли да се обсъждат някакви чувства, размисли и страсти...Имам познати, хванали се с по-малки момичета...Натиската се и до там.За разговори не може да става дума, да не говорим за разбиране помежду им...Спести си анализа, да нямам приятелка, не не съм гей, не са ме били като малък, нямам трайни или временни мозъчни увреждания/поне не официално/, не съм сдухан, пропаднал тип и не ми харесва идеята за връзка тип "днес си тук-утре не".

Последните коментари..................
    Прочетете темата, защото наистина ставате за смях.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНИТЕ КОМЕНТАРИ БЕ, ХОРААА!!!

Четейки всички нови коментари, откровено се изкушавам да започна да отоговарям наново.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Бре!От къде това самочувствие?Хората по 4-5 години за психолози учат, а ти на 14 направи психо анализ на 10 човека.Май вярно си по-развита от другите...Не виждам как ще стане номера някой здравомислещ човек на 18-20 да се хване с дете на 14.Аз съм на 16 и съм 100% сигурен, че е абсурд да намеря обща тема за разговор с 14-годишно момиче, камоли да се обсъждат някакви чувства, размисли и страсти...Имам познати, хванали се с по-малки момичета...Натиската се и до там.За разговори не може да става дума, да не говорим за разбиране помежду им...Спести си анализа, да нямам приятелка, не не съм гей, не са ме били като малък, нямам трайни или временни мозъчни увреждания/поне не официално/, не съм сдухан, пропаднал тип и не ми харесва идеята за връзка тип "днес си тук-утре не".
    Здравей, приятелю,
    Радвам се, че не са те били като малък, това е страхотно! Относно 18 годишните - вече съфорумците бяха така добри да ми обяснят как стоят нещата, не се пали много.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Не се паля-отговарям по темата ти...Извинявам се, че не прочетах цялата тема, ама в първата половина-ти правеше анализи на хората.Помислих си,че ще продължиш така и за напред...
    ПП Наистина ми стана адски тъпо като прочетах последните 2-3страници...Дано изследването да е успешно.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 03-27-2012 на 19:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си